Arkadaşlar konuşmanıza göz misafiri oldum bende dalmak istedim. Rodajlar da dikkat sıkıntılı ve zevksiz bir dönemdir ama önmlidir. Bende antalya da ikamet ediyorum tanışmak isterimm antalya da bulunan arkadaşlarla
Arkadaşlar konuşmanıza göz misafiri oldum bende dalmak istedim. Rodajlar da dikkat sıkıntılı ve zevksiz bir dönemdir ama önmlidir. Bende antalya da ikamet ediyorum tanışmak isterimm antalya da bulunan arkadaşlarla
arkadaşım burdakiler nasıl bayisi değil yahu
tvs sitesinde bile yazıyo yetimoğlu diye. 3850 peşin fiyatı dediler adamlar.
ben aldım antalyada sadece yetimoğlu var, yanında da servisi var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:33 ----------
inş organizasyon olursa etkinlik toplantı vs bende istiyorum
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
ne adamsın beeee desene baştan
sizin başlığınız yokmu kardeşim hade yürü kendi bölümünüze
şimdi uzlaştık doğru diyosun burda servisi yok alanyada var. banada 4200 demişlerdi. kızılırmak cad sonunda köşede honda var gözlüklü bir adam çok gittim geldim oraya.
satışta yapıyor serviste ama yetkili deil tabiki. alanyadaki bayi ne dedi buraya getir yoksa biz geliriz mi dedi?
bu doganlar şahinlerde motor gibi hastalık ben 650lik motorumla şahin takas ettim dedim biraz durulim hem araba kullanmayı ögrenim şimdi satamıyorum arabayı ilanı nete koyup koyup kaldırıyorum.bu şahin dogan olayı cidden hastalık cünkü yap boz gibi heryerini deiştiriyosun suzuki motorumdan sonra bunun parca fiyatları insanın sigaraya ayırdıgı para kadar:D
dün kontakta anahtar kırıldı dedim napcaz yandık otosanayiye gittim kontak konple kac para dedim 40tl dediler:D aldım hiç ugrasmadım söktüm yenisini takdım trafikte allahın kulu dönüp bişi diyemiyo son model bi kaç arabaya sürttüm bişi varmı diyorum camdan yok yok sorun yok diyo arka koltukta benim bide pitbul var:D ama bunu satmıcam yanına bide motor alcam motorsuzda duramıyorum apachi 2.motorumdu vibrasyonu bide boyunun ufak olması beni sinir etti bide pakette kullandıklarını gördüm hiç durmadım sattım ama en az yakan motorum oydu
Motosiklet mucidi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8629896/detay/
ilana bakın iyi bakın bu hızı nasıl yaptı acaba
nasıl yani??
sen sahtekar diyosun walla ben anlam veremedim.
bilader aramış adamı doğru söylüyomuş adam, olsa bile rampa aşağıdır kesin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 ----------
İlk 500 km'lik rodajı her 100 kmde yağı değiştirilerek çevre yolunda yapılmıştır.
diye açıklama var ama satış kısmında 200km de diyor.
söyleyelim videoya alsın düz yolda
bu sayfanın başlarında bir arkadaş vardı,yıkamacıda,ön tekeri tazyikli su ile çeviriyordu,buna benzer bir hız yapıyordu.hatırladınız mı ? sonradan açıklamıştı böyle yaptığını.onun gibi birşey herhalde.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bende motorumda 500 km yi tamamladım.Rodaj aşamasında fazla zorlamadım .Bugun işe gelmeden otobanda vites aralarını uzun tutarak motoru acma çalışmaları yaptım,lakin sabah hava fazlaca ruzgarlıydı oda ister istemez perdeledi yinede 110 km hıza ulaştım.Bu ilk denememdi her gun sabah işe gelemden yavaş yavaş yuklenecem ,dişlilerin değişmesiyle daha ii bir randıman alacagımı sanıyorum.şunuda söylememde fayda var o hızdayken en ufak bir sarsıntı ,rahatsızlık durumu sözkonusu olmadı motor gayet rahat ve yol tutuşu mukemmeldi
hayırlı olsun benim zamanında ha geldi ha gelcek diyorduk o modeli geçen gördüm yol kenarında bi inceliyemedim nası acaba merak etmiyo deilim ey gidi apache hala egsozu sıfır durur odam da bide dişlileri cekmecemde baktın motorun oturdu rodajı geçtin devri yüksek tutup bak bakalım nası gidiyo
Motosiklet mucidi
ilk 500km de 50 yi geçtinmi?
dişlileri niye değiştiriyorsun?
benim serviste dedi sıfır motor aldık hemen değiştirelimmi?
bu şekilde hızlı gitmez diyo, deneyelim ona göre değiştiririm mühendisler yapmışlar hemen oynamamak lazım bence.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------
demek sendin o. nasılda çıkıverdi ortaya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------
orta sehpaya al motoru ön teker yerden kesilsin
sonra ver tabancayla tazyikli suyu döndür tekeri. ibre patlatanlarda oluyor 100lük cup bile 160 görüyo gördüm bizzat
aynen kartlalizma çok doğru anlattın ama onun aynısını benden başka biri daha yapmıştı ama bu topic e ben kendi fotomu koymuştum
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
bende yapıcam bilader yıkamacı zaten hedef 180km
işim olmaz... reali varken heyecan varken
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)