Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    dkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha r6 mavi istyor:)
    ben yamaha ybr 125 esd ile apache arasında kaldım söyleki yamaha parçası bol ucuz heryerde bulunabilir 2 el çok sağlam ama gel gelelim yamaha geleneğini sürdürerek yine bisiklet gibi yapıyo çok cığız duruyo iskelet gibi arka teker çk ince jant büyük ama apache 2011 tasarımı muhteşem kim görse çok begenıyo özellikle dijtal km çk sık sarısı çk hoş buarada apache kullanan arkadaslar şimdiye kadr parça sıkıntısı yaşadınızmı bütün parçalar uygun fıyata bulunabilirmi? bakın 2011 apache adam arka teker kalınlaştrmış performans egzos tamış çok hoşuma gitti ya http://www.youtube.com/watch?v=hALHH65x1sQ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    bir alan pişman birde almayan..
    motor yokki parçası olsun..
    uzaktan seyretmek daha güzel bence,ama bir 5 sene sonra alınabilir,anca yerleşir bu işi öğrenir ithalatçı firma.ismini bile yazmak istemiyorum firmanın reklamı olmasın diye.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir alan pişman birde almayan..
    motor yokki parçası olsun..
    uzaktan seyretmek daha güzel bence,ama bir 5 sene sonra alınabilir,anca yerleşir bu işi öğrenir ithalatçı firma.ismini bile yazmak istemiyorum firmanın reklamı olmasın diye.

neden nyini gördnki motrun motor yokki parçası olsun.. demişsn bn eski kasasından kullananlardan bahsetmiştm şu motoru yamaha honda çıkarmazki alalım biri gider cbf 150 gibi tipsiz diyeride bisiklet gibi motor çıkarır şahsi düncem

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı dkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden nyini gördnki motrun motor yokki parçası olsun.. demişsn bn eski kasasından kullananlardan bahsetmiştm şu motoru yamaha honda çıkarmazki alalım gider biri gider cbf 150 gibi tipsiz diyeride bisiklet gibi motor çıkarır şahsi düncem
    2008 ve 2009 unu kullandım sadece 39.000 km.2008 in üzerinde durana aşk olsun ayaklarımın tabanı,ellerimin içi ağrıyordu titreşimden.
    2009 1000 km geçince yağ yakmaya başladı ve arızalar başladı boy göstermeye,defolu ürüne denk geldim,parça yoktu ve bayideki arkadaşımın vitrindeki üründen parça sökmesiyle arızam giderildi.2 ay karbüratör beklenirmi veya piston-sekman.
    yani anlayacağın ellerindeki motorları sattılar ama motorların yanında parçaları almayı unutmuşlar.bir ürünü satıyorsan hemen yedek parçasını getireceksin müşteriyi küstürmiyeceksin.
    şu an bence düşük cc lerde en güzel alet cbr 125
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2008 ve 2009 unu kullandım sadece 39.000 km.2008 in üzerinde durana aşk olsun ayaklarımın tabanı,ellerimin içi ağrıyordu titreşimden.
    2009 1000 km geçince yağ yakmaya başladı ve arızalar başladı boy göstermeye,defolu ürüne denk geldim,parça yoktu ve bayideki arkadaşımın vitrindeki üründen parça sökmesiyle arızam giderildi.2 ay karbüratör beklenirmi veya piston-sekman.
    yani anlayacağın ellerindeki motorları sattılar ama motorların yanında parçaları almayı unutmuşlar.bir ürünü satıyorsan hemen yedek parçasını getireceksin müşteriyi küstürmiyeceksin.
    şu an bence düşük cc lerde en güzel alet cbr 125

bende dediklernden korkuyodum aydınlattın iyi oldu cbr diyosunda oda hem pahalı hemde iskelet gibi duruyo en azından derbi gibi biraz kaslı olsa alınır ybr esd kalın lastik taksak yakışırmı acaba takanda yokki bakalım

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    CBR125 yeni kasa iskelet değil artık.

ne kadar ilginç uzun zamandır takip ediyorum tvs yi ama arkadaş bi kullanıcı övüyo diğeri yerden yere vuruyo yani anlamak mümkün değil bu sebebden güvenemiyorum çin motorlarının arızasından bıkmış biri olarak iyi bişe almayı düşünürken karar veremiyorum.... bu arada yeni kasa tvs kullananlar yok mu henüz forum da bi yorumlarını alsak iyi olur....

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    tvs_25,yeni kasalar henüz tr.ye gelmedi,hepimiz gelmesini bekliyoruz.o yüzden kimsede yok.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Ayın 2 si veya 3 üne tr ye giriş yapıyor arkadaşlar müjdeler olsun o hafta içi de sanırım dağıtım yapılır

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    geçmiş sayfalarda bana bişey soran olduysa görmedim kusura bakmayın...1 haftadır bu topiğe girmiyordum...

Koraycım sen apaçi alacaksın Allahın izniyle...senin izlenimlerimle bende ilerde karar alıp apaçi sahibi olabilirim...

daha erken geliyordu dimi...hatta bugündü galiba...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Evet Metehan abi ben apache alacağım.Bugün tekrar görüştüm ayın 2 si veya 3 üne motorların gebze limanına ineceğini söylediler.Elbet gelecek motorlar da 1 gün 2 gün oynaması çok önemli değil abicim ya.. Sonuçta bu gemiler konteyner yüklü gemiler bunların türkiyeye geliş limana iniş malı indirişleri hep saatlidir.Bu saatler 1 dk bile şaşmaz abicim.Nerden biliyorum.Çünkü babam limanda gümrük memeru.Bizzat kendileri 1. ağız oluyor Neyse ben motoru büyük bir hevesle bekliyorum.Haftaya inşallah evimde olacak.. Sıkıntı yapmaya değmez .. Yeterki bizi kullanınca hayal kırıklığına uğratmasın

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    arkadaşlar sizlere bu motorun geldisi geleceğiyle ilgili bişey sormak istiyorum. benim bildiğim geçen yazdan beri bu motorun geleceği söylentisi var ve isotların şimdiye kadar verdiği bütün tarihlerde boş çıktı gelmedi. bazen kötü hava şartlarını bazen bilmemnerdeki olayları bazen tsunamiyi bilmeneyi bahane ettiler hep gerekçe olarak. hadi diyelimki bu motor nisanda geldi diyelimki çokta güzel olmuş dedikleri gibi . iyide arkadaşlar hesaba katmadığınız bir nokta var bu motoru bunca zamandır bekleyen arkadaşlar motoru aldığınızda acaba yedek parçaları ne kadar bekliceksiniz bir sorun olduğunda? o parça gemisi kaç yılda gelecek gebzeye ? motoru getiremeyen isotlar parçayı hangi zamanda getirecek? bence oturup bunların hesabını yapmak lazım. acaba o dijital gösterge bozulduğunda yenisi kaç ayda gelir yada gelirmi diye düşünmekten alamıyorum kendimi .

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sizlere bu motorun geldisi geleceğiyle ilgili bişey sormak istiyorum. benim bildiğim geçen yazdan beri bu motorun geleceği söylentisi var ve isotların şimdiye kadar verdiği bütün tarihlerde boş çıktı gelmedi. bazen kötü hava şartlarını bazen bilmemnerdeki olayları bazen tsunamiyi bilmeneyi bahane ettiler hep gerekçe olarak. hadi diyelimki bu motor nisanda geldi diyelimki çokta güzel olmuş dedikleri gibi . iyide arkadaşlar hesaba katmadığınız bir nokta var bu motoru bunca zamandır bekleyen arkadaşlar motoru aldığınızda acaba yedek parçaları ne kadar bekliceksiniz bir sorun olduğunda? o parça gemisi kaç yılda gelecek gebzeye ? motoru getiremeyen isotlar parçayı hangi zamanda getirecek? bence oturup bunların hesabını yapmak lazım. acaba o dijital gösterge bozulduğunda yenisi kaç ayda gelir yada gelirmi diye düşünmekten alamıyorum kendimi .
    Çok haklısınız size sonuna kadar katılıyorum.Yedek parça sıkıntısı olacağı apaçık ortada.. Ama bana şunu söylermisiniz hangi motoru alalım? .Bana göre Türkiye piyasasında bu paralara alınacak motor yok.Hemen size iki örnek

1-CBF 150 / Kronik sorunları var 30,000 km motor istiyor
    2-YBR 125 / Beni çekmez çok ince bi yapısı var

bu iki motosikletin parça servis sıkıntısı yok ama yukarıdaki sorunlardan sonra direkt elemek zorunda kalıyorum

Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    150 cc lik bir motor alıp 150 km hız yapsın diye basarsan gaza bütün marka ve modeller 30 binide görmeden motor ister buna emin ol. bende cbf 150 kullanıyorum ama şimdiye kadar ne bir gram yağ eksiltti nede 30 binde motor istedi. ha diyelimki öyle bile olsa sorunlu bir motor yada motor istedi diyelim şuan zannetmiyorumki motorunu komple indirdiğin bir cbf 150 bir günden fazla tamircide yada serviste kalmaz tamir süresi senin parçacıya yada servise gidip gelmen kadar sürer ! aynı şeyi apaçi için söyleyebilirmisin ???

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    apache servis konusunda hondanın eline su bile dökemez ama hondadan daha az servis görür

Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apache servis konusunda hondanın eline su bile dökemez ama hondadan daha az servis görür
    gördüğündede gözlerini servisten alamaz ordada kalırmı diyosun

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    burada temiz kullanmakta önemli tabiki.. allah kaza bela vermesin.. burada bi arkadaşımda regal var 2006 model ne servis nede parça sıkıntısı görmedi.sadece yağ ve su koymuş.. işin aslı 4 liralık motorlarıda bu kadar irdelemenin anlamı yok .. ateş olsa 4000 tl yakar

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    30000binde motor istiyor demek bence yanlış kişiden kişiye deyişir etrafımda 70bnide motoru açılmamış cbf lerde var tabi bakımlı
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30000binde motor istiyor demek bence yanlış kişiden kişiye deyişir etrafımda 70bnide motoru açılmamış cbf lerde var tabi bakımlı
    genel olarak söylüyorum ustaların söylediği bu benim şahsi fikrim değil

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genel olarak söylüyorum ustaların söylediği bu benim şahsi fikrim değil
    ozm keske mondial alsaydım bari 1-1500tl cebimde kalırdı sonuçta 2side aynı ömüre sahip hata mondial daha iyi
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler