TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Temmuz 2008, 23:27
grandboss arkadas geçmiş olsun..!!!
antalyada trafikte motor kullanmak artık çok zorlanmaya basladı kaç gündür atlattığım kazanın haddi var hesabı yok düz yolda 50 km hızla giden bi aracın arkadasından gidiyordum arabayı sollamaya çıktım ve araç sahibinin yaptıgı direksiyonu sola kırıp ara sokağa girmek ucu ucuna atlatılmıs bir kaza daha :S ya sıcaklardan artık araba kullananların dikkati daha çok dağılıo yada motolulara artık hiç dikkate alınmıo ikisinden biri )
Reklamlar
-
09 Temmuz 2008, 00:47
arkadaşlar merhaba.bende 4 gün evvel apache sahibi oldum.xenon takmayı düşünüyorum.bir kaç sorum olacak...
-farınızda takılı olan ampul osrammı herkesde?xenon için alacağım far tipini bilemiyorum h4 e benziyor fardan içeri bakınca doğrumudur?
-2ve 3.vitesler arasında çok ince bir noktada boşa geçiyor bazen motor bazende özellikle tutturmaya çalışmam rağmen boşu yakalayamıyorum.bu anormal bir ley fakat bu motorda böle bir şeymi var yoksa şanzımanda vb bir şeyler alışmadı yeni olduğundanmı ara sıra yapıyor bunu?motor 150 km de daha...
-jantlata sticker yapmak istiyorum nerden temin ederim?
-
09 Temmuz 2008, 18:25
escocem kardes öncelikle hayırlı ugurlu olsun motorun aramıza hosgeldin iyi bi tercih yapmıssın..!!! şanzımanın kendine gelmesi biraz zaman alıyor bu sorunu bende yasadım ilk 700 km kadar bu bendede oldu ama daha sonradan alısıo yada biz alısıyoruz artık ) bosa atmak için ben bile bazen ugrasıyorum 1600 km geldi ama hiç bi problem çıkartmadı daha ilk basta viteslere bile zorla giriyordu xenon far içinde daha erken bence hem çok pahallı hemde üzrindeki far suan için yeterli bence... sticker olayını bende düsünüyorum tekerlere şerit çekerek ve aklımda daha bisürü şey var ama kafama göre antalyada bişi bulamıyorum :( bulursamm sanada haber veririm. tekrar hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin hiçbirimizeeee
-
09 Temmuz 2008, 19:58
apache 125 150 cc sınıfının lıderı olmayı hak edıyor gercektende baya kalıtelı motor yapmıslar nereye baksam ondan var kurye tıpı oluyor galıba bu motor cok tıplı ama
-
09 Temmuz 2008, 20:07
-
09 Temmuz 2008, 20:17
o arkadasın motor kullanmasını bılmıyodur satsın hemen
-
09 Temmuz 2008, 22:32
uqur adlı üyeden alıntı
escocem kardes öncelikle hayırlı ugurlu olsun motorun aramıza hosgeldin iyi bi tercih yapmıssın..!!! şanzımanın kendine gelmesi biraz zaman alıyor bu sorunu bende yasadım ilk 700 km kadar bu bendede oldu ama daha sonradan alısıo yada biz alısıyoruz artık
) bosa atmak için ben bile bazen ugrasıyorum 1600 km geldi ama hiç bi problem çıkartmadı daha ilk basta viteslere bile zorla giriyordu
xenon far içinde daha erken bence hem çok pahallı hemde üzrindeki far suan için yeterli bence... sticker olayını bende düsünüyorum tekerlere şerit çekerek ve aklımda daha bisürü şey var ama kafama göre antalyada bişi bulamıyorum :( bulursamm sanada haber veririm. tekrar hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin hiçbirimizeeee
sağol dostum teşekkür ederim.xenon u arkadaşımdan alıcam 125 ytl 8000 k peşin.serit oğuz motorda var fakat 0 ytl dediler birde açık kırmızıydı ben vişne çürüğü tarzında bir erenk arıyorum
olmazsa 3m in beğendiğim renginden kestiricem reklamcıda
-
09 Temmuz 2008, 22:46
