bora abi nerdesin gör apaçinin dijital göstergesini bak işte. kızıyodun bana şöle böyle deyince al sana dijital gösterge
Geçmiş olsun dostum inşallah en kısa sürede gelir hem böyleliklede erken geldiği takdirde parçası gelmez diyenelere verilecek bir cevabın olur kazasız belasız kullanmanı nasip etsin rabbim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------
cbf fanatiği arkadaşımız uzun zamandan sonra gelmiş bizim foruma benim gösterge aman maşallah şu an sağlam
bi ara bora abinin motoru öyle bir kötüledin valla senin yüzünden apahe den soğumuştum çok şükür bora abi yalanladı yazdıklarını
[COLOR="Yellow"]1907 sevdam[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]motor tutkumdur[/COLOR]
bora abi yalanladı ama gördüğünüz gibi motoru alan arkadaşlar ve yaşadıkları sorunlar doğruluyor ne yazıkki...
sorun madem o kadar ufak neden halledemiyolar ? daha bunlar cicim ayları biraz daha geçsin o dijitallerin arızalarını o zaman görecez hep beraber acele yok. ben ilk zaman bu dijitaller bozulursa nolacak motor gelmedi aylarca gösterge nasıl gelecek kaç ayda gelecek dediğimde kızıyodunuz bana buyrun bekleyin bakalım hep beraber bakalım kaç ayda gelecek bu gösterge.
valla benim maşallah şimdilik bir arıza yok hiç bir arkadaşımında olsun istemem
kartalizma07 arkadaşımızın bozulmuş inşallah en kısa sürede gelir çünkü motoru bende aldım 600 km şu an ama bir arıza olduğunda parça sıkıntısı olurmu olursada ciddi can sıkarmı bekliyip görücez demekten başka bir şey yok inşallah tvs seni haksız çıkarır sağlıcakla kal arkadaşım
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.Plakan yoksa fazla gezinme Benim motorda cigle ile çalışıyor rodaj bitince ve havalar ısınınca sorun kalmayacağını düşünüyorum.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler
1000 km 'ye kadar 6000 deviri geçmemeye çalış. Ondan sonra tam emin olmamakla beraber 7000 devirlerde vitesi atarsın. zaten zamanla devir göstergesine bile bakmazsın sesten anlaşılır
Geçmiş olsun. en kısa zamanda gelir inşallah kafaya takma.
Daha düne kadar devir göstergesi olmayan motorlar vardı en azından bunda var (bknz : honda cbf )
O km'yi sıfırlamayı bende becerdim Saatini ayarlayım derken baktım 0 km oldu . Bu arada aklıma gelmişken saat nasıl ayarlanıyor ya Kullanma kitapçığını alamadım daha . Neyse yarın alırım heralde artık.
Bende şuan 300 km'deyim Haftaya 500 km tamamlar bkımını yaptırırım heralde.
Bu arada herkese hayırlı kandiller.
yuh nasıl bir mühendislik hatası sıfırlanıyormu yapma be...
2020 'Tracer 900 İcon Blue
duy bora abi duy bunları km kendini sıfırlıyo daha neler duyacaz daha 300 km deki motor bunlar kesmece yemece bunlarrrrr
sende ortalığı karıştırıp durma
servis ilk defa oldu dedi daha önce yaşamadık dedi
benim şansım böyle arkadaşlar elektronik birazda şans işi
km sıfırlaması banada garip geldi
satarken alacak diyormuş kaçta sıfırladın abi
devir saati olmayan motorlarda var onları düşünüyorum empati kuruyorum
ist-ant mesafesinden dolayı gecikebilir yoksa parça sıkıntısı söz konusu değildir bence.
civatasını bile kendisi yapıyo adamlar buyur civatanın tepesinde tvs yazıyo
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
lastromantik tvs yi kötülüyorsun arkadaşım ama kendi motorunun çıkarttıgı sorunların 10da birini çıkartmıyor bu motor. motorunun adı honda gerisi hikaye 150 cbf lerdeki kronik sorunlardan tüm kullanıcılarınız rahatsız. şuan spariş versen temmuz ayından daha erken motor alamıyormusunuz bunu sizin kullanıcılarınız söylüyor. bunun sebebininde motor satışlarının mükemmel olması honda fabrikasının cbf yetiştirememesi sanmıyorsunuz dur herhalde.motoru alalı daha 1 hafta olmadı fakat en az 10 cbf ve ybr kullanıcısından gelip motoru kontrol ettikten sonra keşke bunu alsaydım gibi sözler duyuyorum. hatta ve hatta yamaha ybr sini satıyor arkadaşım 2009 model sorunsuz makinasını sırf bu motoru alabilmek için.
