280. sayfadan itibaren okuyarak geldim
Çok farklı ve çeşitli bilgi verilmiş, internette şuanda en verimli topic burası diyebilirim. Bende haziran ayı başında aldım "Siyah inci" mi
Arkadaşta kırmızısından aldı. Bandırmadan yola çıktık İzmir'e, 340 km yol yaptık. Yeri geldi hızlandık yeri geldi rahatlattık motoru. Vesselam rodajı çok tatlı başlattık diyebilirim.
Motordan müthiş keyif alıyorum, sürüşü oldukça eğlenceli. İzmir'de servis sorunu yaşadık ilk bakımı için fakat hallettik. Yıl sonuna kadar 4000 civarı motor girecekmiş aldığım bilgilere göre Türkiye'ye. Servis ağının daha iyi olacağını öngörüyorum bu rakamı göz önüne aldığımda.
Bende şanssız bi şekilde yola çıktıktan yalnızca 47,5 km sonra devir saatimin arızalanmasıyla umutsuzluğa kapılmıştım. Fakat motor devir saati olmadan da çok rahat kullanılabiliyormuş, bunu da tecrübe ettim. Servisten devir saati siparişi geçildi çözmeye çalışıyoruz.
Bu arada motor yağı olarak MOTUL 15/50 kullanıyorum. Konan17 adlı arkadaştan yapılan alıntıda 4. viteste 130 km hız yaptığı yazılmış. Dikkatimi çekti, biraz şaşırdım da fakat belki arkadaş yazarkan karıştırmıştır diye düşündüm :D Motorunu suzuki yapıyor falan yazılmış fakat o da yanlış bilgi. TVS Suzukiye parça veren bir firmayken 2010 yılında aralarındaki sözleşme bitmiş. İlgililerin bilgisine
2011 ilk parti motorların birini gördüm 160 max. hız yapmış. Fakat tabiiki ilk yağı değiştikten sonra ufak ufak göstermek gerek.
Bir de rodaj süreciyle ilgili çok sorular sorulmuş beklentiler tabiiki herkesin üst düzey. Fakat arkadaşlar aldığını motor ne bir "mobilet" ne de "çin" !!!
Kazasız belasız sürüşler herkese,