80 Mİ Benim çin malı 150cc lik scooterla ben iki kişi 80 km sabit hızla gidioyorum biraz az değil mi bizim makinlar için 80
80 Mİ Benim çin malı 150cc lik scooterla ben iki kişi 80 km sabit hızla gidioyorum biraz az değil mi bizim makinlar için 80
Walla kardeş mal senin, zevk senin sordun söyledim. Ben 80-100km/s arasını ideal buluyorum. İstersen 500 le git.
Beyler 2 aylık apache rtr 150 i satıyorum. 2000km deki motorumu satıp st kanuni gt 250 almayı düşünüyorum ilgilenen olursa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4105014/detay/
Selam arkadaşlar bugün yine arkadaşımın tvs ile turladım rüyalarıma girer oldu gerçekten çok hoşuma gidiyor onun verdiği zevki tadarken titreşim aklıma bile gelmiyor hal böyle olunca titreşimi hissetmiyorum bile bu motor sabit 100 km hızlarda seyehat edilebilinecek bir motor nasipse bu ayın 25 inde kavuşuyorum gerçekten çok heycanlıyım günler geçmek bilmiyor TVS APACHE
Az kaldı benimde geliyor kısa zamandaaaa
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
dün youtube dan 2011cbr 125 videoları izledim 165km görüyor şaşırdım yaa. çok iyi yapmışlar aleti biran gönlüm kaydı. param olsaydıda alsaydım dedim kendi kendime
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
arkadaşlar,p.tesi günü itibarıyla,buradaki tvs bayisinde çalışmaya başladım.dün bir parti apache geldi,sahiplerine teslim etmeye başladık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Çok gec deil aslında ,sat elindeki makinayı ki şu an satarsan sana fazla zarar ettirmez üstünüde karta taksitlendir,içine sinen bir motora binmiş olursun.Tabi bunu ekonomik durumunu bilmeden söyluyorum ama en azından kafanda soru işareti olmadan bir motora binersin bende senin gibi onu düşündüm onu alacaktım baktım yok bide yazılsam bayagı bekleniyor o yuzden cbf 150 aldım
arkadaşlar benim apache sogukken gaz yemiyor karıstırıyor sanki karburatör. ısındıktan sonrada gazı hafif acıp düşük devirlerde gidince cok az karıstırıyor motor kasıyor gibi ama gazı acınca kasma falan yok fırlıyor resmen...sizce bu durum kendiliğinden düzelir mi motor 350km de suanda
Adanalı abim teşekkürler tavsiyen için. 500 bakıma gidince baktıracağım umarım daha beter olmaz çünkü suanda gazı acınca güzel fırlıyor makina
bunu zor alabildim kardeş, bir kısmı taksit zaten olurda seneye üste 1000 tl verip takasa girersin zor ihtimal ama belli olmaz ikinciele binmiş oluruz.
bunu satıp sıfırını almam cbr ın, 250cc makine alırım ninja falan
sende cbf aldın demek hayırlı olsun, memnunmusun
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
ilk zamanlar bende de oluyordu 500 bakımda biraz düzeldi 2500 bakımda dahada iyi oldu
rolantide çalışırken arada kesik kesik vuruyo oda normalmiş öyle diyo servis
Eyvallah saolasın teşekkurederim, memnunum cok şukur içim sinerek kullanıyorum.Daha oturaklı kalıplı bir motor, sürerken güven veriyor konforlu bir motora bindigini anlıyorsun .Yok orasından ses geldi yok burasından ses geldi gibi bi sıkıntı yaşamıyorsun.En azından profosyonelce çalışan servisleri var, Allah herkese kullandıgı motoru memnuniyetle sürmek nasip etsin
adanalı abimin dediği gibi . karburatör - hava ayarından bu durum düzeltiliyor kardeşim. can sıkıcı olur inan bu site olmasa , bu sorun. iyiki bu site war ki sorunlarımızı ve çözümlerimizi paylaşıyoruz. çok değerli abilerimiz de war. gerçelten burayı okuyupta servise gittiğimde daha itibarlı bir bakım yaptırıyoruz. herkese saygılar....
Kartalizma07 kardeş bende 500 bakımdan sonra düzelir diye düşünüyorum ama bi taraftan da bi hava ayarı yaptırsam mı diyorum daha mı kötü olur kararsızım
o zman dediğin gibi 500 bakımda söylerim bi ayar ceksinler
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)