dün ehliyetimi aldım arkadaşlar.artık motorumu almamda hiçbir engel kalmadı.haber varmı bu apachelerden.gelmiyorsa ybresd alıcam.
YBR ne ya. Allah aşkına. Eski apache al daha iyi YBR'den Adı ve Görüntüsü yeter ;)
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
yeni modelini istiyorum şöyle beyaz ya da sarı.eski kasalarını sevmiyorum.digital gösterge,enjeksiyon,depo kasları vs bir sürü eksiği var.yeni model komple yeni bi motor.
ybresd güç ve süratten ziyade sağlamlık,kalite ve yedek parça ile öbe çıkıyor.yeni kasa bulamazsam kısa bir süre daha bekleyeceğim ve yeni ybr esd alacağım.
yeni modeller 2011 senesine kaldi 3-4 senedir yok flame yok yeni kasa diye diye 2011 i de gosterdiler cok sukur, flame yerine bu sefer wego geliyor ama 110 cc vergiden kacis yok hadi hayirlisi 2011 ocak mi 2011 aralik mi gorecegiz
bu apache 2011 modelleri ne zaman getiricek çok hoş motor bilen varmı acaba?
belli değil.insanlar kaç senedir bekliyor.belliki satacan.para kazanacan.getirsene kardeşim ya.
türkiyeye cbf 125 gelir.fazer 150 gelir.yamaha sz gelir.ondan sonra getirmeye kalkarlar bir tane satamazlar.piyasada muadili eski doymuş cbf150 ve yeni ybr esd.şu an gelse çok satar.
yeni RTR'yi Şubat sonunda fuarda sergilerler, tahminim Mart sonu ya da Nisan başı da satışa sunarlar, TVS Satış bölümünden görüştüğüm yetkili üzeri kapalı ima etmişti.
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
Arkadaslar yakıt verilerindeki 1.3lt 100km'de gibi şeyler duyuyor okuyorum...Siz kullanıcılar işin aslını söyleyebilir mi acaba?3lt'den az olması nasıl mümkün =)) 40la da gidilmezki 100km boyunca...
AKIN FİDAN
yeni ybr aldım bugün.apache hayallerim yok oldu.bu motoru getircek olan firmayı allaha emanet ediyorum.
Busefer en geç mart basında satısa sunulmus olur umarım , bi bana bi arkadasa alcaz,ankaradan almayı düsünen arkadaslar varsa zamanı ayarlayıp birlikte gidebiliriz indirimde olur
1 Senedir gelicek. Ben Motoru Aldım Kullandım. Satmayı bile düşünüyorum O hala gelme aşamasında.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
AYNEN BENDE aldıgımda gelecek diorlardı 2 aya ama bi baktım 1,5 sene oldu hala ses var gürültü yok iyiki apache almısım yoksa bunuda bulamıcaktık
Bu başlık çok iyi olmuş, bide sadece apache kullananların kendi motorlarının resimlerini paylasacagi bi bölüm acsak ,apache resim kulübü gibi güzel olmazmı
apache'ler tarih olmuş arkadaşlar
servis ne zaman gelecegi hakkında bir tarih veremiyor artık,sebebi galiba ithalatçı firmanın gelecek,geliyor,gelemedi sözlerine inanmadıklarından olsa gerek.yazık ettiler canım motora güzel bir trend yakalamıştı akranlarına karşı.umut kesilmez belki bir kaç sene sonra gelebilir.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Allah Var Yukarda. Her Mesajımdan sonra benide aradılar. Hatta Mesaj Attıktan 15 gün sonra arayıp sorununuz geçtimi diye de aradılar. Ama işte İnsanın canını belirsizlik sıkıyor.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)