TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Mart 2011, 01:30
K o r @ y adlı üyeden alıntı
burada temiz kullanmakta önemli tabiki.. allah kaza bela vermesin.. burada bi arkadaşımda regal var 2006 model ne servis nede parça sıkıntısı görmedi.sadece yağ ve su koymuş.. işin aslı 4 liralık motorlarıda bu kadar irdelemenin anlamı yok .. ateş olsa 4000 tl yakar
koray arkadaş madem 4.000 tl yi gözden çıkardın üzerine b, 4.000 daha ekle adam gibi bir motosiklet al paranı parça sıkıntısı olan motora yatırma derim.
ben eski bir tvs sahibi olarak çok bekledim parça,elimizde yok diyip sallıyorlar seni servis ile başbaşa bırakıyorlar.
aslında üst sayfaları okursanız tvs hakkında daha iyi bilgi sahibi olursunuz.
çukura düştün jantı kırdın hadi parasını geçtim (550 tl arka jant) jantı nerden bulup alacaksın,hindistandan siparişmi geçeceksin yada çinli bir motorun jantınımı takacaksın.
motor güzel kaliteli kimsenin lafı yok,unutulmaması gereken dışarıdaki motorun aynısı değil Türkiye'ye Türk kullanıcılarına özel toparlanmış yeni kasa apache.ne sorun çıkaracağı muamma çünkü kullanıcısı yok.
bir motosiklet almadan önce getiren ithalatçı firmanın müşterisini hangi gözle gördüğünü bilmeli,işini önemsediğini bilmeli,yedek parçasının olup olmadığını kaliteli servis ağı olup olmadığına bakmalı,bu kıriterlere uyuyorsa para yatırıp almalı,yoksa çinli modi al daha iyi yedek parça bol-ucuz.
kendisini kanıtlamış çok motosiklet var o fiyatlara.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
-
29 Mart 2011, 13:01
Ben bu işten birşey anlamadım ya bende şans vardı
Yada milletin sütüde geçtim yoğurttan dili yanıyor
Hep söyledim herzamanda söylerim sen motora nasıl davranırsan oda sana öyle davranır.
İlk okulda Voleybol takımındaydım Hocamız demiştiki topa sakın ayağınla vurma o top bi yerden patlak yapar gelip yüzüne çarpar.
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
30 Mart 2011, 00:57
Şenonar adlı üyeden alıntı
Hep söyledim herzamanda söylerim sen motora nasıl davranırsan oda sana öyle davranır.
İlk okulda Voleybol takımındaydım Hocamız demiştiki topa sakın ayağınla vurma o top bi yerden patlak yapar gelip yüzüne çarpar.
BRAVO *****Hep söyledim herzamanda söylerim sen motora nasıl davranırsan oda sana öyle davranır****
-
30 Mart 2011, 01:00
bahadır sen sıcak inasansın,ballı kesimdensin ondandır
ben aslında motora hiç bir zaman kızmıyorum çünkü insan yapısı
benim kızdığım parça sıkıntısı ve markanın hakkını vermeyen ithalatçı firma.
başka kaliteli bir firma olsaydı bu markanın ülkemizde parmakla gösterilcek bir motor olurdu.
ama hayla son favorim şimdilik TVS RTD 200
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
30 Mart 2011, 01:08
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
başka kaliteli bir firma olsaydı bu markanın ülkemizde parmakla gösterilcek bir motor olurdu.
abi o motor süperde onu buraya getirseler 6bin isterler kesin ayriyeten yine aynı sıkıntılar parça
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
30 Mart 2011, 01:09
Tekrar 150cc dönüyorum önümüzdeki ay, 600 ümü sattım kurtuldum. Apache nin görüntüsüne kapılıp sıkıntılar yaşayacaktım, tşk. ederim arjantinli. CBF de karar kıldım. Nisan ayı içerisinde bayilerde satılacakmış beklemedeyiz..
