TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Temmuz 2010, 23:23
Hala yok eylülde yok flama gelecek yok 160 lık gelecek yok enjesionlu geyikleri yapmayalım arkadaşlar.Motor alacaklara olumsuz düşünceler kazandırıyoruz yalnızca.Kaldıki sözüne güvendikleriniz kaçtır sizleri kandırıp işletiyor.Muhatap olduklarınızda sizlerden daha bilgili degil.Onlar yalnızca pazarlamacı.Satın alma departmanlarıyle muhatap olacağınız bir durum olmadığından yalnış kişiler bizleri yalnış yönlendiriyor.Elbetde niyetimiz motor severleri bilgilendirmek ama yalnış kişilere boşuna önemli insan muamelesi çekip sözlerine güvenmeyelim.1.89 boy ne apache de nede cbf de sırıtmaz diyen elini vicdanına koysun.Bal gibide sırıtır dogrusu dohansen.Orta karar boyuna uygun bir motor sınıfı malesef yok Türkiyemde.Laflara kulak asmayıp zevkine kesene hangisi uyuyorsa kullan gitsin.
Reklamlar
-
05 Temmuz 2010, 23:27
eyvallah piranha dört.en iyisi yakından inceleyip denemek sanıyorum.ancak o zaman herşey netleşir gibime geliyor. teşekkürler. benim ebatlarıma yakın olup da tvs kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
-
06 Temmuz 2010, 01:35
cevaplarınız için teşekkürler... en kısa sürede halletmem lazım
ek : 1,82 90 küsür kiloyum. gayette rahat gidiyorum.
-
06 Temmuz 2010, 01:36
dohansen adlı üyeden alıntı
merhaba tvs severler
ben motor işine geç merak saranlardanım. ybr veya cbf tavsiye edildi ama c.tesi günü küçükyalı sahilde bir apache görünce fikrim tamamen değişti. boyum 1,89, kilom 103. tek korkum motorun üstünde biraz iri kalmak. tvs kullanan arkadaşların yazdıklarını okuyorum sürekli. alanların %90 ı çok memnun..tavsiye eder misiniz? ve sizce iri kalır mıyım? yoksa uğraşmayıp bi cbf alıp kurtulayım mı..acil yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.
189 Boyum var
80 kiloyum Ama sırıtmasını gerçekten sorun etmiyorum. Rahatım,Hızlıyım. Apache'm Var Mutluyum. Tavsiye ederim Sonuna kadar.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
-
06 Temmuz 2010, 10:40
teşekkürler MrSharp. sanıyoru martık karar verdim ne alacağıma. ehliyet, ekipman ve en son da bir apache alacağım. bir aksilik olmaz ise en geç ekim başı gibi aranızdayım. o zaman kadar bu topic den tüm yazıları gelişmeleri takip edeceğim. kolay gelsin.
-
06 Temmuz 2010, 11:05
bu sabah başıma birşey geldi arkadaşlar, 10 15 gündür kullanmıyordum.(aldığımdan beri 1 gün aksatmamaya çalıştım ) sabah motoru çalıştırdım, biraz ısıtayım dedim ve egsozdan borusunun motordan çıktığı yerden alt kısımlarına kadar ince ince sanki sigara dumanı gibi duman çıktı. durdurdum motoru bi süre sonra kesildi. tekrar çalıştırınca yine duman çıktı. bende geri bıraktım motoru. 3 4 gün önce motoru temizlemiştim ve pas için egsoza wd40 sıkmıştım. bunun yüzünden olmuş olabilirmi acaba. başınıza geldimi hiç.
