keşke baban eşşek alsaymış
keşke baban eşşek alsaymış
slm arkadaşlar..motorumla 300 km civarındayım.. bazı forum sitelerinde titreşim olduğunu falan söylemişler fakat ben böyle bişeyle henüz karşılaşmadım.verdiğiniz paranın hakkını veren bi motosiklet..2 gündürde eziyorum ve her geçen gün atik olmaya başladı..şuan sadece yağ değiştirmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz kaliteli bi yağ var mı saygılar
Mobil
servis kitapçığında ne yazıyor ona göre al ezbere yağ alınmaz marka dersen her kafadan ses çıkar mesela ben castrol derim
bende motorex derim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bende konuyu Tvs Apache topiciden araştırmalısın derim.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
s.a öncelikle tvs apache hayranları ve sonrada diğer marka severler))
bende tvs apache hastasıyım ama şuan onu alıcak gücümüz yok.
ama motorun görünüşüne ve özeliklerine bitiyorum desem yalan olmaz...
durumumuz düzelince nasib olursa bir tvs apache alıcaz inş...
benim belkide ilk motorum mz olduğundan onun izlerini görüyorum sankii tip olarak seri oluşu hemen tek teker yapabilicek güçte olması benim izlenimlerim bunlar.
tvs apache kullanıcılarına ve adaylarına duyurulur bende sıradayım.
hoşçakalın ve dostça kalın...
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
sadece Apache hakkında şunu söleyim rodajını iyi yaparsanız düzde direk 130görüyo biraz yatarsanız 140 yapıyo görmek isteyen gelebilir.. diğer güzel özelliklerini saymaya gerek yok saygılar
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
motosikletin gidonunu biraz geri aldım,vites kolunu biraz egdim, eşek olmaktan çıktı. simdi güzel oldu
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
gidon geri deil ileri olacak yanlıs yazım
titreşim az ama kafa grenajından hafif bi ses geliyor,sesin nerden geldigini bulamadım ama
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
öncelikle tvs apache hayranlığı bir çığ gibi büyüyor adeta bende bunlardan biriyim ve bugün ilkkez bir tvs ye bindim çok güzel bir motor olduunu düşünüyorum 94 te alman malı 150cc bir mz sahibiydim ondaki seriliği ve rahatlığı hissettim desem yalan olmaz.
bindiğim motorda lülaburgazdan antalyaya iş sebebiyle gidicek olan bir arkadaşın motoruydu imkanım olsa onu kaçırmazdım. almayı düşünen arkadaşlar için linki veriyorum belkide nasibi buradaki arkadaşlardan biridir.
http://bitpazarim.blogcu.com/motosiklet+ve+yedek+par_a/
he bu arada çok uzun kullanmadım ama lastikler pist lastiği tipi olsa gerek biraz kaygan gibi geldi bana yinede tvs sahip ve kullanıcılardan düşünce ve tecrübelerini bekliyoruz...
hoşça ve dostça kalın...
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
eniştem bundan kullanmış tekteker yaptım diyo debriyajı bıraktığın anda zıplıyo diyo
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Bir kaç resim benden
[IMG][/IMG]
bence gerek yok abi şimdi ybr yi verip sıfır bi apache almak istersen senin motoru ölü fiyatina sayarlar benden söylemesi bence hiç degiştirme bende cok düşündüm bende ybr kullanicisiyim 40 bin kmyi gördükten sonra apacheyle üste para vererek takas edecegim daha 14 bindeyim
@sedat_57 sağolasın.Aslında sürat olayı biraz cazip geldi sadece.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)