Brava..Sıfır km yeni bi motor alirim.Mahallede kızalara ben havami atarim. Kaskimi takar birden gaza basarim..birden gazi kesip tekere kalkkarim....
70 KM/saat hızı geçme 150 km yol yapar minimum,ben daha fazlada yapıyorum ama dikkatli kullanarak ve mümkün olduğu kadar az fren kullanıp şehir trafiğinden kaçınarak.tabi ben istanbulda oturmuyorum onun etkiside var daha fazla km yapmamda..Az yaksın itersen ön lastiği 80/90 17 arkayı da 90/90 18 düşür ..Dahada az yakar..Hatta TVS ekonomi konusunda benim kullandığım kesinlikle iyi motor.Bir önceki motorum CBF 150 ile de 1 lt benzinle 60 km yapabiliyordum..Ama TVS ondanda az yakıyor
arkadaslar motosikletim 1000 km de ve 9ile 10 devirleri arası 125 130 km/h gördüm ama motosiklet baya bi zorlanıyor.
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
hindistan malı çok mu kaliteli arkadaslar çin malı değil hindistan malı diyorsunuz bence hindistan üretimi bile olsa çinle aynıdır.. Sonuçta iki ülkeninde üretim kalitesi belli. Ybr den şaşmayın derim hiç değilse yolda giderken güvenle gidiyoruz
nasıl hındıstanda olsa cınle aynıdır ılk motorun galıba hayırlı olsun
ben baya bı zorladım stop felan etmıstım nerden baksan 10 15 defa 4 defa da yattım artık nasılsa bozulmuyor dıye dıkkat etmıyorum gercı daha 30,000 de evet tam 30,000 oldu bı hafta once ıyı motor
Bu motorun teknik verilerde gücü yüksek ama o gücünü performans dökemiyor nedense ?
Ayrıca titreşim mevcut uzun yolculuklarda bilek rahatsızlığına,uyuşukluğa sebep oluyor maalesef..
Uzun yolda 100-110 sabit gidince içiyor resmen (3,3 Lt)..
130-140 basanlara inanmayın orjinal hali le yokuş aşağı bir yerlerini yırtsa 120-125..
En kazık açıklamaya geliyorum parça fiyatları çok pahalı..tek amörtisör 250 YTL çifti 500 YTL..
Saygılar..
Öncelikle aranıza yeni katıldım daha şimdiden bir tartışmaya girmek istemiyorum.
*Ama herkes kendi bindiği motoru bir numara olarak söylüyor bu bir
*ikincisi arkadaşa katiyen katılmıyorum.
*üçüncüsü titreşim var yok denilemez ama fazla değil (arkadaş hangi motoru nerde sürdüğünü bilmiyorum)
*dördüncüsü bu motorun az yaktığı kanıtlanmıştır ve hondanın cbf sinden bile az yakıyor.
*beşincisi 100-110 la uzun yolda biz denedik 2.8 ila 3 lt arasında yakıyor.tabi bu motorun bakımına yolun durumuna göre değişir.
*altıncısı bu motoru ben hız yapmak için almıyorum hız yapmak için alacak olsam gider hayabusa alırım...o kadar hız neyinize yetmiyor.vede ben o motorla 130 u gördüm seri ve atak bir motor.
bende alacağım bir tane çok motor araştırdım piyasada en iyilerinden birisi tvs
yedek parçasıda senin bildiğin gibi pahalı değil sen o fiyatı nerden öğrendiysen o firmayı bırak.
arkadaşımda bir TVS Apache 150cc var kaza yaptı komple motor yenilendi kendine çıkan masraf 400 ytl yani 400 ytl ye hasar gören yerler yapıldı ve motor değiştirildi işçiliğide katarsak 500 ytl oluyor..
yinede aranıza yeni katıldım ilk msj için bu yeterli :D
arkadaşlar temiz tvs arıyorum 600 f ile takas yapalım bana nakit lazım ama motorsuz yapamam uzun uzun araştırıorum cbf 150 yarine apache aıcam. takas düşünen varsa özel mesaj atın görüşelim
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)