-
06 Temmuz 2010, 13:47
korpse adlı üyeden alıntı
bu sabah başıma birşey geldi arkadaşlar, 10 15 gündür kullanmıyordum.(aldığımdan beri 1 gün aksatmamaya çalıştım
) sabah motoru çalıştırdım, biraz ısıtayım dedim ve egsozdan borusunun motordan çıktığı yerden alt kısımlarına kadar ince ince sanki sigara dumanı gibi duman çıktı. durdurdum motoru bi süre sonra kesildi. tekrar çalıştırınca yine duman çıktı. bende geri bıraktım motoru. 3 4 gün önce motoru temizlemiştim ve pas için egsoza wd40 sıkmıştım. bunun yüzünden olmuş olabilirmi acaba. başınıza geldimi hiç.
evet eksoza yağ dökünce duman atıyor
-
06 Temmuz 2010, 14:40
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
evet eksoza yağ dökünce duman atıyor
o zaman iyice temizlemem lazım sanırım. teşekkürler.
-
06 Temmuz 2010, 15:59
-
06 Temmuz 2010, 16:45
MrSharp adlı üyeden alıntı
WD 40 Koruyucu etki gösteren bir maddedir. Silmessen uzun süre Kalıcı olur. Yani Motorcagızından kaynaklanan bir sorun yok. Ama manifolttan Çıkmışsa egsoz bilemem
hmm, ne yapsam kalsın mı? tüte tüte giderim artık. manifolt olayını nasıl anlarım. pek anlamadığım için soruyorum.
-
06 Temmuz 2010, 18:39
-
07 Temmuz 2010, 00:23
fakir ama gururlu adlı üyeden alıntı
2. 5. viteste sabit 40-45 km/s, frenleme yapmadan,1 defa 4. vitese düşürme, 1 defa araç sollamak amacıyla 50 km/s'a çıkış.
katedilen yol: 2,6 km
tüketilen yakıt: 0,028 litre
tüketim: 92,8 km/litre (1,07 litre/100km)
1,07 litre/100km
benim motor hiç bu kadar az yakmıyor km de 7 kuruş yakıyor .burda 4 kuruşda n bahsediyor
-
07 Temmuz 2010, 01:54
dohansen adlı üyeden alıntı
merhaba tvs severler
ben motor işine geç merak saranlardanım. ybr veya cbf tavsiye edildi ama c.tesi günü küçükyalı sahilde bir apache görünce fikrim tamamen değişti. boyum 1,89, kilom 103. tek korkum motorun üstünde biraz iri kalmak. tvs kullanan arkadaşların yazdıklarını okuyorum sürekli. alanların %90 ı çok memnun..tavsiye eder misiniz? ve sizce iri kalır mıyım? yoksa uğraşmayıp bi cbf alıp kurtulayım mı..acil yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.
sana şöyle kendimden örnek verecek olursam.boyum 1.78 cm-kilom 94.ve motorun üzerinde sırıtıyor....bence sen hiç o saydıklarına bakma çünkü hepsinde sırıtırsın.kasaları ufak motorlar.bence direk cbf 250 ve ya hyosung gtr 250 düşün derim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------
piranha dört adlı üyeden alıntı
Hala yok eylülde yok flama gelecek yok 160 lık gelecek yok enjesionlu geyikleri yapmayalım arkadaşlar.Motor alacaklara olumsuz düşünceler kazandırıyoruz yalnızca.Kaldıki sözüne güvendikleriniz kaçtır sizleri kandırıp işletiyor.Muhatap olduklarınızda sizlerden daha bilgili degil.Onlar yalnızca pazarlamacı.Satın alma departmanlarıyle muhatap olacağınız bir durum olmadığından yalnış kişiler bizleri yalnış yönlendiriyor.Elbetde niyetimiz motor severleri bilgilendirmek ama yalnış kişilere boşuna önemli insan muamelesi çekip sözlerine güvenmeyelim.1.89 boy ne apache de nede cbf de sırıtmaz diyen elini vicdanına koysun.Bal gibide sırıtır dogrusu dohansen.Orta karar boyuna uygun bir motor sınıfı malesef yok Türkiyemde.Laflara kulak asmayıp zevkine kesene hangisi uyuyorsa kullan gitsin.
