TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Haziran 2011, 15:00
jOck3R adlı üyeden alıntı
4 milyar Son Verecegim Paradır ...
Daha Fazla Para Vermem Motor İcin
KullananLarın Hic Biri 90-100 Km den Asagıda Titresim Oldugunu Söylemedi asLında DevirLi kullanImda ama Sonrasında 100 km Gecildikten Sonra titresim Baslıyormus ...
70 i geçince abartılı titreşim yok yaklaşık 100km yi 90-110 arası geldim aşırı bişey yoktu. kayıp gidiyo motor.
civatalar sıkılınca sübap ayarı yapılınca dahada azalır tahminim.
akrabada eski kasası var dün görüştüm titreşim yok dedi
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Reklamlar
-
26 Haziran 2011, 15:03
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
70 i geçince abartılı titreşim yok yaklaşık 100km yi 90-110 arası geldim aşırı bişey yoktu. kayıp gidiyo motor.
civatalar sıkılınca sübap ayarı yapılınca dahada azalır tahminim.
akrabada eski kasası var dün görüştüm titreşim yok dedi
Aynen Kardes Ben yOlda Adamı Durdurdum Apachi Kullanıcısı Sırf Bilgi aLmak icin adam 90-100 e Kadar Kullanıcıya Göre degisir ama DevirLi kullanırsan Titresim Olmaz dedi 100 den Sonra Olabiliyormus ama Öyle Söylüyolar dedi Kendi Motoru yapmıyormus iLk aLdıgı ZamanLar yapmıs BakımLarını yabtırdıktan Sonra düzeLmis heraLde ...
Bence Temiz Kullanmak ve Sıkmamak Yeter Motoru Sorun Cıkartmaz ins ..
-
26 Haziran 2011, 15:06
Aynen Kardes Ben yOlda Adamı Durdurdum Apachi Kullanıcısı Sırf Bilgi aLmak icin adam 90-100 e Kadar Kullanıcıya Göre degisir ama DevirLi kullanırsan Titresim Olmaz dedi 100 den Sonra Olabiliyormus ama Öyle Söylüyolar dedi Kendi Motoru yapmıyormus iLk aLdıgı ZamanLar yapmıs BakımLarını yabtırdıktan Sonra düzeLmis heraLde ...
Bence Temiz Kullanmak ve Sıkmamak Yeter Motoru Sorun Cıkartmaz ins ..
deneyebiliyorsan dene öyle al
alet kötü değil
sağlam güven veriyo
-
26 Haziran 2011, 15:12
deneyebiliyorsan dene öyle al
alet kötü değil
sağlam güven veriyo
valla Kardes 2 tanede Abim var Onlarda IsrarLı Bu apachi Konusunda : )
Eski Motorum Kanuni Bretondu Titresim Makinası Gibiydi .p
Oyüzden Bu apachi Bizi Cokda Rahatsız etmez diye düsünüyorum ama Deneyecegim Tabi Motor Olmadıgı icin deneme Fırsatım Olmadı Bayide ama geLdiginde Denemeden aLmam ...
-
26 Haziran 2011, 15:14
valla Kardes 2 tanede Abim var Onlarda IsrarLı Bu apachi Konusunda : )
Eski Motorum Kanuni Bretondu Titresim Makinası Gibiydi .p
Oyüzden Bu apachi Bizi Cokda Rahatsız etmez diye düsünüyorum ama Deneyecegim Tabi Motor Olmadıgı icin deneme Fırsatım Olmadı Bayide ama geLdiginde Denemeden aLmam ...
hayırlısı olsun
-
26 Haziran 2011, 15:18
hayırlısı olsun
saOl kardes İns HayırLı Olur Ben Cok ÜmitLiyim asLında Neden Bende Bilmiyorum .
-
26 Haziran 2011, 15:22
saOl kardes İns HayırLı Olur
Ben Cok ÜmitLiyim asLında Neden Bende Bilmiyorum .
ümidin boşa çıkmaz umarım
-
26 Haziran 2011, 15:26
ümidin boşa çıkmaz umarım
UmarIm . Ama Motora Binip iyice Test Edecegim dedigin Gibi Olmazsa Baska CareLer ararIz..
-
26 Haziran 2011, 15:43
UmarIm . Ama Motora Binip iyice Test Edecegim dedigin Gibi Olmazsa Baska CareLer ararIz..
sıfırı için deneme şansın olmayabilir
etrafında alıpta kullanan varsa dene
-
27 Haziran 2011, 00:47
-
27 Haziran 2011, 11:24
arkadaşlar bu makinayı almayı düşünüyorum yalnız depodaki apache yazısı hoşuma gitmiyor:( bu yazıyı sökme şansımız var mı kullanan arkadaşlar bakabilir mi yapıştırma mı depodaki apache yazısı?
-
27 Haziran 2011, 11:31
Adana İl Temsilcisi
ADALI86 kardeş,o yazı yapıştırma ama üzerinde fabrikasyon vernik var.o bakımdan sökmek çok zor.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
27 Haziran 2011, 12:27
AnlasıLan O ki Motor acıldıkca Kullanısı Düzeliyor Sorunlar Ortadan kaLkıyor ...
-
27 Haziran 2011, 16:31
Apache yazısı sökülmez diyorsunuz:(( google da resimlerde birkaç kişi yazıyı sökmüş bende yapışkan heralde diye düşündüm neyse yapacak bişey yok o zman bu şekilde de alıp kullanma taraftarı değilim:((
-
27 Haziran 2011, 20:06
Şu titreşime takan arkadaşlar:BMW F650 ye binin titreşim nasıl olurmuş görün.Abartılacak kadar titreşim yok,titreşim olmaması için balansörlü motor olması lazım.Fakat ozamanda balansör benzin sarfiyatını arttırıyor.Şuan için 750km'deyim ÖZETLE: yakıtı az,seri ve atak asfaltta kullanılabilinecek bir motor.
-
27 Haziran 2011, 21:46
ADALI86 adlı üyeden alıntı
Apache yazısı sökülmez diyorsunuz:(( google da resimlerde birkaç kişi yazıyı sökmüş bende yapışkan heralde diye düşündüm neyse yapacak bişey yok o zman bu şekilde de alıp kullanma taraftarı değilim:((
Kardes Ben Sırf O Apachi Yazısına HastayIm Daha GüzeLi Olamazdı zaten : )
-
27 Haziran 2011, 22:45
ADALI86 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu makinayı almayı düşünüyorum yalnız depodaki apache yazısı hoşuma gitmiyor:( bu yazıyı sökme şansımız var mı kullanan arkadaşlar bakabilir mi yapıştırma mı depodaki apache yazısı?
Evet aynı şekilde o yazı benimde hoşuma gitmiyor . Yazı yapıştırma ama sökülürmü veya sökülünce iz bırakırmı bilmiyorum . Benim hoşuma gitmesede sökmeyeceğim ben . Eğer sırf bu etiket için motordan vazgeçiyorsan yazık edersin benden sana tavsiye. En kötü ihtimal üstüne başka bir şey yapıştırırsın . şi,mdi çoğu yerde istediğin resmi yazıyı etiketli olarak çıkartabiliyorsun.
Arkadaşlar bu arada benim ön disk fren arızalanmıştı bugün telefon geldi yenisi geldi diye . Zaman olarak 3 hafta geçti . Her ne kadar geç gelmiş olsa da Türkiyede yeni yeni gelişen bir marka için fena da değil bence.
-
27 Haziran 2011, 23:34
arkadaslar ızmırde oturanlara mujde ızmırde 1 tane olan servısı çoğaltma ve tam yetkı satıs servıs yedek parça işini tek ışle hallede bılınecek bugun tvs den aradılar boyle olursa lınmaz dedım saolsun yardımcı olup bu konuda aydınlattılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
mavı anahtar bu makınada km bozulması oluyormus varmı gercekten oluyorsa nasıl bırsey oluyor
-
27 Haziran 2011, 23:47
agalar canım motorumla koyume gıtmeyi istedi toplam 600 km bır yandanda gozum kesmiyo ne yapmalı ne etmeli otobüs ilemi gitsem ,havalarda guzel aslında fikirleriniz nedir gidelirmi
-
27 Haziran 2011, 23:52
adanalı adlı üyeden alıntı
ADALI86 kardeş,o yazı yapıştırma ama üzerinde fabrikasyon vernik var.o bakımdan sökmek çok zor.
Abi sende bi ara cbf 500 vardı sanırım memnun kalmadın mı o yüzden mi apache aldın bide cbf500 den inip Apache iye binmek nasıl bir duygudur
Müsait bir yerde öleceğim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler