yha motor aksamı 2009 larla falan aynı fiziki grnmü heralte bi değişiklik yok motor aksmnda titreşim falan aynı olblr gibi serilik olsun saten teknik bilgiler aynı yanılmıyorsam..bu motoru çok istiyorum sadece inş kavusucazzzzz
motoruna kasko yaptırma imkanın yok denecek kadar az çünkü kasko miktarı motorun fiyatının hemem hemen tamamını kapsar 2-3 bin lirdan aşağı bir rakam çıkmaz çünkü risk çok herhalde bu paraları vermeyi düşünmezsin.!!!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------
dediklerine aynen katılıyorum süper bir özet çıkarmışın
[QUOTE=maniacboat;2337154]motoruna kasko yaptırma imkanın yok denecek kadar az çünkü kasko miktarı motorun fiyatının hemem hemen tamamını kapsar 2-3 bin lirdan aşağı bir rakam çıkmaz çünkü risk çok herhalde bu paraları vermeyi düşünmezsin.!!!![COLOR="Silver"]
ciddimisin sen motorun yarı fiyatı kasko parası o zaman bunlar motoru kasko yapmamak için elinden gelen en yüksek fiyatı söylüyorlar sanırım
[COLOR="Yellow"]1907 sevdam[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]motor tutkumdur[/COLOR]
slm arkadaslar..ben yeni bi motor almayı düsünüyorum ve tercihimde apache tvs 150 den yana öncelikle tasarımı cok hosuma gitti ve eski modellere göre birçok değisik özellik eklemisler..fiyatı da makul geldi 3600 tl..ama bi sıkıntı var çok fazla bulunmayan bi motor..bi de ben karamanda oturduqum icin zor bulucam ama baska bayilerden siparis üzerine getirebiliyor muyuz?? ayrıca motorun artı ve eksi taraflarını kısaca acıklarsanız cok memnun olurum..
apacheye binmeyen bilemez artısını eksisini fikir verecek olursak bence apahe kulanım kulavuzunda yazdığı gibi sonuç kelimelele tarif edilemez
http://www.tvsturkiye.com/ bu linke bak dostum burası tvs nin sitesi ben antep bayisinden getirttim motoru senden nerden istersen alabilirsin
[COLOR="Yellow"]1907 sevdam[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]motor tutkumdur[/COLOR]
Antalya Yamaha bayisinde Ybr Esd kalmamıştı.Bugün gittim gelmiş.İnceledim motoru.Kaynak işçiliği vasat ve grenajları hiç sağlam değil.Ön maşayla kafanın birleştiği bölgelerdeki kaynak yerleri boyasız ve küflüydü.Showroomda böyleyse alınca nasıl olur bilemem.Ybr-Apache arasında kalmıştım ama bugün kafamda soru işareti kalmadı.Gittim Apache'ye tekrar baktım iyice.Grenajları ve işçiliği Ybr'den kat kat iyi.Kapora verip siyah bir Apache ayırttım.Aklımı kurcalayan tek şey motor bloğunun boyasının atma ihtimali ki inşallah atmaz.
Arkadaşlar bende bu motoru almayı kafaya koymuş durumdayım. Bir bayi elinde bulunduğunu söyledi ve kredi kartına taksit yapabileceğini de belirtti. Motoru aldıktan sonra, plakaydı, ruhsattı toplam maliyeti ne kadara geliyor acaba?
Motorun fiyatı 3.620 TL, K.Kartına 12 taksite bankalar nekadar faiz ekler ki...?
#sürenadam
plakayla 4 bin oluyor. 4200-4400 arası olur sana
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
bora abi plakayıda çıkarttın bi fotograf eklemedin...artık bendede cbf 150 den apachiye kaymalar başladı.ERDAL3323 arkadaşımızn siyah 2011 apachisini görünce daha da etkilendim..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Teşekkür ederim, Banka kredisi fazladan faiz getiriyor. Neye göre fazladan diyeceksin tabi. Kredi kartına göre. Burada okumuştum sanırım bir arkadaşımız K.Kartına 12 taksitle almış. %8 fark almışlar sadece. Banka kredisinde daha fazla fark oluyor. Birkaç bayi ile görüştüm, vade farksız 12 taksit diyen bile var. Bende K.Kartımın limitini artırmak için baş vurdum. Öderim taksitleri sorun değil de ilk aldığımda Ruhsat+Plakaya bukadar para ödeyeceğimi bilmiyordum(yaklaşık 600~800 TL ) Bir de bunun kask+mont+eldiven olayı var.. İlk motorum olduğu için bunları da temin etmem gerekecek.
Hani çok dişimi sıksam bunları da belki tamamlarım ama Allah korusun acil bir durumda çulsuz+borç altına kalmış olucam, o benim canımı sıkıyor..
#sürenadam
Abi bende okadar olmayacağını tahmin ediyordum, daha önce de araştırmıştım ama yukarıda yazanı okuyunca telaş mı yaptım ne...
Bir de gözümüz yorumlarınızda. Ben kafayı bu motorla bozmuş durumdayım. Beklentilerim çok yüksek değil ama alabilirsem gayet memnun kalacakmışım gibi geliyor "(Kalite+performans+ekonomi) / fiyat" açısından...
#sürenadam
full olduğunda,depo göstergesinde 8 tane çizgi var.300 km. oldu,3 çizik söndü.rodajda böyle olursa,böyle giderse ben ne zaman benzin aldığımı unutacağım.benim tahminim,deposu 16 lt.diye düşünerek,8 tane çizginin her biri 2 lt.yi temsil ediyor.bu hesaba göre,300 km.de 6 lt.yakıt harcıyor,rodajda.hadi hayırlısı bakalım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)