TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Haziran 2011, 23:52
myword1 adlı üyeden alıntı
arkadaslar ızmırde oturanlara mujde ızmırde 1 tane olan servısı çoğaltma ve tam yetkı satıs servıs yedek parça işini tek ışle hallede bılınecek bugun tvs den aradılar boyle olursa lınmaz dedım saolsun yardımcı olup bu konuda aydınlattılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
mavı anahtar bu makınada km bozulması oluyormus varmı gercekten oluyorsa nasıl bırsey oluyor
Devir saati bozuluyor. O da şuanda sadece 1 kişide var bildiğim kadarıyla. Nasılını bilmiyorum elektronik sonuçda olabilir.
ferhatdm adlı üyeden alıntı
agalar canım motorumla koyume gıtmeyi istedi toplam 600 km bır yandanda gozum kesmiyo
ne yapmalı ne etmeli otobüs ilemi gitsem ,havalarda guzel aslında fikirleriniz nedir gidelirmi
Eğer yeterli vaktin varsa ben senin yerinde olsan otobüse hiç tıkılmam altımda motor varken. Yol 6 saat sürecekse 10 saat sürsün geze geze göre göre giderim . benim tavsiyem
Reklamlar
-
27 Haziran 2011, 23:55
Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı
Devir saati bozuluyor. O da şuanda sadece 1 kişide var bildiğim kadarıyla. Nasılını bilmiyorum elektronik sonuçda olabilir.
Eğer yeterli vaktin varsa ben senin yerinde olsan otobüse hiç tıkılmam altımda motor varken. Yol 6 saat sürecekse 10 saat sürsün geze geze göre göre giderim . benim tavsiyem
arkadaşımda oyle diyo manyakmısın hava super geze geze git mıllet ne kulustur aletlerle yola cıkıyo dıyo bakalım
-
28 Haziran 2011, 08:21
Adana İl Temsilcisi
leventmotor adlı üyeden alıntı
Şu titreşime takan arkadaşlar:BMW F650 ye binin titreşim nasıl olurmuş görün.Abartılacak kadar titreşim yok,titreşim olmaması için balansörlü motor olması lazım.Fakat ozamanda balansör benzin sarfiyatını arttırıyor.Şuan için 750km'deyim ÖZETLE: yakıtı az,seri ve atak asfaltta kullanılabilinecek bir motor.
aynen öyle.
AguilaNegra adlı üyeden alıntı
Abi sende bi ara cbf 500 vardı sanırım memnun kalmadın mı o yüzden mi apache aldın bide cbf500 den inip Apache iye binmek nasıl bir duygudur
kardeş ondan önce de hyosung gt 250,honda deauville 700 ve suzuki gsr 600 vardı.önce büyüttük,tadına baktık,sonra da yavaş yavaş küçülttük.malum ekonomik sebepler.ee benzin de aldı başını gidiyor,az yakan-çok kaçan bir motor olsun dedik,apache de karar kıldık.
bence de.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
28 Haziran 2011, 10:16
km bozulması olmuyor sadece 1 arkadas km sorunu yasadı 1 arkadasında disk fren sorunu vardı....benim 1300 km oldu sorun yok tvs aldıgım içinde pişman degilim herkesin içi geciyor motora zaten motorda kendine baktırıyor ...motor 1000 km gectigi için basmaya basladım 134 ü gördüm düz yolda fakat kapanmıstım hava nekeadar rüzgarlı olursa olsun 110 dan asagya düsmüyorum...bide normalde 120 ...125 o hızlarda sabit ilerleyebiliyorum bence güzel moto yeterli bir hız seviyorum motorumu ...
-
28 Haziran 2011, 14:31
Arkadaşlar az önce motorun kaporasını verdim kısmetse yarın öbürgün alıyorum aranıza katılmaktan şeref duyuyorum dün test sürüşü yaptım motorda çok fazla titreşim vardı satıcı adam yeni olduğu için dedi umarım ilerde bu kadar vibrasyon olmaz:(
-
28 Haziran 2011, 14:54
ADALI86 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar az önce motorun kaporasını verdim kısmetse yarın öbürgün alıyorum aranıza katılmaktan şeref duyuyorum
dün test sürüşü yaptım motorda çok fazla titreşim vardı satıcı adam yeni olduğu için dedi umarım ilerde bu kadar vibrasyon olmaz:(
Hayırlı olsun inşallah ,Allah kaza bela vermesin.Umarım motorundan memnun kalırsın, test sürüşünde yaşadığın vibrasyonu aldıktan sonra yaşamazsın inşallah
-
28 Haziran 2011, 15:15
Kullanan arkadaşlar benim test sürüşünde yaşadığım vibrasyonla karşılaştı mı yoksa zamanla motor açıldıkça azalıyor mu?
-
29 Haziran 2011, 09:48
Apache
Kullanan arkadaşlar benim test sürüşünde yaşadığım vibrasyonla karşılaştı mı yoksa zamanla motor açıldıkça azalıyor mu?
Arkadaşlar bütün tek silindirli motorların kaderidir titreşim, Honda Cbr250 de balancer sistemi ve iyi bir süspansiyon sistemi olmasına rağmen titreşim var, Apache çok iyi bir motor ve 2011 modeli özzellikle diğer kullanıcılar tarafından yeni yeni keşfedilmeye başladı. Fiyatına göre performansı iyi bir motor, titreşimide bence sorun etmeyin.
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
-
29 Haziran 2011, 10:47
Motorda Titresim var ama Bu Titresim Tam Olarak Belli Bir Hız Sonra mI Baslıyor yoksa devamlı mı titreme Olayı var yüksek ve düsük hızlarda yani ?
-
29 Haziran 2011, 11:31
-
29 Haziran 2011, 11:50
Arkadaşlar aranızda depodaki APACHE yazısını söken var mı??? iz kalır mı söksem?? dün inceledim yapıstırma gibi duruyor sökülür gibi geldi bana
-
29 Haziran 2011, 18:55
-
29 Haziran 2011, 20:38
Arkadaşlar 1000 km yi geçtim, uzun yol da yaptım. Motor durduğu yerde yada düşük viteslerde gaz açarsanız titreşimi görürsünüz. Fakat yolda ileri viteste kesinlikle titreşim sorunum olmadı. Digital gösterge bozulur vs. diye okudum bazı forumlarda şuana kadar digitali bozulan bir kişi çıktı. Benim devir saatim bozuldu, istanbula telefon açtım 2 gün içinde İzmir'e gönderdiler. 120 ile uzun yolda rahat kayıyor motor. Herhangi bi şikayetim yok, çok ta memnunum. Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, yeni olduğundan gözde oluyor biliyorum bende yaşadım fakat fazla takmayın kafanıza. ALLAH kaza bela vermesin..
-
29 Haziran 2011, 20:52
arkadaşlar 2300 küsür km ye geldim şu ana kadar motorun bana çıkardığı hiçbir sorun yok.
1 kere motoru yatırdık bi bayan sürücünün hatasından kaynaklı 4 parçada çizikler var onlar değişecek sparişi verdik parçaları bekliyorum birde eski lastiklerden biraz çekinmeye başladığım için lastikleri değiştirdim sağolsun bora abide ne zaman telefon açsak üşenmeden ilgileniyor. anlayacağınız 150 lik 4 bin liraya alınan motorların içerisinde bence tartışmasız 1 numara. tabıkı bulunduğunuz yere göre servis satış yedek parça sıkıntısı çekmeyecek iseniz.
-
30 Haziran 2011, 00:46
sayın arkadaşlar yeni model tvs nin gidonu alçakta olduğunda uzun yolda insanın belini ağrıtırmı vereceginiz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
-
30 Haziran 2011, 01:16
Elimden geldiğince ve bildiğim kadarıyla yardımcı olayım
jOck3R adlı üyeden alıntı
Motorda Titresim var ama Bu Titresim Tam Olarak Belli Bir Hız Sonra mI Baslıyor yoksa devamlı mı titreme Olayı var yüksek ve düsük hızlarda yani ?
Devirli kullandığın sürece titreşimi hissetmezsin
cezayir1989 adlı üyeden alıntı
Marka Türkiye de yeni sayılır. Yeni yeni gelişiyor. servis ağı genişliyor. Şuanda koskoca Antalyada merkezde hondanin servisi yok ? Parça da yok diye birşey yok sadece bira gecikiyor. Benim disk fren 3 haftada geldi. Antalyada ki servis iyi ilgileniyor sorun yaşamazsın
Arkadaşlar aranızda depodaki APACHE yazısını söken var mı??? iz kalır mı söksem?? dün inceledim yapıstırma gibi duruyor sökülür gibi geldi bana
Bugün inceledim Bora abinin de dediği gibi yapıştırma ama üstünde boya var yani sökülmez kazıman lazım tek çare üstüne farklı bir yapıştırma kullanabilirsin.
SAYIN TVS KULLANICILARI BUGÜN İTİBARİ İLE MOTORUN ÖDEMESİNİ YAPMIS PLAKANIN CIKMASINI BEKLEMEKTEYİM. FORMUN YARISINI ANCAK BUGÜN OKUYABİLDİM FAKAT BAZI ARKADAŞLAR MOTORDAN COK FAZLA ŞİKAYET ETMİŞ VE SUANDA ACABA ALDIĞIMA PİŞMAN OLUR MUYUM SORUSU TAKILDI AKLMA
TAM MOTORUM GELİYOR DİYE SEVİNİRKEN BU YORUMLAR TÜM MORALİMİ ALT ÜST ETTİ
2011 APACHE KULLANICILARI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Hangi kısımlara takıldın ?
martenmax adlı üyeden alıntı
sayın arkadaşlar yeni model tvs nin gidonu alçakta olduğunda uzun yolda insanın belini ağrıtırmı vereceginiz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
Şimdilik fazla uzun yol yapamadım en fazla 60 km gittim onda hafif ağrı oldu bende ama tabi bunda boy uzunluğununda etkisi var ben normalden biraz uzunum
-
30 Haziran 2011, 02:07
Elimden geldiğince ve bildiğim kadarıyla yardımcı olayım
Devirli kullandığın sürece titreşimi hissetmezsin
Marka Türkiye de yeni sayılır. Yeni yeni gelişiyor. servis ağı genişliyor. Şuanda koskoca Antalyada merkezde hondanin servisi yok ? Parça da yok diye birşey yok sadece bira gecikiyor. Benim disk fren 3 haftada geldi. Antalyada ki servis iyi ilgileniyor sorun yaşamazsın
Bugün inceledim Bora abinin de dediği gibi yapıştırma ama üstünde boya var yani sökülmez kazıman lazım tek çare üstüne farklı bir yapıştırma kullanabilirsin.
Hangi kısımlara takıldın ?
Şimdilik fazla uzun yol yapamadım en fazla 60 km gittim onda hafif ağrı oldu bende ama tabi bunda boy uzunluğununda etkisi var ben normalden biraz uzunum
Saol Kardes Kısmetse Bugun Bayiye geLdi Motor aradık aksam yarIn geLin dediler yarın Gidip deneyecegim Bu hafta Sonuda aLıyorum Motorumu Ben zaten geneLde Sehir ici KullanacagIm ve Motoru SıkmayI sevmem DevirLi kullanırım yani ve arkadaki Kisi Rahat etsin die Soruyordum Bu Titreme isinide yOksa Bnm icin Sorun degiL
-
30 Haziran 2011, 13:31
AZ ÖNCE SONAXI ARADIM DEPODAKİ HERTÜRLÜ YAPIŞKANI SÖKERİZ ELİMİZDE ONA UYGUN Bİ KİMYASAL MADDE VAR DEDİ ŞUANDA ÇOK MUTLUYUM MOTORUM İSTEDİĞİM GİBİ OLACAK
-
30 Haziran 2011, 20:49
Bu DjitaL Göstergede attıgımız VitesLeri Göstermiyormu Ben mi Görmedim :S SormayIda Unutmusum Orada Ödeme isini Konusurken
-
30 Haziran 2011, 21:47
Vites göstermiyor zamanla alışırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler