2.resimdekini getirseler tamamdır ama daha fuara getirdiklerini getiremediler zooor
arkadaşlar,apachesinde bu çantadan (SHAD 40 LT KARGO)kullanan varmı ?memnuniyetleri nedir acaba ?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
benim 2008deki actigim konuya baktiniz mi? o zaman rtr160 yeni kasa ve tvs flame 125 geliyordu, fikirtepe aydin motor hatta bana bir tane ayiracakti, aradan 3 koca sene gecti, 1000 gun gelmeyen 10gun gec gelmis ihmal edilir hondanin mazereti var, tvsnin mazereti beceriksizlikten baska sey degil, motorlarda parca sorunu garanti olacak, super saglam motorlarda degil bunlar, kullanicilarina danisin 30.000kmyi gecenlerde nerdeyse hepsinde kronik sorunlar var, bin pismanlar, zaten bu motorlar geleli 4-5sene oldu ve anca kendini gosteriyor, rtr150 kalmadi ki, 160-180-200 hatta rtr220 cikacak, idare edin bunla diye 3 sene sonra bir gaz verdiler, hani degecek bir motor olsa bekleyin, atak motor guclu motor derken duyan da birsey sanacak, sinifinda guclu ama 1-2beygir, hizli degil ayni digerleri ile, saglamlik olarak motorda kymco uzerine tanimam, 4.000tl paran varsa ve biraz bu forumda da arastirirsan ya uzerine koyar cbr125 alirsin apacheciler senin motora hayran kalir, yada 2700civarina mondial mc150 alirsin, paran cebinde kalir, apacheden daha atak guclu oldugunu gorursun, iscilik kalitesi diger mondilallerden farkli, forumu bir gezin 6aylik bir sure icinde 1000den fazla mesaj yazilmis ve tum kullanicilari memnun, ilerde sorunlar cikar dokulur mu bilmem ama 30.000de dokulen apacheden daha kotu olamaz, cok apache bekleyip mc150 alan var forumda ve tamami memnun, tavsiyem girin mc modelini okuyun forumdan, apacheyi beklemeyin, 2008 motor fuarinda gorecektim, 2009 kesindi nisan, 2010 oldu, 2011 kesindi, hatta surat motor garanti dedi bu sayfalarda laf bir kere cikar, bin kere degil, SURAT MOTOR garanti gelecek dedi, nerde? boyle garantiye boyle motor iyi olani mukafatlandirin, kotuye haddini bildirin, mondial resmen bu yeni motorlarla kendi sinifini uste tasidi, tvs ise sizinle dalgasinda, yeni kasa eski motor, ben apachemi sattim, az parasi olan MC biraz daha ekle CBR al yeni kasa eski motora ISOTLAR binsin belki satilmaz ve TVS ilisigini keser bu isbilmezler ile, dunyada super motorlar var, hindistanda da oyle, ama kesinlikle apache 150 yok artik, bitti...Siz ona tekrar can vermeyin oluden adam olmaz
nisan 9 unda motorunuzu alabilirsiniz
hayırlı olsun motor türkiye ye girdi.
motor girdiyse 9unda alinacaksa alin, gene keklenirseniz bir kere de olsa hayatinizda kararlilik gosterin, bir kere dogru duzgun sonuc alinacak sekilde protesto edin bence, hani benzin zammi olur protesto edilir piknik havasinda, ne protesto eden bilincindedir, ne izleyici bilir, sonuc piknik olur gene zam devam eder, bir kere de insanlari sasirtin, turk insaninin bir seyi protesto edebilip sonuc aldigini gormek umudu ile ( hayal bence ama umit )
2 mesajınız da çok güzel ben teşekkür ediyorum yazdıklarınız için
bende tvs bekliyodum ama baktım yıllardır bekleniyo,parça sıkıntısı,titreşim sıkıntısı,az km dayanması var vazgeçtim , bende mc150 düşündüm titreşim sorunuda yokmuş herkeste memnun ama onu alınca bikaç aya gönlüm geçer diye hyosunga yöneldim,motoru getirecek şirket müşterisine deger vermiyosa ben neden onlara deger verip bekleyim
benzin konusunda da aynı durum, zamlar tavan yaptı bırakıyorum arabayı dedim hergün okula giderken 3vasıta yaptım ama baktımki hergeçen gün trafik dahada gerilerde sıkışmaya başlıyo
keşke edebilsek ciddi bi şekilde protesto ,belki birgün tek başımıza bikaç kişi degilde topluca sesimizi duyurabilecek şekilde tavrımızı ortaya koyabiliriz,belki bigün...
Tesekkur ederim, bazi arkadaslar sakin dusunmesin ki mondial saticisiyim yada honda taraftariyim gibi, 3sene az zaman degil, neler neler degisiyor, cogu seyden mahrumuz, maddiyat avrupa amerikadan kotu, fiyatlar hepsinden fazla, yeni modelleri gec goruyoruz,az kullaniyoruz, eski teknoloji kakalaniyor ama fiyatlar saglam, petrolun ortasinda yasiyoruz en pahali bizde, vergiler super zaten, bir kereden fazla yasamayacagiz, motor fuari demek yeni modellerin gozonune sergilenmesi demek, ben TVS karsiti degilim, kullandim hosuma giden goruntusu vardi, yeni tvsyi bekledim 2008li 2009li yillarda, ama artik adam gibi is yapsinlar, ne demek dunyaya rtr160 enjeksiyonlu rtr180 v.s. verip bize olmayan seyi kakalamak, o fuarda tum TVS severler bir olup rezil etmeleri gerekirdi bence, gidip bir bakin yeni kasa CBR125 lutfen, sonra karar verin, rakip olamaz, onlarda eski kasa cbr getirselerdi onlari da protesto etmek gerekirdi, bir iki kisi olunca dikkate alinmiyor, toplum olarak cok konusup az is yapariz, veririz gazi gerisi gelmez, inanin yaklasik 20senedir her benzin zammindan sonra duyarim, protesto edecegim, benzin almayacagim, motor kazasi olur, motorlar onemsenmez, motorcular protesto icin gazete medya cagirir 8-10 motorcu gider, haber bile olmaz, olsa bile degersizdir, 2008den beri bu apachede avrupa normlarindan dolayi gelemedi, uymuyorsa demek ki uymayan degmeyen alet, kendi paranizla kendinizle dalg gecirtmeyin derim, hyosung benim de hosuma gidiyor, hatta gt125r olsa da diyordum ama su an cbr125 varken ragbet gormez, insallah istedigin motoru alirsin, tum apache severlere tavsiyem madem 9 dendi son kez o kadar beklediniz, gene gelmezse almayin, protesto edin, emin olun hakkiyla yapip kimse almasa bakin diger ust modeller nasil gelecek hem de belki daha uygun fiyata, mutlaka onlar okuyor bunlari ama biliyorlar ki gelince herkese alacak, musteri kacmaz, bekler dusuncesi var, NAH yapin
yorum yapan arkadaşlara hak vermemek elde değil.bende hep söylemişimdir ve söylerim bu ithalatçı firma ile bu iş yürümez.ağızlarından çıkan lafın arkasında durmuyorlar prim yaptırmanın anlamı yok.
motorlar gelse ne olur.her zaman derim nasıl iş bu yeni kasaya eski kasanın süslenmiş motoru ?neden 160-180 değil'de 150 cc motor.
hadi seneler sonra motor geldi diyelim peki ba kadar zaman bekleyen motorun parçaları kaç sene sonra gelicek onun garantisini veriyormu firma,haftaya gelicek der 3 sene sonra parçalar gelmeye başlar yavaş yavaş.bıraksınlar bu ithalatçı-motor bayiliği işini başka işe baksınlar canım motorun'da Türkiye'deki imajını sıfırlamasınlar.
aslında direk indian TVS Motora meil atmalı burdaki firmadan şikayetçiyim bu işi beceremiyor diye.
4000 tl az para değil,parçası olmayacak motora 1000 tl vermem ben.
bir km saatin bozulsa vay haline,alıp takarsın çinli km saati olur biter ne işin var digital saatle.
neyse bu hafta sonu kesin gelicek diyor Aydın.kesinmi dedim öyle diyorlar dedi
diyorlarmış.bayi başına 10 tane ayrımışlar gerisi sonra dağıtılacakmış sanki bulunmaz hint kumaşı,alt tarfı 150 cc motosiklet.birde kendilerini naza çekmezlermi.
bitiyorum vatandaşını hüpletmeye çalışan Türk firmalarına,ondan sonra derler yerli malı kullanmalı,elin yabancısı bunlardan bin kat daha iyi ve lafının eri.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
merhaba arkadaşlar.
ben TVS kullanıcısı değilim ama, bu aracın Türkiye ye gelmesine yönelik sürünceme ve 4000 tl verip parça sıkıntısı yaşama, görüntü ve yakıt değerlerindeki başarıyı manipüle ediyor.
Ekim 2010 da gidip bir Mondial MC150 aldım.tipi göreceli olmakla birlikte güzel,
servis yaygınlığı zaten bilindik, motor sistemi euro 3 ama basit usul ve hava soğutmalı olduğundan olası arızalarında her serviste mudahale imkanı,elde edilen güç(boğulmadan takılmadan,nonsrop 200 km gidebilirsiniz,daha fazlasını denemedim), son hızı başarılı(130 ila 140 arasında,hız göstergesi kontrol edilmiştir, fazla göstermiyor), ivmelenme emsallerine göre bir gömlek üstte,parçalar çok ucuz(parça fiyatlarını sitesine girip karşılaştırabilirsiniz).
mondial fabrika olarak müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmış(jantım sekiyor gibi dedim koşulsuz yeni jant gönderdiler) ve getireceğim dediği her modeli getirdi.
son olarak şunu diyebilirim; marka mondial kalmış ama kalite artmış.
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)