belene bu motor 80 km hızla çıkabiliyor ben çok 2 kişi antakyaya gitim ben dörtyolda oturuyorum benen değil biz daha yokuş yaylalara gidiyoruz banamısın demiyor
belene bu motor 80 km hızla çıkabiliyor ben çok 2 kişi antakyaya gitim ben dörtyolda oturuyorum benen değil biz daha yokuş yaylalara gidiyoruz banamısın demiyor
masmavi arkadaş ben geçen ay senelik iznimde; istanbul-tekirdağ-çanakkale-balıkesir-izmir-aydın-muğla-antalya-mersin-adana ve osmaniye ye gittim. Belki inanmayacaksınız ama öyle sahil yörelerini geze geze yaklaşık 20 gün motosikletle gittim. Aynı şekilde memleketten adana-ankara üzeri istanbul a geldim yaklaşık 4500 km yol katettim hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ama motosiklet bakımlarını zamanında yaptırman gerek gerçi bakımları ben kendim yapıyorum. bakım dediğinde yağ-zincir-buji- hava filtresi işte o çakal ustalara para vermeye niyetim yok ...
Motosikletine güveniyorsan git derim. Sık sık mola vermeyi unutma. Yolun açık olsun...
bu yeni gelecek apacheler enjeksiyonlu olacakmış şimdikilerden ne farkı var bu enjeksiyonluların ?
bide yeni gelecek olanla eskiler aynı güç tork ve hp demi olacak bilgisi olan var mı ?
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Şuanda 20 TL ye 200 KM den fazla gidiyoruz. Enjeksiyonlu da daha da fazla gideriz. Daha fazla Olabilir. HP si Ve Torku. Zaten hızı bize yetiyor. 135 KM oynama olmadan. Daha ne Lazım
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Ya Arkadaşlar ne bu APACHE NİN güzelliği aşık oldum resmen yav. Sevgilim Duyacak Apache ile ilişkim diye korkuyorum. Çünkü en çok kendisiyle ilgilendiğimi sanıyor.
ah ah yeni apachi harikada tr ye gelsede alsam...
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Bekliyoruz
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
arkadaşım resimdeki RTR 160 türkiyeye ancak 2 sene sonra gelir...ayrıca onun arkada disk ..15.02 beygir hepsinin tvs nin orjinal sitesinden araştırdım şuana kadar en iyi commuter RTR 180 o da türkiyeye gelirse..tabi
2020 'Tracer 900 İcon Blue
hayalimsin apachee
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Arkadaşım Anlamak istemiyorsunuz Galiba. Zaten Türkiye'ye 180 gelmesi imkansız. Prosedürler... 160 gelicekti yoksa motorlar. Ondan bu kadar uzun sürüyor. 15o RTR Motor ürettiler birde. Normalde 160 onlar. Türkiye Den ötürü bir sorun bu. 180 ya da 160 RTR kasa de. Ne Dersen artık Kasa o. Sadece Motoru 150 CC. Yani istersen Hindistan'dan Parçaları sipariş et Koy Aynı şey. Sadece Motor Enjeksiyonlu olacak. Olay bundan ibaret. Gelincede Fiyat'ı cazib olucak zaten.
bu gün geçerken göztepe'de bir tane yeni kasa rtr 160 gödrüm gibi geldi çil çil duruyordu park halinde acelem olduğu için duramadım.büyük olasılık numune 160 lardan biriydi galiba.duyduğuma göre hava muhalefetlerinden dolayı gecikme olacakmış yeni kasaların Türkiye'ye gelmesinde.zaten boş versinler 160 ları direk 180 leri getirsinler yurdum insanlara,bizim hintliler kadar kıymetimiz yokmu.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Abi zaten olsaydı Hala 150 CC Motora binmezdik :/
valla bende belki yeni kasadan alabilirim çok hoşuma gitmeye başladı özellikle beyaz.
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Çare yok yei yeni apache gelir 200cc için modifiye işlemlerine başlarız bide 180 liğin kuyruğunu bulursak başka eksik kalmaz.
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
bugübnden ıtıbaren bende apache kullanıcısıyım artık aranızdayım sıyah ıncım cok hosuma gıdıyor her yonden tatmın edıyor gozu kapalı alıncak mtr
Aynen öyle. Hayırlı olsun =))
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)