ben de daha önceleri yazmıştım buraya,ama arkadaşlar meal attık tvs motora cevap geldi,şöyleymiş böyleymiş mesajlardan örnek veriyorlardı..türkiye tvs bayi malesef bu işi bilmiyor ve öğrenmeye'de hiç niyeti yok gibi.sezon açılmış ortasına gelmişiz sen hayla yeni kasayı getircem diye milleti oyalıyorsun.yok haziran,olmadı temmuz ortası,şimdi Eylül sonu diyorlar.bunu diyen kim yetkili servis kimin ağzına güvenerek söylüyor ana bayinin.burda kime kızmalı,meal atım şikayetleri belirtmeli Türkiye Tvs motor disribitörüne kızmalı söylenmeli dalgamı geçiyorsunuz diye...ben kendi adıma diyorum gelse'de olur gelmese'de nasıl olsa O da 150 cc.bu son tvs motorum başka yok.kısmetse 600 cc .Allah sizlere'de nasip etsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
mustanoglu adlı üyeden alıntı
1,07 litre/100km
benim motor hiç bu kadar az yakmıyor km de 7 kuruş yakıyor .burda 4 kuruşda n bahsediyor
o veriler verildiğinde harbiden öyle yakıyordu Apache.ama benzinin litre fiyatı ucuzdu.en son 2 hafta önce hesaplamıştım şehir içi fazla sıkıştırmadan uslu uslu giderseniz km de 75-85 krş yakıyor.uzun yolda çoğunluk dip gaz km de 95 krş yakıyor benim yarasa.sizinkileri bilemem oda 100 km de 2.5 lt denk geliyor,zaten kitapçıgında 100 km de 2.4 lt olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. ama hakkını yememeli 150 cc ve 13.5 hp motora göre çok iyi bir yakıt oranı.her şeyi geçip sadece bu yüzden kullanılabilir.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
07 Temmuz 2010, 15:34
Arkadaşlar merhaba, göstergelerinin aydınlatmasın çalışmaması problemi yaşayanlar oldu mu?
-
07 Temmuz 2010, 15:42
-
07 Temmuz 2010, 19:20
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
o veriler verildiğinde harbiden öyle yakıyordu Apache.ama benzinin litre fiyatı ucuzdu.
haklısın . o ayrıntıyı gözden kaçırmışım . ne de olsa dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz. o zaman benim motor seni kinden az yakıyor . şehir içi 7,5 şehir arası 7 yakıyor
-
08 Temmuz 2010, 15:41
selam arkadaşlar bu gün motosikletimin geceden yap damlattığını gördüm.. gece boyunca 5-6 damla yağ damlamış sanırım karterden.. ama vites tarafında yağ damlaçıkları.. pek bilgim yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz vidaları falan mı gevşemiş olabilir sizce? bugüne kadar böyle bir şey yoktu..
-
09 Temmuz 2010, 00:06
-
09 Temmuz 2010, 01:44
MrSharp adlı üyeden alıntı
Benimkide Vites Kısmından damlatıyor. Bir anlam veremedim. Bakıtırcam.
vites manetinin ordan damlayan yağlar zincirden kaynaklanıyor korkmaya gerek yok.zinciri fazla yağlayınca olur her zaman.ama terettütte kalmak istemiyorsanız yan ön dişli kapagını sökün üste yıldız başlı vidası var altta 13 anahtarlı somunu var.sökmesi çok kolay takması aman diyim kırmadan takın sınavı geçin.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
09 Temmuz 2010, 01:51
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
vites manetinin ordan damlayan yağlar zincirden kaynaklanıyor korkmaya gerek yok.zinciri fazla yağlayınca olur her zaman.ama terettütte kalmak istemiyorsanız yan ön dişli kapagını sökün üste yıldız başlı vidası var altta 13 anahtarlı somunu var.sökmesi çok kolay takması aman diyim kırmadan takın sınavı geçin.
valla abi bir haftadır tek bir damla bile yoktu.. dün gece damlamış meret :D zincirdenmidir peki bir haftadır yoktu da şimdi olması normal mi dersin sence?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)
Bu Konudaki Etiketler