TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mayıs 2011, 13:31
Syanur adlı üyeden alıntı
Üstadım sende kalktın Fazer
1000 dedin aniden
Tabikide haklısın.
Ancak ben özellikle şehir içi, "heran her yere ulaşım" (bu da benim seçim sloganım
) maksadıyla kullanacağım için yakıt tüketimi çok önemli benim için. Ayrıca kişisel tahminim de şehir içi bukdar sık kullanacak olmamdan ötürü Fazer1000 den daha fazla zevk alabileceğimi de düşünüyorum. Sonuçta 1000lik bir motor ile şehir içinde hergün km'lerce yol yapmak her açıdan okadar da zevkli olmaz diye düşünüyorum...
Buarada senin motor 2009 model mi?
gündelik kullanım için ideal tercih olur, kesinlikle katılıyorum. Menzilinin de 800 km'ye kadar çıkması müthiş bir artı tvs için.
benim motor 2009 model, doğrudur.
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
-
20 Mayıs 2011, 13:38
tgfatih adlı üyeden alıntı
gündelik kullanım için ideal tercih olur, kesinlikle katılıyorum. Menzilinin de 800 km'ye kadar çıkması müthiş bir artı tvs için.
benim motor 2009 model, doğrudur.
Menzilinin de 800 km'ye kadar çıkması müthiş bir artı tvs için.
derken
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
20 Mayıs 2011, 13:53
burrock adlı üyeden alıntı
bndırmamı bnde ordan alıyorum nasipse daha grsmdm
ne zaman almayı dusunuyorsun ? gorustugun zaman benıde bılgılendırır mısın ?
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
-
20 Mayıs 2011, 14:07
arkadaşlar yeni tvs lerde arka dişli kaç acaba biri söliyebilirmi rica etsem orjinal
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
20 Mayıs 2011, 14:14
alper150zc adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yeni tvs lerde arka dişli kaç acaba biri söliyebilirmi rica etsem orjinal
internetten baktığım kadarıyla 13-44 yedek parça sitelerinden baktım.
kullanıyorum ama bilmiyorum
-
20 Mayıs 2011, 15:18
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
Menzilinin de 800 km'ye kadar çıkması müthiş bir artı tvs için.
derken
menzil=full depo ile bir aracın katedebildiği mesafe
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
-
20 Mayıs 2011, 18:45
merhaba arkadaslar nasipse bende kapora verdim önümüzdeki hafta içi için motoru bekliyorum. bu motorda karar kılmamda sizlerinde katkısı oldu hepinize teşekkür ederim.
benim ilk vitesli motorum olacak daha önce mondial zc 150 kullanıyordum vitesli motorları pek tanımıyorum motorun rodaj süresi ve genel anlamda nelere dikket etmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim
-
20 Mayıs 2011, 19:48
tgfatih adlı üyeden alıntı
menzil=full depo ile bir aracın katedebildiği mesafe
ok anlaşıldı
800km az değil şaşırdım hesapladım şuan ki benzin fiyatına göre km de 84 krş nedesem az motor için nerdeyse 100lük cup kadar yakacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------
ekremz adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar nasipse bende kapora verdim önümüzdeki hafta içi için motoru bekliyorum. bu motorda karar kılmamda sizlerinde katkısı oldu hepinize teşekkür ederim.
benim ilk vitesli motorum olacak daha önce mondial zc 150 kullanıyordum vitesli motorları pek tanımıyorum motorun rodaj süresi ve genel anlamda nelere dikket etmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim
sen al motoru rodajı hallederiz bende rodajdayım
-
20 Mayıs 2011, 19:49
valla bir depoyla 800km yapıyorsa bende hemen yukimi satıp bundan alabilirim zaten motoru büyütmeyi düşünüyorumm ve gözüm apache'de bu arada yeni modellerin fiyatıyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
20 Mayıs 2011, 19:51
anaconda84 adlı üyeden alıntı
valla bir depoyla 800km yapıyorsa bende hemen yukimi satıp bundan alabilirim zaten motoru büyütmeyi düşünüyorumm ve gözüm apache'de bu arada yeni modellerin fiyatıyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim
internet fiyatı değişmediyse 3620 idi en son +plaka masrafları 3850
zam muhabbeti yaptı benim aldığım bayi sen araştır sor
eş motorlarda en uygunu bu
-
20 Mayıs 2011, 19:53
o kadar düşükmü fiyatı? şaşırdım doğrusu düşük diyorum kimse yanlış anlamasın çünkü ben burada 2009 yada 2010 model olması lazım tam hatırlamıyorum yaklaşık 6 ay kadar önce sorduğumda adam bana 4000TL peşin fiyat çekti
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
20 Mayıs 2011, 19:54
ben marmaris bayisinden motor +plaka masafları 4 bine alacagım arkadas
-
20 Mayıs 2011, 20:02
anaconda84 adlı üyeden alıntı
o kadar düşükmü fiyatı? şaşırdım doğrusu düşük diyorum kimse yanlış anlamasın çünkü ben burada 2009 yada 2010 model olması lazım tam hatırlamıyorum yaklaşık 6 ay kadar önce sorduğumda adam bana 4000TL peşin fiyat çekti
evet düşük ybr den cbf den düşük
ötv düştü tvs de fiyatı uygun hale getirdi herhalde
tanıtım amaçlı bu fiyat dedi servisi bilmem ne kadar doğru.
