sesi nasıl abi güzel, hoşmu..
zaten görüntüsüne diyicek laf yok bayağ uğraşmışlar çok dikkat çekici olmuş...
sesi nasıl abi güzel, hoşmu..
zaten görüntüsüne diyicek laf yok bayağ uğraşmışlar çok dikkat çekici olmuş...
çok iyi abi çok güzel, hayırlı olsun. kazasız sürüşler. analizini yap abi özellikle vibrasyon olayını. haber bekliyoruz senden
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hakan kardeşim
ben
evimin önünde
OOoooo Adana gençlik buradaymiş...
Bora abi hayırlı uğurlu olsun...egsoz yamuk gibi...beklediğine değdi valla...yakışıklı makina vesselam...
Hakanım seledeki naylonu sök be...nedeni ani frende deponun üzerine doğru kayarsın valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kırmızı gerçekten yakışmış motora... allah kaza bela göstermesin ....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
az kaldı bende cbf yi veya apaçi alıyım..ikendi kendime yemin ..ettim ehliyet ve motor olduğu zaman direk günübirlik bi gezip gleicem..antep adana olabilir..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
selam arkadaşlar hepinize
kazasız belasız günler dileğiyle uzun zamandır bende apache bekleyenlerdenim allaha çok şükür istanbulda olmama rağmen motorumu gaziantep bayisinden aldım buraya sürat motora teslim edilecek önümüzdeki hafta hayırlısıyla füme gri motoruma kavuşacam
yalnız siz deyerli arkadaşlarımdan ricam bende 150 cc scoter var onu sattım ama vitesli hiç kullanmadım apache nin vites sistemi nasıl veya vitesli motor kullanımını anlatan bir cd veya bir site varmı bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum ilk kullanımda ne yapmam lazım yazarsanız çok sevinirim
2011 apache alan arkadaşlarıma hayırlı olsun tekrar kazasız belasız günler dileğiyle
vitesli motor hiç kullanmadın ve sıfır km motosiklet alıyorsun
sana tavsiyem kendi motoruna binmeden önce 1-2 saat'lik sürüş eğitimi almak, ama bir tanıdığından ama kurstan, yoksa İstanbul trafiğini de düşünürsek sıfır motosiklete hatta kendine ciddi zararlar verebilirsin. Kesinlikle bayiye hiç vitesli kullanmamış olarak gidip motoru teslim alma derim.
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
teşekkürler meteciğim,daha iyileri sana olsun kardeş.
sağolasın ramazan kardeş.daha iyileri sana olsun.
şu rodaj bitsin,asfalt ağlayacak. hiç dinlemem alırım anahtarını.
teşekkürler kardeş,bence de önce vitesliye çalış ondan sonra binmeye başla.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
neyse bugün direksiyona da girdik çıktık ehliyet+motor aynı günde alınsın varya
CINCIKKKK GİBİ olur ))
arkdşlar yeni tvs apache dün elime geçti plaka ruhsat beklyorum hayırlı olur inş vibrasyon konusu da daha önce ybr 125 kullanıyordum düşük rolantide ybr den biraz fazla gibi seyir halinde vibrasyondan eser yok elimin altında otobanda güçü hissediyorum ybr veya cbf gibi rahat değil gibi belki kullandıkca alışılır ama geri kalan vibrasyon güç tork kendini hissettiriyor ybr ye bindim cbf e bindim sıra apache de ilerleyen zamanlarda motor hakkında gerekli yorumları yaparım
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
bunlarda da vibrasyon var yani vibrasyon yoksa alınır. analizleri yapılsın ona göre hareket edeyim. gelsin yorumlar
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
YURTDIŞINDAKİ APAÇİLERİ TAKİP EDEN VARSA SÖÖLİYİ RTR 180 NİN ABS MODELİLDE ÇIKTI İNŞ TR YE ÖNÜMZDEKİ SENE GELİR BUYRUN TEST VİDEOSU HAYRAN OLMAAYCAK GİBİ DE DEĞİL
http://www.youtube.com/watch?v=fQaB05vvfy0
http://www.youtube.com/watch?v=3XBNx...eature=related
BEYLER BİDE KİMSE İNANMIYACAK AMA O MOTORDA YAZAN HYPER EDGE RTR 160 BİR MODELDİR
APACHİ 2 E AYRILIR
RTR 160 FI
RTR 160 HYPER EDGE
TÜRKİYE GELEN HYPER EDGE 15.02 BEYGİRDİR BUNU BİLESİNİZ TÜRKİYEYE GELEN ARABALARDA DANDİKLİK OLUYOR
MESELA Q7 NİN 5.0 MOTORDUR AMA TR VERGİDEN DOLAYI GALİBA.3.0 YANİ Bİ KARIŞIKLIK VAR
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 ----------
Rtr 160 fı(ek olarak arka disktir 15.78 beygirdir)
rtr 160 hyper edge((türkiyeye gelen 15.02 beygir arkada disk yok))
rtr 180 abs arka ön disk 17.03 beygir
2ye ayrılır demişsn peki hangisi iyi ne farklılıklar var ya arkadas suraya bak hindistan bile arabasını motorskletni kendi üretiyo biz türkler hala araba motrsklet üretemdk adamların açlıktan nefesi kokuyo ama üretiyorlar offf offf çok yazık ya şu apache türk malı olduğunu düşünsenize.
millet hintlileri kötüler ama şunu bilmezler..kullandığınız programlar hep hintli mesela
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)