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
30 Mart 2011, 01:17
Şu 200 lüğü merak ettim nette'de bulamadım yarım olan fotoyu koyarmısın tamer abi
-
30 Mart 2011, 02:26
_UnReaL_ adlı üyeden alıntı
Tekrar 150cc dönüyorum önümüzdeki ay, 600 ümü sattım kurtuldum. Apache nin görüntüsüne kapılıp sıkıntılar yaşayacaktım, tşk. ederim arjantinli. CBF de karar kıldım. Nisan ayı içerisinde bayilerde satılacakmış beklemedeyiz..
senin için hayırlı olsun,hangisi hoşuna gittiyse onu al tabiki.üç aşağı beş yukarı hepsi hemen hemen aynı kalitede nerdeyse.fazla takılmamalı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 ----------
Şu 200 lüğü merak ettim nette'de bulamadım yarım olan fotoyu koyarmısın tamer abi
bahadır yarım resmin oldugu siteyi şimdilik bulamadım ama sanki pulsar'dan kopya çekmişler gibiydi bu motora çok benziyordu.
birde resimlere bakarken gözüme bu ilişti tvs jive 200 cc güzel alet
GHOST RİDER
-
30 Mart 2011, 08:48
anlayamıyorum tvs de flame 160 170 180 200 220 gibi daha nice model varken neden iki model getiriliyor.
satmaz korkusu mu var bunların .
sadece iki model
bilemiyorum garip geldi bana
-
30 Mart 2011, 14:01
Bahsettiğin motoru sanki hatırladım tamer abi ama bana göre değil
Ben naked tarzı seviyorum Fark direksiyona bağlı olacak komple motordan bağımsız çalışacak
-
31 Mart 2011, 03:46
Bahsettiğin motoru sanki hatırladım tamer abi ama bana göre değil
Ben naked tarzı seviyorum Fark direksiyona bağlı olacak komple motordan bağımsız çalışacak
aynen bende naked motor severim,allah göstermesin bir düşsen granajlı motorla vay haline.çıplak her zaman güzeldir.
GHOST RİDER
-
31 Mart 2011, 19:03
-
01 Nisan 2011, 11:04
oldu 1 nisan bakalım bu hafta stantlarda yerini alacak mı tvs .
bu haftada yaza kaldı denirse çıldırırım
kafayı yiyecemmmmm
-
01 Nisan 2011, 11:21
İsotlar grubuna dün gece attığım mail'e az önce cevap geldi.
Gemiler Limana demir atmış Mallar iniyormuş ve büyük bir süpriz var
Gelen motorlar 180cc enjeksiyonli modeliymiş
Ve fiyatı yine 3,750
-
01 Nisan 2011, 11:49
İsotlar grubuna dün gece attığım mail'e az önce cevap geldi.
Gemiler Limana demir atmış Mallar iniyormuş ve büyük bir süpriz var
Gelen motorlar 180cc enjeksiyonli modeliymiş
Ve fiyatı yine 3,750
inanmıyorum, inanamıyorum
maili kopyalar mısın
anlaşıldı 1 nisan ))))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 ----------
hızlıca bir hayale daldım şimdi 180 olsa ne güzel olurdu be
-
01 Nisan 2011, 12:47
Adana İl Temsilcisi
son haber
arkadaşlar,az önce bayideydim.2 gün önce,tvs türkiye satış müdürü ve bir hindistanlı(türkiyedeki satıştan sorumlu)buraya gelmişler.gemilerden indiriliyormuş,yani gümrükleme işlemleri başlamış.önümüzdeki hafta içi bayilerde olacakmış.ama 180 filan değil.herhalde bahadır 1 nisan şakası yapıyor.ama bu yıl içerisinde 100 ve 200 lüğünü de getireceklermiş.hadi bakalım apaçiciler hazırlayın paraları.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
01 Nisan 2011, 13:23
Tamam tamam şaka yaptım bozmayın yav
Benim motor alma işi biraz sarkıcak
Malum esnaf olmak zor
-
01 Nisan 2011, 13:25
Adana İl Temsilcisi
bahadır kardeş,motorumu bir alayım,birkaç gün sonra seni ziyarete geleceğim inşallah.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
01 Nisan 2011, 13:39
İnş. bora abi gel tabi beklerim..
10 nisanda reyhanlıdada görüşürüz inşallah.
-
01 Nisan 2011, 19:44
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler