Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mondial bende kullanıyorum eğer bana birisi derse ki mondial müşteri memnuniyetine önem veriyor derse alsın okusun bu şikayet benim ne giderildi nede memnuniyetim sağlandı bu şikayetimin altına yazı yazdım silmişler çok ilerlediler fakat sahtekarlıkta http://www.sikayetvar.com/sikayet/no...+Saglanmiyor!r
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu motor biraz yaygin olsaydı düşünmez beklerdim ama gel görki motor gelse parçası servisi yok veya çok az :S sarısı na bitiyom :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
burada ve birçok forumda,yazı yazan birçok arkadaşın,kulaktan dolma bilgilerle yazılar yazdığına inanıyorum.yedek parça sıkıntısı varmış.gidin bakın apaçi sahibi bile değildir.vibrasyon varmış,bırakın kullanmayı,belkide üstüne bile hiç oturmamıştır.burada bazıları yazmış;''öyle bir vibrasyon varki indiğinizde,ayakta durmakta zorlanıyorsunuz''hadi canım bu kadar da olmaz,sanki asfalt delme makinesi.unutulan bir şey var,silindir sayısı arttıkça vibrasyon azalır,defalardır yazdık ama ağzı olan konuşuyor. sanıyormusunuz 4 silindirlilerde vibrasyon sıfır.mesela,F650 GS vibrasyonun kralını yapıyordu ama şakır şakır satıyordu.söylermisiniz,hangi BMW nin parçası ucuz,hemen bulunuyor,servisi desen kazık.mesela,kawasaki,Z MOTO ilgisiz deniyor.parça sıkıntısı var deniyor,ama hala kawa satılıyor,parçayı z moto getirmezse getirmesin yurtdışı sitelerde zibil gibi ve ucuz.hondanın elinde parçası varda fiyatından dolayı alabiliyormusunuz?bu gibi forumlarda çin malı motorlar için bir dünya yazılar yazıldı.eğer çin malı motorlar olmasaydı,TR.ye motor kültürü yerleşemezdi.kaçımız japon/italyan/alman motorlarına binebiliyorduk.çin malı motorlar bize,motorda,sinyal/benzin göstergesi/otomatik marş/km/devir saati ve daha birçok şeyi öğretti.hatırlayın MOBİLET te bunların hangisi vardı?yapmayın arkadaşlar,lütfen bilgimiz olmadan fikrimiz olmasın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
selam Bora abi
güzel demişsin diyeceğim ama malesef diyemiyorum.ben 2 sene kullandım apache bilen bilir topacta.sadece 38.000 km yaptım 2 apacheyle.hem uzun yol hem şehir içi kullanım.şehir içi kullanımda pek sıkıntı yaratmıyor çünkü yaptığın yol 50-100 km en fazla ve dur kalk fazla.ama uzun yola çıkınca iş değişiyor malesef ilk 1 saatten sonra motor çekilmez oluyor,benim apache'ler öyleydi.
hani tabiri caizse titreşim yok diyenin çayına tuz atarım misali.
burda baya bir apache kullanıcısı var bir oylama yapsınlar titreşim varmı yokmu ne derece titreşim var rahatsız ediyormu etmiyormu ? alacak arkadaşlara örnek olur.
ama şu da var gelecek olanlarda titreşim olmadığı söyleniyor.
her motorun genelde bazı kronik sıkıntıları olur ama istemeden-ama gözden kaçan-belkide kasıtlı.
apache'de benim gördüğüm sıkıntılar ;
baş sıkıntıyı yazmıyorum(bilen biliyor,bilmeyen kullanınca öğreniyor)
rampada 2 kişi ile tekere gelme (15 dişli ile bir nebze sıkıntı gideriliyor )
gösterge-far lamba patlamaları ( led lamba ile değişince sorun gidiyor)
gösterge saat arızaları (yenisi ile değişecek )garantin bitmişse öyle bin gitsin
tubbles lastik sıkıntısı (jant yanakları dar )şamyele devam
uzun yolculuklarda buji kesme sıkıntısı(kaliteli buji ile sıkıntı gidiyor)
harici aksesuar kabul etmemesi(zenon-geniş lastik v.s)
bir karbüratör istersin sıfır en kısa 3 ay,km saati en az 1,5 ay.parça demeyin zaten yok.resmi belge ile istek talepleri sabittir.
