bence 150 cc nin artık hiç bbir karizması yok benim açımdan,nedenine gelince bu motorun rtr 180-rtr 200 ü mevcut hindistanda ve kullanıyor vatandaşlar 2 senedir.ama keyfiniz bilir almak isterseniz alın yine 150 cc tvs.
bence 150 cc nin artık hiç bbir karizması yok benim açımdan,nedenine gelince bu motorun rtr 180-rtr 200 ü mevcut hindistanda ve kullanıyor vatandaşlar 2 senedir.ama keyfiniz bilir almak isterseniz alın yine 150 cc tvs.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Ohooooo tamer abi sen çok geriden geliyorsun ya
Bu motoru çook çook öncelerde gösterdiler ya
Tipi gerçekten çok hoş ama silindir kısmı çok uyuz
ama şekil dimi bahadır 2500 tl ye verseler alırız birer tane
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Metehan abi sen buna binmiştin dimi??? apachelere
yeni kasa TVS apacheler geldi hayirli olsun, resimleri ve ilk izlenimleri bekliyoruz
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
abi senin boyun kaç kilon ne bu motor altında çok ufak durmuş ya
1.90...131 kilo aga...anormallik bende motorun bi sorunu yok...
s.a beyler ben aranıza yeni katıldım 3 gun once honda cbf 150 mi sattım ve yerıne bugun tvs apache motor aldım umarım hondadan vazgectıgım ıcın pısman olmam:S
ewet bora abi bugün ayın 9 u sabahta beri gelmeni bekliyorum yeni motorunla bi türlü gelemedin. yoksa yoksa yinemi gümrükte kalmış yada yinemi gemideymiş bişimi olmuş nolmuş
gelsin artık ya getirmeden yıllar once reklamını yapıyolar rtr200 ünde reklamını bugun yapsalar 2013 gibi burda olur:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
bugün sabah bayideydim.yanımda tel.le konuştu.bugün yetiştirebilirlerse kamyonlara yükleyeceklermiş.haftaya kesin geliyor.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Artık laf çarpmanıza gerek yok motorlar türkiyede zaten bayilere hafta içinde dağıtım yapılacak
abi al memnun kalırsan bende alıcam cidden bakalım beklediğine değcekmi acaba?
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)