alıcaksan hemen al eylülden sonra kardasın
ikincielleri 3000 civarıydı birara
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------
ekremz adlı üyeden alıntı
ben marmaris bayisinden motor +plaka masafları 4 bine alacagım arkadas
antalyada 3850 plaka dahil yeni partilere zam yapmış herhalde
arkadaş öyle diyordu forumda
3620+235
daha fazla vermeyin derim arayın tvs yi
başka bayileri arayın sorun
-
20 Mayıs 2011, 21:53
bu yeni partiler için kesin bir tarih varmı arkadaslar bilenn yokmu nzman glck artk skıldk gelsn biran önce
-
21 Mayıs 2011, 03:57
bu gun 400 bin km çevirmiş bi kurye gördum hala hayretler içerisindeyim bende iş yerinden izin alabilirsem pazartesi günü alıorum kısmetse son kararımı verdım
-
21 Mayıs 2011, 04:00
mettoxin adlı üyeden alıntı
bu gun 400 bin km çevirmiş bi kurye gördum hala hayretler içerisindeyim bende iş yerinden izin alabilirsem pazartesi günü alıorum kısmetse son kararımı verdım
400 bin km derken neyi kasdettin yoksa yanlışmı yazdın
son kararın ne
-
21 Mayıs 2011, 04:10
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
400 bin km derken neyi kasdettin yoksa yanlışmı yazdın
son kararın ne
EN FAZLA 99BİN GÖSTERİYOR DİYE BİLİYORUM BURDAN ARKADAŞA SORUYORUM 400BİN İ NERDE GÖRMÜŞ ACABA YALAN BİLGİ VERMEKTEN NE ZEVK ALIYOR ACABA
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
21 Mayıs 2011, 04:40
hayır bugun tanıştıgım kurye ile sohbetimde çok güzel yorumladı tvsiyi altındaki apachiyide 3 senedir kurye işinde kullanıyormuş ve 400 bin e dayandıgını söyledi 2 3 kere rektefiye ettırdım dedı 400 binde hala taş gibi dedi
şahsen adam bana çok samimi geldi hani öle sallıcak bi tipe benzemıyordu nasıl desem cana yakın birisiydi
30 yaşların da adam ne diye yalan sölesın ki eline ne geçecek buda bi gerçek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------
alper150zc adlı üyeden alıntı
EN FAZLA 99BİN GÖSTERİYOR DİYE BİLİYORUM BURDAN ARKADAŞA SORUYORUM 400BİN İ NERDE GÖRMÜŞ ACABA YALAN BİLGİ VERMEKTEN NE ZEVK ALIYOR ACABA
30 yaşındaki adam işi gücü yok yalan mı sölicek
-
21 Mayıs 2011, 05:08
mettoxin adlı üyeden alıntı
hayır bugun tanıştıgım kurye ile sohbetimde çok güzel yorumladı tvsiyi altındaki apachiyide 3 senedir kurye işinde kullanıyormuş ve 400 bin e dayandıgını söyledi 2 3 kere rektefiye ettırdım dedı 400 binde hala taş gibi dedi
şahsen adam bana çok samimi geldi hani öle sallıcak bi tipe benzemıyordu nasıl desem cana yakın birisiydi
30 yaşların da adam ne diye yalan sölesın ki eline ne geçecek buda bi gerçek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------
30 yaşındaki adam işi gücü yok yalan mı sölicek
reflektiye edilirse her motor sınırsız gider adı üstünde motor açılıyor bizde sandık hiç açılmadan bu arada 30 yasında diel 70 yasındaki admda yalan söler görüyoruz sahibinden.com da 10bin km motoru 3bin km diyenleri onlarda o yaşlarda bi de adam 2-3 kere reflektiyemi oldu dedi insan yaptırdığı şeyi bilmezmi buda tuhaf gerçi ama neyse
-
21 Mayıs 2011, 11:48
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler