Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
valla hondaya göre bayaaa ucuzmuş ya fiatları bu motoru kesin almalısınız bencede )))
benim demek istediğim grenaj bu değil ki.sağlı-sollu,yanlarıyla beraber,komple yani.
sağ yan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2305680/detay/
sol yan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...naji-sol/detay
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
iki tane motorsikletim var,apeche ve cbf apeche 2008 model,cbf i 1 ay önce aldım,cbf i alınca apeche garajda bir ay tatil yaptı,dün çıkarttım istanbul içerisinde 60 km yol yaptım,cbf in üzerinden inipte apecheye binince sanki mobilete binmiş gibi oldum,cbf te konfor var,apeche de dünkü vibrasyon akıllara zarardı,cbf te var ama rahatsız etmiyor,ve apeche kullanan arkadaşlar kesinlikle arkaya hamile bayan oturtmasınlar,bebegin düşmesine sebeb oluyor,benim başıma geldi....ALLAH kimsenin başına vermesin...ikinci el motor alacak arkadaşlara tavsiyem 2500 3000 lira veripte kullanılmış motor alacaklarına o fiyata küba marka 125 lik ve 150 lik vibrasyonu az,yakıtta cimri,yedek parçası ucuz motorlar var,apecheyi elden çıkartıp onlardan almayı düşünüyorum,geçen 60000 km gelmiş bir arkadaşta gördüm,motora anahtar bile degmemiş...
arkadaşım bu motorun yedek parçası çok pahalı,yenileri km de 10,11 kuruş yakar,krank 300 lira,normal gösterge fiyatı 140 lira,dijitali tahminime göre 250 liradan aşagı olmaz,yaygın servis yok,forumda karaman da bu motoru alanlar oldugunu okudum,karaman da servisi yokmuş,motoru antalyaya mı götürecekler,mersine mi götürecekler,2 eli kolay kolay müşteri bulamazsın,motorun en çok oldugu yerlere bakın,adana,urfa,gaziantep,hatay orada bu motoru ve hondayı alan çok az,asya,küba mondial markalar peynir ekmek gibi satılıyor,sebebi yakıtta cimri olması,yedek parçası ucuz ve bol.Ayrıca bu motora herhangi bir sistem kuramazsın(zenon,mavi şerit ışıklandırma)kaldırmıyor.İstanbuldaki servisi geçenlerde şimdiye kadar tvs türkiye piyasasına girdi gireli artık kaç sene geçtiyse 3000 tane motor satmış.Tercih size kalmış artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 ----------
servisler her zaman pahalıdır,yedek parçacılar da 75 lira ya satılan aynayı 25 liraya bulabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37584138/detay
biraz önce ısparta da motor ustası var tanıdığım ona sordum motor iyi dedi yedek parça sorun olmaz dedi.
yenisini deneme şansı olmamış ama eskisi içinde iyi motor dedi titreme yok dedi.
buyrun burdan yakın... bugün üç kişide titreme yok dedi eskisi için. şaştım kaldım walla
Videoları izlemenizde fayda var . Bence gerçekten güzel ve düzgün kullanıldığında sağlam bir motor.
http://mais.uol.com.br/view/ghq5e0ko...C17326?types=A
http://www.youtube.com/watch?v=jdAWOX93ECU
http://www.youtube.com/watch?v=ry7z_...eature=related
allah allaaaah,bizim motorlar neler de yapıyormuş.abartılırda bu kadar olmaz.o zaman kullanma klavuzuna hamileler binemez diye yazdırtalım.durun durun hatta yarından itibaren ben motoruma yoğurt ve su yükleyeceğim,ee bu kadar titreşim olduğuna göre,gideceğim yere kadar zaten ayran yapmış olur.
hiç olurmu öyle şey,baksana titreşim kıyamet gibiymiş.yok yok alınmaz arkadaş bu motor.
ya arkadaşlar iyi akşamlar şerefsizin biri bugün hataydan adanaya tarla günleri fuarına gitik orada motorum park halindeyken lazer marka kaskımı çaldılar insanlar bukadar adi şerefsiz olmuş allah hayırını görmesin inşallah
ben tvs ile artçı olarak çok yol yaptım titreşim 125km/h dan sonra ybr ile aynı abartmaya gerek yok cbf sahipleri bu hızlara ulaşamadığı için titreşim olmuyor fakat bu motor alınır ama ben sadece yedek parça sıkıntısı olabilir diye çekiniyorum üstüne artçı olarak binmeden titreşim var diyorlar ya alayı sallama yalan yani bindiğim moto da 2008 model ve çok düzgün kullanılmamış yani çok bakımlı olması halinde bu motor da titreşim abartılacak kadar yoktur aksini iddaa eden işkembeden sallıyor bence
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaşım ne abartısı sonuçta giden bir can,önümüzdeki hafta cbf'le apecheyi ikisinin videosunu izlettericegim size,her ikisinide boşta çalıştırıp depolarının üzerine birer bardak su koyup titreşim hangisindeymiş görürsünüz.ayrıca insanların kafasını karıştıp duruyorsunuz,yaygın servis agı bulunmayan,yedek parçası oldukça pahalı bir motoru öve öve bitiremiyorsunuz,sizin maddi durumunuz iyi olabilir,herkesi kendiniz gibi düşünmeyin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun,ulu orta bırakırsan uçururlar,3 ay önce benim de kaskımı çaldılar,giden geri gelmiyor malesef
nerdeyse 2 katı fiyatlar adi çin malı diyosunda bugun volvoda-wv de çinde fabrikaları var orda üretiyor onlardamı dandik çinli malı ozaman chery alalım onlara nie fazla para verek çinli malı 2 e ayrılır 1 harbi çin malı 2 çinde markanın standartlarına göre üretilmiş işçilikten kar etmek için çinde üretilmiş parça olmak üzere tvs rtr 150 çok güzel motor hiç bi sözüm yok zaten honda kadar yaygın olsaydı bence herkez onu alırdı sırf yedekparça servis ağı disbiritörün güven vermemesi sebebleriyle puan kaybediyor
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
bak güzel kardeşim,bazı şeyleri bilip bilmeden konuşmamak lazım.
1. si benim ekonomik durumum hiç de sandığın gibi değil,emekli,1 i üniversite de,2 çocuk okutan,iş arayıpta bulamayan biriyim.geçmişte YBR,HYOSUNG GT 250,HONDA DEAUVİLLE 700,SUZUKİ GSR 600 ve HONDA CBF 500 e binmiştim ve hepsi de sıfır alınmıştı.ama şimdi durum öyle değil, ve eğer takip ediyorsan burayı,koç gibi CBF 500 ümü satıp,sırf motorsuz kalmamak için küçük motor aldım.24 yıldır binerim alışkanlık işte,ne yapalım.ben mobilette ve peugeotlardan bu günlere geldim.
2.si tabiiki su testinde honda daha sarsıntısız olacak,diyoruz ya balansör var diye,boşuna mı koymuşlar.
3.sü 20-25 yıldır TÜRKİYE'de olan bir firmanın tabii ki satış-servis ağı,yaklaşık5-6 yıldır burada olan TVS ile bir olmayacaktır.
4.sü ise,bu bir tercih meselesidir,insanlar parasını istediği yere harcamakta serbesttirler.hiç bir araç tam anlamıyla mükemmel değildir,hepsinin kendisine göre + sı,- si vardır.ama durduk yerde kırıcı olmamak,marka fanatikliği yapmamak lazım.çünkü sanırım hiç birimiz adı geçen firmaların hissedarı değiliz.yanılıyormuyum.
arkadaşlar öncelikle herkese günaydın
son zamanlarda takip ettiğim kadarıyla bir zamanlar apache almamam hakkında benimde kafamı çok karıştıran bulandıran CBF FANATİĞİ arkadaşlar burdan sağlıklı bilgi almak amacında olan arkadaşların kafayı karıştırıyor yanlız cbf kullanıcısı arkadaşlar nerdeyse çin mallarından daha berbat elle tutulmaz bir motor yaptılar lütfen ya bora abimin dediği gibi ne honda nede tvs ile iş ortaklığımız yok ne olur yapmayın millletin kafayı bu kadar bulandırmayın bu kadar çok taktınız titreşime demek bu motorun titreşim harici çok şükür bir sorunu yok o zaman sonuna kadar APACHE ne titreşimmiş bu millet dilinden düşürmüo gitti
[COLOR="Yellow"]1907 sevdam[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]motor tutkumdur[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)