şimdilik aklıma gelenler bunlar,zaten bildik şeyler.
fazla yorum yapınca zaten sıkıntı yapıyor,yorumları takan kim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Selamlar olsun
Ben artık hiç konuşmuyorum çünkü ben hiç sorun yaşamadım titreşimde benim motorda nedense azdı
parça sorunuda yaşamadım Buradaki bayinin elinde her parçası mevcut çünkü ve baya da kapsamlı bir bayi
Benim burada ne parça nede servis sıkıntım yok (gözlüğümü takarım)
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
hocam bende tvs apacheleri bekleyenlerdenim ama beni mayıs ayına atılar bu aylarda alacagım bir yer var mı acaba , kontejyanlar dolmuş. bende mayıs ayının ilk haftası alırım ne yapalım hemde deneyenlerden fikir alırız
uzaktan izleyenlerden olacağım bu topacı artık.
bakalım inşallah sıkıntınız çıkmaz.
tekeriniz düz bassın.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
adanalı abim sen bu motora çok güveniyorsun ve sabırla bekliyorsun inşaallah en kısa zamanda kavuşursun ...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hihehehe beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
esasında tvs ile ilgilenen koordinatör aşırı lakayt mış.
aynen bizim bilgisayarcı gibi. abi şimdi gümrükten geliyorum şimdi çıkıyorum şimdi görüşüyorum ... gibi
duman grisi ne süzülür şimdi
titreşim yok o kadar var olanda mutlaka bir volan veya krank eğrisi vardır bulmak için tornada döner parçaları döndürmek gerek aksi: titreşim yok.
titreşim kavramı kişiden kişiye değişmez ama motorlarda fark olur. kardeşler allah iyi malzeme ile karşılaştırsın sizleri - bizleri- inşaallah .
hayırlı cuma lar olsun hepinize.
aslında tutulan bir mtoru baştan yaratmakta yersiz olur.. o da hayal kırıklığı yaratabilir insanlrda. sadece görünüş olarak ve fonksiyonel olarak iyileştirmek en uygunu bende.. baştan yaratırsan başka bir model olurdu zaten ::D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 ----------
arkadaşım yamaha ybr 125 in parça fiyatları cbf 150 ve apache den 2 kat daha pahalı emin ol istersen bi araştırabilirsiin. en basitinden apache nin silindir piston kiti 170-180 tl civarında ybr ninki 400 ün üzerinde...
Dün gece mail atmıştım isotlara sabah aradılar beni.Motorlar gelmiş gümrük işlemleri yapılıyormuş .Bu ay içinde motorlar bütün bayilere dağıtılmış olacak dediler.
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Bence sen bizi ümitsizliğe itmekte epey kararlısın ;) Düşmanmış gibi konuşuyosun bea hehe..araçlar gelmiş işte alacak olanlarda haftaya alacaklar dahası var mı? bende çok araştırdım ama bu segmentte tvs honda ve yamaha vardır, gerisi hikaye ne dersen de. onların içinde de en iyisi sanki rtr gibi her konudan ele aldığımızda ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------
Vallahi bu tvs nin hindistandaki fabrikasına mail atmak gayet mantıklı geldi bana da.. asıl suçlu kim o zmn netleşir heralde.. he diğer taraftan fuarda satış müdürleriyle de görüştüm.. dedim 160 , 180 neden gelmedi.. çeşitli sebepleri var dediler.. en basitinden 160 cc full enjeksiyonlu gelseydi.. sizin açınızdan düşünüyoruz 5500 - 6000 e alır mıydınız dedi? orda kaldım sanırım maliyetler fazla onların 10 cc de bu kadr farkeder mi dedim? bizde farketsin istemiyoruz ama hindistandaki fabrika yüksek maliyetlere imal ediyor dediler. belki ileride bir zaman 180 cc daha mantıklı olur dedi...
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)