Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    cok sagolun arkadaslar bende aldım motur bugun calıstıgım yer yogun oldugundan suana kadar 15 km yapabıldım motor her yonden hosuma gıttı ılk vıteslı motorum oldugu ıcın bazı zorlujklar yasıyorum bunlarıda sokak aralarında yogunlugun fazla olmadıgı yerlerde turlayarak gıdermeye calısıyorum.
    yarın ve pazartesıde gemılerle ugrasıcaz zaten salı yada carsamba gunude gecıcı plakalar cıkacakmıs plakada cıktıktan sonra ınmem artık motorun ustunden ılk haftalık ıznımde fotograf cekıp paylasırım sımdıden allah hepımıze kazasız belasız bol ve keyıflı surusler nasıp etsın
    bu arada renglerın arasında benımkı grı eger grı olmasaydı kesınlıkle kırmızı alırdım kırmızıda cok hosuma gttı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Alıntı ekremz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok sagolun arkadaslar bende aldım motur bugun calıstıgım yer yogun oldugundan suana kadar 15 km yapabıldım motor her yonden hosuma gıttı ılk vıteslı motorum oldugu ıcın bazı zorlujklar yasıyorum bunlarıda sokak aralarında yogunlugun fazla olmadıgı yerlerde turlayarak gıdermeye calısıyorum.
    yarın ve pazartesıde gemılerle ugrasıcaz zaten salı yada carsamba gunude gecıcı plakalar cıkacakmıs plakada cıktıktan sonra ınmem artık motorun ustunden ılk haftalık ıznımde fotograf cekıp paylasırım sımdıden allah hepımıze kazasız belasız bol ve keyıflı surusler nasıp etsın
    bu arada renglerın arasında benımkı grı eger grı olmasaydı kesınlıkle kırmızı alırdım kırmızıda cok hosuma gttı
    Hayırlı olsun . Amin ALLAH cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin. İlk vitesli motorunsa trafiğe çıkmadan mutlaka özellikle kalkış ve duruş yaparak motorun tepkisini ölçmeni öneririm . İlk zamanlar zorlanırsın biraz ama alışınca vitesli motor sürmenin tadı bir başka gelecektir eminim . Şahsen ben vitessiz (otomatik) motorlara motor gözüyle bakmıyorum

Bu arada plakasız sadece motor'a ne kadar ücret ödedin ? .

resimler gercekten güzel arakadısm eline saglık motor zaten kendini belli ediyor ....nazar degmesin bi nazar boncugu tak yada azcık camurlu bırak motoru...pazarrtesi olsada bizde kavussak motorlarımıza...hyrlısı artk allahın izniyle inş

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun . Amin ALLAH cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin. İlk vitesli motorunsa trafiğe çıkmadan mutlaka özellikle kalkış ve duruş yaparak motorun tepkisini ölçmeni öneririm . İlk zamanlar zorlanırsın biraz ama alışınca vitesli motor sürmenin tadı bir başka gelecektir eminim . Şahsen ben vitessiz (otomatik) motorlara motor gözüyle bakmıyorum

Bu arada plakasız sadece motor'a ne kadar ücret ödedin ? .
    ben pazarlıgı toptan yaptım motor+plaka ruhsat+gdr kask+dizlik+eldiven 4100 ödedim

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    hayırlı olsun herkese..bende motoru alınca en az 20 foto yükliyecem )ehehe..bu arada sarı renk varmıydı
    bide çok sorulan sorulardan titreşim...çin malları kadar mı yoksa az derecede mi
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Motosikleti
    RX3i EVO
    ben pazarlıgı toptan yaptım motor+plaka ruhsat+gdr kask+dizlik+eldiven 4100 ödedim
    Doğru dün konuşmuştuk ben karıştırdım

Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun herkese..bende motoru alınca en az 20 foto yükliyecem )ehehe..bu arada sarı renk varmıydı
    bide çok sorulan sorulardan titreşim...çin malları kadar mı yoksa az derecede mi
    Yükle tabi canlansın ortalık

Valla sarı renk normal de var ama antalyadaki bayiye gelmemiş daha çok siyah ve kırmızı gidiyor burada.

