Bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışayım;
1- Açıkçası boyun biraz uzun olduğu için, küçük kalabilir altında :( Metehan'ın resimleri ile karşılaştırma yapabilirsin. Ben 1.75 im ve bende gayet iyi duruyor.
2-Benim motorum yaklaşık olarak 8-10 kuruş yakıyor, normal kullanımda. Motorun benzin göstergesinde 2 tane lamba var, yeşil lamba ekonomik, normal kullanımda yanar, turuncu lamba daha agresif kullanımda, turuncuda biraz daha fazla yakıyor. Kendi deneyimimi yazayım, 1 depo benzinle yaklaşık 650 km yol yaptım bu yaz. 2 tane çantam vardı ve belirli bölümde 110 kg luk bir artçım vardı. Ona rağmen bu yolu yapabildim. Şehir içinde de gayet tatmin edici bir motor; kıvraklık, denge, yakıt ekonomisi ile...
3- Daha öncede belirttiğim gibi benim yedek parça ihtiyacım olmadı. Periyodik bakımlarını yapıyorum, yağ ve filtreler değişiyor. Mesela, 6000 bakımdan sonra 9000 bakımda yağı değiştirdiğimde, yağ sapsarı çıktı
Belki başkası değiştirmeyebilirdi ama ben değiştiriyorum. Bunun dışında bir parça ihtiyacım olmadı. Servis olarak Yaşar Motor'u tercih ediyorum, zaten fuarda Ahmet Bey vardı, konuşup muhabbet de ettik. Gördüğüm kadarıyla, depolarında yedek parçalar boldu, hemen hemen herşey vardı. Sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.
Sormak istediğin başka sorular olursa, açık yüreklilikle yardımcı olmaya çalışırım.