ne sanalım tabiki öle motor satışları kötümü diyorsun sen adamlar ellerinde kapora listelerini kafalarından isim salıyıp doldurup bizemi gösteriyorlar herşeyi dersin ama satışı kötü diyemessin tvs-yamaha-honda nın commuter ları arasında nolursa olsun ne kadar sorunu olursa olsun en çok satısı cbf 150 yapıyor araştırmak serbest internet elinin altında bakabilirsin
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
arkadaşım satışı honda yapıyor olabilir ben tvs demedim zaten demek istediğim arkadaşın motoru beklediniz demesi biraz enteresan oldu cbf kullanıcıları bugün spariş veripte yarın motorlarına kavuşuyor misali gibi
ayrıca şuda bir gerçektir satışlara bakar isen ülkemizde son 5 yıldır mondial satış liderliğini açık ara sürdürmektedir ama kalitesi de bellidir. tabiki hondayla kıyaslamıyorum cok satılması cok kaliteli oldugu anlamına gelmez.
bir şeyin altını çizmekte yarar var yukarda kalite derken honda markasının değil ürettiği cbf 150 den bahsediyorum
daha dün honda servisindeydim cbf 150liler peynir ekmek gibi satılıo göründe sanacak bedavaya veriolar :D
valla ne tvs 150 ne cbf 150 pazartesi akşamı inşallah resimlerle birlikte topiği açıyorum şuanda 150 tl eksiğim kaldı :D
bence o senin için geçerli benim hiç öle bi takıntım yok vede sadece kendi motorumuzun oldu topic e yazıcaz die bi kaide yok diye biliyorum buradaki motorda commuter sınıfı olduğundan bakıp yazmamda bi yasak göremedim bu arada honda benim babamın markası deil çokta umrumda değil ben kendi dorularımı savunuyorum bence sen benden daha çok marka fanatiğisin dikkat edersen ben motoru övmedim satışı ile ilgili konustum benim tvs de gözüm yok alırken baktımmı baktım ama cbf 150 daha uygun gördüm 2sinide alıcak param vardı ne tvs 4-4lük nede honda 4-4 lük hepsinin kusurları var ve ben çokta memlun kalmadım açıkçası cbf 150den çok olmasada bi hayal kırıklığı yaşattı böle yakıştırmalar yapma lütfen yapmaki sanada yapmasınlar hoş olmuyor
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
arkdaşlar gergin gördüm sizleri. biraz rahat olun rica ediyoyorum nedir bu honda tvs kavgası anlamadım
kabak gene alperle bizim başımıza patladı iimi ..
LASTROMANTİC sanki pusuda bekler bir halin varmış gib, şu apache bi hata cıkarsada yüzlerine vursam gibi.NEDİR ARKADAŞIM BU FANATİKLİK APACHEDE,HONDA CBF DE KENDİNİ KANITLAMIŞ MARKALAR,BUNLAR BEŞER YAPIMI ELBETTE HATALAR OLACAK VAR OLAN Bİ HATADAN SEN MARKANIN GELENİ KÖTULEYEMEZSİN.BU HONDA İÇİNDE BÖLEDİR.BEN ESKİ CBF 150 KULLANICISIYIM ŞİMDİ SANA YAG YAKMA VE BUNUN GİBİ KRONİK SORUNLARINI ANLATMAMA GEREK YOK, BAYİDEN GİDER SIFIR MOTOR ALIRDIK ADAMLAR YAN AYAKLIGINI OLMADAN MOTOR SATARLARDI,BUNLARIN HEPSİNİ YAŞADIK.AMA BUNA RAGMEN HONDA KÖTÜ MOTOR DEMEDİK ,APACHEYE DEMEDİGİMİZ GİBİ ÇÜNKÜ EN İİ MOTORLARDA BİLE KUSUR OLACAGINI BİLDİGİMİZ İÇİN..... HERKESİN CUMASI HAYIRLI OLSUN VESSELAM
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)