Ben 2 senelik çin malı motorumdan sonra buna binince titreşim pek hissetmedim . Kullanıcıların çoğu titreşimin çok az olduğunu rahatsız etmediğini söylüyor.

Bu arada honda ile bu motor arasında kaldın sanırım. Bence hondaya hiç bakma bile cbf 150 düşünüyorsan bana göre kalas gibi motor .

Al bu motoru benden sana tavsiye

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Eski 2009 Apache kullanıcısı olarak durumu inceliyorum: ) Kasa güzel , teknik veriler güzel bakalım şöyle bi 10-20bin km yapılsında kronik problemler varmı sıkıntılar varmı ortaya çıksın.Servis ağını genişletirlerse bişeyler olabilir , ama apache sağlam motordur fazla servislik durumu olmaz , bende olmamıştı(2009).

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    hadi bakalım arkadaşlar,yeni apache sahipleri çoğalıyor.hepinize hayırlı olsun.resimleri görelim,düşünceleri alalım..şimdiye kadar hep bana sordunuz,şimdide siz fikirlerinizi söyleyin.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    CBF-150 SİYAH
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim cvp için
    karbüratör ayarı ve subap ayarıda yapılmıştır herhalde
    15 yağ ücreti, bizede 30 a patlar ozaman.
    Dişli değişince ne kazandın ne gibi farklar oldu yani
    arkanın bir diş küçülmesi fazla bişey kazandırmaz kaybettirmezde tahminim
    önü 1 diş oynamak arkayı 3 diş oynamaya eşit

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 01:01 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------[/sıze]

rodajda bence önemli dik yokuş zorlar bence
    ısınmadan spor yapmış gibi düşün, vücut yaparken bile azar azar yaparsın hafif kaldırırsın aynen öyle bu rodaj işide
    Ne güzel örnek verdim alkış istiyorum
    öncelikle cevabi geciktirdigim için özür dilerim.dişliyi değiştirince bariz bi şekilde vites aralarının sündüğünü gördüm ,şöyle söyleyim önceden 2. Vitese 40 km hızda gecerken şimdi 50-55 km hız aralıgında geciyorum ,tabi bu 3 ve 4 cü vitesde de etki ediyor.zaten en yüksek hızı 4 cü vitesde yakalıyorsun 5. Vites rahatlama vitesi oluyor bu dişlide.cok rahat bir uzun yol cıkarırsın bu şekilde.hız olayında sağlıklı bir tecrube edemedim 114 km hıza gelebildim işe gelirken otobanı kullanıyorum ordaki mesafede az olunca motor kendini bulacakken mesafe bitmiş oluyor . Ayriyeten ilk bakımda sibop ayarı gerektirmez cok istinai bir durum olmadıgında,cok ilerleyen bakımlarda yaptırırsın onu,ilk bakım motoru gozden gecirme bakımı diyebiliriz yagı değişimydi,zincir yaglamaktı,lastik havalrına bakmak,vidaları kontrol etmek gibi....... Aslında apache dostları bir gün bir araya gelsek hiç fena olmaz bora abi sende buna öncülük edersen hiç fena olmaz ,antalya ,mersin ,adana cevresinde forumda bayagı kardeşimiz var ,tabi diğer yerlerdeki kardeşlerde .bora abi bi ayar ceksek olmaz mı abi ....

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hazal063 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle cevabi geciktirdigim için özür dilerim.dişliyi değiştirince bariz bi şekilde vites aralarının sündüğünü gördüm ,şöyle söyleyim önceden 2. Vitese 40 km hızda gecerken şimdi 50-55 km hız aralıgında geciyorum ,tabi bu 3 ve 4 cü vitesde de etki ediyor.zaten en yüksek hızı 4 cü vitesde yakalıyorsun 5. Vites rahatlama vitesi oluyor bu dişlide.cok rahat bir uzun yol cıkarırsın bu şekilde.hız olayında sağlıklı bir tecrube edemedim 114 km hıza gelebildim işe gelirken otobanı kullanıyorum ordaki mesafede az olunca motor kendini bulacakken mesafe bitmiş oluyor . Ayriyeten ilk bakımda sibop ayarı gerektirmez cok istinai bir durum olmadıgında,cok ilerleyen bakımlarda yaptırırsın onu,ilk bakım motoru gozden gecirme bakımı diyebiliriz yagı değişimydi,zincir yaglamaktı,lastik havalrına bakmak,vidaları kontrol etmek gibi....... Aslında apache dostları bir gün bir araya gelsek hiç fena olmaz bora abi sende buna öncülük edersen hiç fena olmaz ,antalya ,mersin ,adana cevresinde forumda bayagı kardeşimiz var ,tabi diğer yerlerdeki kardeşlerde .bora abi bi ayar ceksek olmaz mı abi ....
    önemli deil cevabınıda beklemiyo değildim
    şimdilik dişli olayına sıcak bakmıyorum, kendi ustamda ne gerek var dedi
    arkadaşın cbf150 de ön 15 ten 17 ye çıkarılmış ustamda bu motor hep rampa çıkmış inerkende çıkarkende diye benzetme yapar
    servis değişiriz dedi biraz böyle kullanayım motor alışsın kendine gelsin sonra bakarım
    arkayı bir diş oynamak bu kadar fark ediyor demekki, önü 14 yapsak vites araları iyice uzar. arkayı 1-2 diş küçültmek daha iyi olur
    kitapçıkta sübap kısmı belirtiliyor ilk bakımda bencede ayarlanması lazım
    hava ayarı gerekli
    yağ kendi yağımı tvs nin???
    adanada çok uzak bee keşke olsa güzel olur, mersine gidesiye mahvoldum yollarda, aşırı virajlı yolları var
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    Alıntı hazal063 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında apache dostları bir gün bir araya gelsek hiç fena olmaz bora abi sende buna öncülük edersen hiç fena olmaz ,antalya ,mersin ,adana cevresinde forumda bayagı kardeşimiz var ,tabi diğer yerlerdeki kardeşlerde .bora abi bi ayar ceksek olmaz mı abi ....
    nerdeeen toplayacağız bu illerden arkadaşları,herkesin işi var,mesaisi var.sen ne bakıyorsun benim işsiz olduğuma.gel desen atlar apacheme gelirim.sanki benzin mi yakıyor ki. ayrıca sen ADANA'da nerede oturuyorsun?birgün ziyaretine gelmek isterim,tel'ini-adresini de bana özelden yaz istersen.

Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkayı bir diş oynamak bu kadar fark ediyor demekki, önü 14 yapsak vites araları iyice uzar. arkayı 1-2 diş küçültmek daha iyi olur
    kitapçıkta sübap kısmı belirtiliyor ilk bakımda bencede ayarlanması lazım
    hava ayarı gerekli
    yağ kendi yağımı tvs nin???
    adanada çok uzak bee keşke olsa güzel olur, mersine gidesiye mahvoldum yollarda, aşırı virajlı yolları var
    ARKADAŞLAR;
    benim apache ustam,yıllarca yamaha da çalıştı,sonra da kendi dükkanını açtı,yani, anlayacağınız yılların ustası.ben arka dişliyi 44 yerine 43 yaptım,geçen festival dönüşü 2000 i geçtiğim için ''artık şu ön dişliyi büyütelim'' dedim,bana sakın dokunma,yazık edersin dedi,böyle kalsın çok daha iyi dedi.sibop ayarına gelince,şimdilik dokunmayalım zaten gerekte yok,orjinal ayarı iyi dedi.benim yıllardır arkadaşım,eğer niyeti para kazanmak olsaydı,tamam derdi,ama demedi.bence bir bildiği var.yoksa umurundamı benim motorum yokuşta/rüzgarda gitmemiş,öyle değilmi arkadaşlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    http://img855.imageshack.us/img855/5127/sam0127.jpg
    http://img17.imageshack.us/img17/8254/sam0128q.jpg
    http://img62.imageshack.us/img62/4470/sam0129y.jpg
    http://img9.imageshack.us/img9/6005/sam0130d.jpg
    http://img705.imageshack.us/img705/7819/sam0131f.jpg

buda benımkiilk defa gercekten motora bindiğimi hissettim mondial 150zc den sonra yavas yavas alışıyorum vites ve fren durumuna suan plakasız gezdıgımden fazla dolasamıyorum bugun ısten gelırken ekıp cevırdı allahtan burası kucuk yerde bı kısmı tanıdık trafık ekıplerının suana kadar 65 ı gecmedım dusuk devırde kullanıyorum bakalım plaka takıldıktan sonra daha detaylı izlenimlerim olacaktır elbette

alex06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :):):):):):):)
    HERKESE SELAM VE KAZASIZ GÜNLER DİLERİM..
    BU HAFTA APACHE RTR 150 ALMAYA KARAR VERDİM FAKAT ŞU VİBRASYON OLAYI KAFAMA TAKILIYO 2011 MODELLERDE DAHA AZ DENİLİYO. BU KONUDA YARDIM
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    HIZLI GİTME NE OLUR..SANA DA BİRİ VURUR:):)

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000

Valla sarı renk normal de var ama antalyadaki bayiye gelmemiş daha çok siyah ve kırmızı gidiyor burada.

Ben 2 senelik çin malı motorumdan sonra buna binince titreşim pek hissetmedim . Kullanıcıların çoğu titreşimin çok az olduğunu rahatsız etmediğini söylüyor.

Bu arada honda ile bu motor arasında kaldın sanırım. Bence hondaya hiç bakma bile cbf 150 düşünüyorsan bana göre kalas gibi motor .

saol valla ilaç gibi geldi..bakalım..cbf 150 kalas değilde biraz büyük..
    apachinin konforu nasıll.uzun yolda fln yani biraz sürdümü..bide rodaj olayından korkuyorum..çoğu kişi yapmayı bilmediği için
    motoru yakıyor onlardan olmak istemiyorumm..ben babamdan motoru aldığımda 20.bindeydi basarken rahattım bunda korkuyorum
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)

biri kalas gibi biride koca kafalı buda benim görüşüm
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    RX3i EVO
    http://img855.imageshack.us/img855/5127/sam0127.jpg
    http://img17.imageshack.us/img17/8254/sam0128q.jpg
    http://img62.imageshack.us/img62/4470/sam0129y.jpg
    http://img9.imageshack.us/img9/6005/sam0130d.jpg
    http://img705.imageshack.us/img705/7819/sam0131f.jpg

buda benımkiilk defa gercekten motora bindiğimi hissettim mondial 150zc den sonra yavas yavas alışıyorum vites ve fren durumuna suan plakasız gezdıgımden fazla dolasamıyorum bugun ısten gelırken ekıp cevırdı allahtan burası kucuk yerde bı kısmı tanıdık trafık ekıplerının suana kadar 65 ı gecmedım dusuk devırde kullanıyorum bakalım plaka takıldıktan sonra daha detaylı izlenimlerim olacaktır elbette
    Hayırlı olsun dostum. Kazasız belasız binmek nasip olur inşallah. 65 değil de 50 yi geçmemeye gayret et ilk 500 km .

Alıntı alex06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HERKESE SELAM VE KAZASIZ GÜNLER DİLERİM..
    BU HAFTA APACHE RTR 150 ALMAYA KARAR VERDİM FAKAT ŞU VİBRASYON OLAYI KAFAMA TAKILIYO 2011 MODELLERDE DAHA AZ DENİLİYO. BU KONUDA YARDIM
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    Bugün kesintisiz 60 km kadar yol gittim sabit 45-50 km hız ile. Motordan inince elimde uyuşma hissettim .Tabi bunun en büyük sebebi dediğim gibi sabit düşük hızda gitmem ve daha rodaj da olması. Yani vibrasyon yok değil az var.Ama kafan karışmasın rodajı aşıp bakımını yaptıranlar büyük ölçüde titreşimin yok oluğunu söylüyor. Ki bence bu motor için o kadarcık titreşim hiç sorun bile değil.

Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol valla ilaç gibi geldi..bakalım..cbf 150 kalas değilde biraz büyük..
    apachinin konforu nasıll.uzun yolda fln yani biraz sürdümü..bide rodaj olayından korkuyorum..çoğu kişi yapmayı bilmediği için
    motoru yakıyor onlardan olmak istemiyorumm..ben babamdan motoru aldığımda 20.bindeydi basarken rahattım bunda korkuyorum
    Eğer boyun benim gibi 1,90dan fazla değilse konfor olarak gayet güzel. Sürüşü çok iyi ve güven verici . Motoru yatırdığında veya fren yaptığında insana güven veriyor. Rodajdan korkulacak birşey yok yüksek devir yapmayacaksın (5000 devir geçme) birde 500 km yi geçmeyeceksin ilk 50 km bu kadar.

Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biri kalas gibi biride koca kafalı buda benim görüşüm

Kardeş şimdi burada seninle çocuk gibi senin motorun böyle benimki böyle benimki seninki döver kavgası yapacak değilim !

Zevkler ve renkler tartışılmaz git kendi forumuna ne yazıyorsan yaz burayı karıştırma !

Son olarak çekemeyenler çatlasın hatta patlasın

Motosikleti
    valla ne yalan söyleyim EKREM kardeş,senin mat füme rengide çok şık duruyor.güle güle kullan,kazasız,belasız.

Motosikleti
    tvs rtr apache (2011)
    yeni alan apachi ci arkadaşlar hepinize hayırlı olsun motorlarınız kazasız sürüşler inşallah
    bildiğim kadarı ile lastikleri bir çok kullanıcı arkadaş deyiştiriyor bende yaz mevsimindeyiz die deyiştirmeyi düşünmedim yalnız bu hafta sonu cumartesi günü istanbula az bir şey yağmur çiseledi hızım 20 km ve ufak bir dönüşte her iki tekerde kaymaya başladı anlıycanız yerler ıslak ise lütfen çok çok dikkat edin ufak bir dönüşte bile kaymaya çok elverişili bir lastiğimiz var kış mevsimi olsa en kısa zamanda tubles lastik ile deyiştiridim yoksa bu lastikler ile kışın motor kullanılmaz ıslak zeminde lütfen dikkat canımızı sokakta bulmadık zaten biz motorsiklet kullananları trafikte sayan hesaba alan yok iken herkese iyi sürüşler iyi haftalar
    [COLOR="Yellow"]1907 sevdam[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]motor tutkumdur[/COLOR]

alex06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :):):):):):):)
    Bugün kesintisiz 60 km kadar yol gittim sabit 45-50 km hız ile. Motordan inince elimde uyuşma hissettim .Tabi bunun en büyük sebebi dediğim gibi sabit düşük hızda gitmem ve daha rodaj da olması. Yani vibrasyon yok değil az var.Ama kafan karışmasın rodajı aşıp bakımını yaptıranlar büyük ölçüde titreşimin yok oluğunu söylüyor. Ki bence bu motor için o kadarcık titreşim hiç sorun bile değil.

Alıntı:

teşekkürler yardımcı oldugun için...elının uyuşması bana kalırsa elciği fazla sıkmandan kaynaklanabilir elciği fazla sıkmadan dene elinin daha rahat olduğunu göreceksin.

arkadaşlar başka yorum yokmu bu konuda yardımmmmmm:(:(
    HIZLI GİTME NE OLUR..SANA DA BİRİ VURUR:):)

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Siz bu yolu hangi viteste ve devirde gittiniz ? Hız biraz düşük geldi bana. Rodajda sadece hız değil devir de önemli. Devrin ne çok yüksek ne de çok düşük olmaması gerekiyor.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler