Senin gibi Adana'da da kapora veripde bekleyen çok,tek motoru degil yedek parcayı bekleyende çok, bu ithalatçı firmanın sorumsuzlugu ve güvensizliginden kaynaklanıyor insanlar bi hevesle almak istedikleri motorlardan vazgeciyorlar.Avatarında honda cbf 150 başka yok demişsin bence mantıklı ,tabi ybr yide düşünmeni tavsiye ederim kardeşim ,ben bendeki apacheyi verdikten sonra az kullanılmış bir ybr aldım 2011 model .Sende bu iki markadan birini tercih edebilirsin en azından profosyonel calışan ,servis ağı geniş olan servis sıkıntısı olmayan markalardır.
saol tavsiyelerin için yalnız..ybr de arkadaşta vardı 2011 bende sürüyordum sürekli arka kampanadan ses geliyordu frene bastığı zaman...ben bile bıkmıştım..parça konusunda honda yamaha çok iyiler apaçi daha motoru sokamadı yedek parçayı nasıl sokacak..ve arka sele hiç rahat değil sürekli ..öne doru kayıyosun..kendi görüşüm..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Bu resim gerçek mi acaba 160 görebilirmi
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
yok arkadaşım kontağı açıp kaparken gidip geliyor ya..bazıların 119 yazıyor bazılarında 132 yazıyor saçma bişi..apaçii işte..
yok kardeş mümkün mü?dikkatli bakarsan 8 000 devirde bunu yapıyor,ön tekeri havaya kaldırıp,ya balans makinesi ile yada tazyikli su tabancası ile bu işi yapıyorlar.daha öncede videosu vardı.inanmayın böyle şeylere.150 cc,13,7 hp.makine bu sürati yapamaz.benim vaktiyle hyosung gt 250 im vardı,çift silindir,29 hp,o bile tek kişi,son 155 filan yapıyordu.boş bu işler,inanmayın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
kötü motor gözüyle bakmıyorum,sölemiyorum..sadece olanları ve int izlediklerimi söledim..
aslında bi kaç ayarla o hız gösterilir apache ye ama gerek yok.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Bende Kapora Verdim Kısmetse geLecek Bu hafta Cogu Kisi KötüLedi asLında Motoru ama hic Biride Kullanmıs isimLer degiLdi Kulaktan Dolma Seyler Hep . 3 Tane Motor Ustası iLe Konustum.1 taneside ybr yada Cbf den Kötü demedi . Parca Sıkıntısı Oluyormus Oda Sadece Siparis Üstüne geLiyormus Ne Olursa Olsun Sonuc Olarak Zevk İsi Bu motor. Hepsinden ÖnemLisi Sadece Sekline aLdanır 4 miLyarı sayarIm Bu motora : )
Peki istetsek bayiden kaç günde gelir
valla Kardes Bayide Motor kaLmamıs Kısmetse Bu hafta geLecektir Benim kafamda da Ybr vardı ama kaLitesi Bu motordan Yukarı degiLse Fiyatı aynı degiLse cc Apachiden Düsükse aynı Yakıtı yakıyorsa kaLkıp Neden Fazla Para Vereyim Yedek Parcada Sıkıntı yasama ihtimaLim var diye sadece İsme aLdanıp aLmaya Gerek yOk ..
gösterge sapıtınca insan görüyo 160 ı bende gördüm, işte kanıtı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------
egzos sesi ayrı o güzel, motor kısmı gürültülü idare eder nediyim.
5000 devirden sonra titreşim azalıyo gibi geliyo bana 4-5 arası devirde artıyo gibi sonra azalıyo gibi.
uzun yola gittim rahatsız etmedi.
dün arkadaşım kullandı hatunuyla ikiside indiler titriyo dediler artçıda hissetmiş şaşırdım.
civata sıktırayım biraz.
benden sana tavsiye binmeden alma çünkü ilk aldığım gün şok geçirdim beklediğimden fazla titriyodu ama alıştım herhalde
cbf arızalı, rahat, güçlü
ybr sorunsuz, güçsüz
apache güçlü, sorun yok şimdilik, gürültülü, titreşimli, asfalt motoru
paran varsa ybr 250 al derim
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)