Arkadaşlar Apachi 3000 km bakımı ne kadara patlar bana nereleri değişiyor bu konuda bilgisi olan varsa yardım rica ederimm
Arkadaşlar Apachi 3000 km bakımı ne kadara patlar bana nereleri değişiyor bu konuda bilgisi olan varsa yardım rica ederimm
merhaba motora yeni binmeye başladım ilk motorum bir scooter idi 6 ay lık bir tecrübeden sonra TVS aldım ve pişman değilim sizinde pişman olacağınızı sanmıyorum hem arazide hem de asfalt yolda geyet iyi
Merhaba buji,tüm filtreler ve yağı değişiyor 40-50 ytl tutabilir
[I]izci[/I]
buji hariç tüm fitreleri değiştirdi ama buji için erken dedi insan hiç değilse kont. eder onu bile yapmadı bidaha o servise gitmicem
Vallaha arkadaş bujide değişir deyince serviste daha erken dedi kont. bile etmedi. Demekki bi bildiği varmış.
Motordan pek anlamıyoruz ama elimizden gelen titizliği göstermeye çalışıyoruz. Motoru 2. el aldım 2 ay önce 1100 km deydi şimdi 2900 km de servis zinciri yağlamak için bir açtı motorun ön dişlisi 15 miş orjinali taktık tekrar ama pek bişi değişmedi seriliği aynı uzun yolda daha denemedim bakalım 15 lik kadar gidicek mi ?
tvs nin rodaj bittikten sonraki yakıt tüketimi nasıl topici okuma zahmetinde bulunamadım sadece kısa ve öz bilgilerinizi alayım rodaj bittikten sonra 100km de ne kadar yakıyor..
06bluedragger,Minumum 2,1 maksimum 3 yakıyor
1 Lt 48 Km .
bütün topiği okudum artık farz oldu apache almak.:mrgreen:
hurricane_cbr kardeşim görüşelim hemen...
K(kaza) A(anında) S (seni) K(korur)
çok yakın bi arkadasım apache alıcak yakıt tüketimini sormuştu onun için rahatsız ettim..
150cc ye göre çok iyi yakıyor bilgiler için teşekkürler..
kazasız belasız bol km ler dilerim tekeriniz düz bassın..
arkadaşlar apachede arka koltuk diğer motorlara göre biraz daha küçük.Sizce bu sorun olur mu?Şimdiden teşekkürler.
Olmaz
Ufak popolu artçı alırsan olmaz
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
CBR125 inkinden büyüktür heralde...ondanda küçükse kimse oturamaz onda...ki o kadar küçük olduğunu sanmıyorum...
2 W H E E L S R I D E R
bikaç apache görmüştüm arkasında artçısı ile birlikte, birbirilerine geçmiş gibi görünüyolardı. artçı alacaksan arkada sorun yaratabilir
bence olmaz cunkı bende aynı motora bınıyorum arkadaslar buyukte olsa artcının poposu fark yaratmaz bınmesını bılen bıner
[COLOR="Blue"][B]tum cinlilere inat tvs apache 1o numara[/B][/COLOR]
baska konumu kalmadı ıllakı dusunmustur adamlar buyuktur baya satan motor sonucta
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)