İkinci elleri ne civarda bu motorun ? Birde Türkiye Distribitörü var mı ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
10 Temmuz 2008, 01:42
aslında 125 ytl gayet uygun ben daha uçuk bi rakam olarak biliyordum
açık kırmızıyı almamaklada iyi etmişsinn gece güzel olablirde gündüz iğrenç gösteriyoru tamda benim düşündüğüm rengi demişsin vişne çürüğü hem okdar sırıtmasda
tubis kardeş bu motorların 2. eli daha okdar yok piyasada hele antalyada hiç yok sanırım :D ama sitelerde dolasırsan 2007 modelleri 2750 fln olması lazım kim ne tutturabilirse işte 2750 isteyen var 3000 istyen var anlayacağın 2.elde fiyat okadar düşmüyor biras daha imkanın varsa 0 almanı tavsiye ederim hiç olmassa motorunu kendin tanırsın ;)
-
11 Temmuz 2008, 17:24
tvs apache kullanıcıları izmir
arkadaşlar apache kullanıcılarıyla tanışmak isterim özel bi motor kullanıyoruz özelliğimiz olsun
yeni aldım daha rodajda makinam ancak hakikaten söylendiği kadar varmış güçlü bi motor
-
12 Temmuz 2008, 19:49
hayırlı olsun kardeşim.. dediğin gibi gerçekten özel bi motor kullanıyoruz.. benim rodaj yeni bitti.. motorun sağır olasın diye basabildiğin kadar bas.. ama 300 km ve 1000 km kesinlikle yağ değiştir..
-
12 Temmuz 2008, 19:59
hayırlı olsun kardeşim.aramıza hoş geldin motor beğendiğine sevindim.verdiğin parayı hakkeden bir motor ben büyütecektim.gözüm korktu benzinden teknik sorunlardan 10bini devirdim maşallah beni yolda bırakmadı canavar.bakımlarını yaptır yeter.
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
-
12 Temmuz 2008, 19:59
bu rodaj tekniği yeni çikti koray çikardi daha dogrusu basabildigin kadar bas
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
12 Temmuz 2008, 20:01
aman abi basma sen redline ı görme hiç
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
-
12 Temmuz 2008, 20:06
vay apachıler sızı
bızde sogukdenizliler olarak gelıcez sızın oraya
pekı sızın oturan boga kım
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
12 Temmuz 2008, 20:15
hayırlı olsun kazasız belasız
-
12 Temmuz 2008, 20:41
arkadaşlar ayarlayalım bulualım olmazsa tanışalım fikir alışverişi yapalım gezelim eğlenelim felanii olmazmı?
-
12 Temmuz 2008, 21:20
escocem adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ayarlayalım bulualım olmazsa tanışalım fikir alışverişi yapalım gezelim eğlenelim felan
ii olmazmı?
buluşalim abi yer neresi tarih saat belirleyin
ybrci olarak katilabilirmiyim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
12 Temmuz 2008, 23:01
bugun keskin motora 5000 bakımı için gittim hava filtresi yağ filtresi buji ve yağ değişimi yaptılar ve bana 75 ytl fatura çıkardılar sizce 5000 de bunlar değişir mi ben değişime onay vererek saflık mı yapmış oldum ayrıca servis bu fiyatlarla beni yedi mi acaba ne dersiniz ?
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
12 Temmuz 2008, 23:42
sametrix adlı üyeden alıntı
bugun keskin motora 5000 bakımı için gittim hava filtresi yağ filtresi buji ve yağ değişimi yaptılar ve bana 75 ytl fatura çıkardılar sizce 5000 de bunlar değişir mi ben değişime onay vererek saflık mı yapmış oldum ayrıca servis bu fiyatlarla beni yedi mi acaba ne dersiniz ?
hocam bayağı yüksek almışlar, filtre, yağ, buji fiyat olarak ne kadar dediler sana
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler