beyler bunlar bu fiyatı verirken maliye bakanıda fuarda idi fotolarda var. bunu onlarda duymuş olması lazım.
ama bu bize nasıl yansıyacak acaba.
bana kalırsa bu indirimi ne yamaha ne honda ne tvs duymazdan gelecek.
bunu unutmayın
tvs
beyler bunlar bu fiyatı verirken maliye bakanıda fuarda idi fotolarda var. bunu onlarda duymuş olması lazım.
ama bu bize nasıl yansıyacak acaba.
bana kalırsa bu indirimi ne yamaha ne honda ne tvs duymazdan gelecek.
bunu unutmayın
tvs
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu harika haber sağol kardeşim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 ----------
yeni fiyatın 3.718 tl olması lazım 4200 lira dediklerini hesaba katarsak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 ----------
şimdi konuştum yeni fiyat pazartesiden itibaren devre girecek bu arada duman grisi oluyormuş ben o rengi alacağım inşaallah.
çok güzel oldu bu gerçekten
eger TVS fiyatı gerektigi gibi 3700-3800lere çekmezse hondaya yönelcem ben
cbr250r çok güzel olmuş ,tvs de indirim olmazsa farkı kredi çekip 250r i alırım ,hem tvs yi şimdi alıp 2 sene sonra yükseltmek için satmakla ugrasmamıs olurum hem de halkın hakkı olan indirimi 1günde halka yansıtan firmayla çalışırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------
son mesajını şimdi gördüm nikeefe , pazartesi indirimimiz geliyosa bugun bizim bayramımız
Şu an sitede fiyatlar gözükmüyor sanırım tvs de fiyat güncellemesi yapıyor
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
site önemli değil zaten site ile çok ilgilenmiyorlar kazık gibi bir site.
bu doğru pazartesinden itibaren fiyatlar indirimli seviyeye çekilecek
arkadaşlar akıllı olun,tvs de tvs de bu motorun yedek parçası çok pahalı,yaygın servis yok,akıllı olun paranıza yazık etmeyin,bir krank 300 lira,pistonu sekmanı kolu işçiligi 900 liradan aşagı tutmaaz,yedek parçası olsa alın derim,hindistanda bile parçaları bu kadar pahalı degil,yapmayın.....Görünüşe aldanmayın 3 senelik tecrübeme dayanarak söylüyorum,uzak durun ....
zevkine göre davranmayacaksan motordan nasıl keyif alacaksın. bir scooter alıp hayatımıza devam ederiz. moda mod olmaz öbürünü alınca masrafsızmış gibi konuşmanın anlamı yok.
[QUOTE=nikeefe;2273892]zevkine göre davranmayacaksan motordan nasıl keyif alacaksın. bir scooter alıp hayatımıza devam ederiz. moda mod olmaz öbürünü alınca masrafsızmış gibi konuşmanın anlamı yok.[/QUO
digerlerinin parçaları (honda,ybr,mondial) bu kadar pahalı (kazık) degil....
cbf le 500 liraya motor tamir yaptırabiliyorsun,apeche de yaptır bakalım,sonra kafanı duvara vurma
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
veri sori ... yavaştan yüklüyorum azar azar ...ama flaşım kapalıydı galiba benim foto mak bu kadar kötü çekmezdi...ışık az gelmiş...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:56 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:03 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:05 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:08 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:10 ----------
bu makina bana küçük be agalar...
bugün ben de fuardaydım, fuara girmeden ötv düştü haberi geldi, 15 gün önce 2.el tvs almış biri olarak ilk darbeyi yedim, sonrasında yeni model rtr150'nin cazibesi de eklendi artçı darbe olarak... şaka bir yana yeni modeller çok hoş, ötv indirimi mükemmel zamanda geldi, sezon açılışında yeni motosikletlere geçeceklere hayırlı olsun, benim gibi acele etmişlere de geçmiş olsun :D
eldekilerle yetinip bir sonraki motosiklet için hayallerimizin peşinden koşmaya kaldı iş...
buarada CBR 250 R ve 125 R gayet makul fiyatlarda ve cazip makinalar, yalnız başlangıç seviyesindeki arkadaşları granajlı motosiklet konusunda bikaç kez düşünmeleri gerektiğini hatırlatırım, RTR 150 kendileri için biçilmiş kaftandır kanımca...
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
bu yeni modeller enjeksiyonlu mu ?
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)