aga neye binsem altında düdük gibi kalıyor diyorlar...bende şaşırdım yani...o zaman sorun bende aga...ya 1200 gs alıcam bu sitemler bitmeyecek...
aga bana ters yav elalemin garı gızlarının oralarına buralarına bakmak...nasıl para kazanırlar bilemem ama ters işte sevmiyorum böyle hafif meşrep kişileri...orada ne için bulundukları çok aşikar...
aslında Honda da beni tanıyanlar çok ama bu elemanın üzerine yürüdüğümü kimse bilmiyor...kişisel mevzu gibi bişey oldu...taktım ben o adama...gencde bişey ha...motosiklet bölüm sorumlusuymuş...bak bu sene herşey değişti...ötv de tuz biber oldu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
1200 gs'e çıkmana gerek yok, orta seviyede çok kral enduro makinalar var, çok da yakışacağına eminim 1200 çok ağır bir makina, ben sevmiyorum o kadar ağır makina, en azından şimdilik
Ötv olayı hakikaten çok iyi oldu, inşallah indirimi doğru yansıtırlarda insanlar güzel güzel alır yeni makinalarını
1200 gs (04) uzun süre bendeydi emaneten...sitede şov yapmak istemem ama bir test video ve foto dosyası hazırlıyorum...altımda o da bisiklet gibi inan...yakında burada sizlerle paylaşırım...emanet aldığım makinanın sahabısı arkadaşım Gültepede ikamet ediyor makina bir onda bir bende... namussuz havalar bir düzelse hemen test konusu açıcam...
bu arada Büyük Düdükcü Markalar şimdi fuar akşamı ötvninde son dakikada eklendiği torba yasa resmi gazetede yasalaşınca apışıp kaldılar...
tüm yöneticiler ekip olarak fuarda toplantılar yapılmamış ansızın yakalandılar...küt diye eşşek gibi ötv indirimini yansıtmak zorunda kaldılar...
Honda Çakal firmadır...aklınıza yatıyormu bu ÖTV nin bir kısmını zam adı altında bize tekrar itelesinler...yapmadılar mı yaptı hayınlar...bunun adı ticaret oldu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Turuncu olanda gelse eyiyydii
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
şafak sayar gibiyiz.
bi gelsede turlara başlasak.
hayret bir durum basit bir motora heyecan duyuyorum gelsin artıkın
Bu gün tvs nin ümraniyedeki servisini aradım, füme, kırmızı ve sarı gelicekmiş, ardından isotları aradım hani dedim siyah rengi nerede? Efendim motorlar bayilere gelmeden bilgi veremeyiz. Dedim 2 senedir ha geldi ha gelecek fuarda o kadar show yaptınız.. Kısacası siyah rengi yok...
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Arkadaşlar, ilanı güncelledim. Bir arkadaşım daha önce motorunu satmıştı fakat arka çanta taşıma demirini ve depo kılıfını vermemiş satarken. Şimdi de motor alma imkanı olmadığı için bana hediye etti. Ben de motorumu alacak kişiye bu parçaları hediye edeceğim. Eski kasa siyah düşünen arkadaşların dikkatine, forumdan olan arkadaşlara elimden gelen yardımı da yaparım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42405126/detay
2.elde zararı göze almış biri olarak fazla zarar edeceğimi yine de sanmıyorum, 2009 model 14.000 km'de tam 2 yaşında bi apache aldım, 40 lt çanta, ön-arka sıfır lastik, kışlık el-diz koruma, alarm, halat dahil 2300 TL'ye aldım. Marş motorunu ve yağını da aldığım gün satan değiştirerek teslim etti. Fazer 600 öncesi tecrübelenmek için alabileceğimin en idealiydi bence...
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
Vallahi Gelsede Bu Saatten Sonra 6 Yıl Apache Veya Başka Bir Motosiklet Düşünemem Ağustosta Gidiyorum Ülke Dışına Belki Oralarda Varsa Alırım. Ama Yeni Bir Egzoz Aldım. Size Video Çekip En Yakın Zamanda Onu İzleticem Böyle Bir Tok Ses Ve Performans Artışı Olamaz. Yenileri Gelsin Bakalım Darısı Başı(m)ıza
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
vaybe eski mesajim gozume takildi guler misin aglar misin durumu' yil 2008 devami linkte ister gulun ister aglayin ama apachenin durumu ortada hey gidi hayaller
http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-isterim.html
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)