TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Haziran 2010, 11:15
pitoresk35 adlı üyeden alıntı
rodaj bittikten sonra ilk defa bugün güzelce bi yokladım motoru, rodajını çok özenerek yaptım 80 i 1 km bile geçmedim hiç zorlamadım 800 km boyunca sabırla kullandım hatta ekonomik moddan neredeyse hiç şaşmadım o turuncu ışığı ya 3 kere ya 4 kere gördüm görür görmezde elimi gazdan çektim zaten servise rodaj sonrası bakım için gittiğimde üst düzey bir rodaj yapmışsın dedi motor hiç zorlanmamış ve yağda neredeyse tortu yok dedi. çoğu zaman rodaj sonrasında yağca ciddi boyutlarda metal parçaları çıkıyormuş. ben ilk defa bukadar iyisini görüyorum dedi motor 1300 km ye geldi hava koşulları iyiydi serin sayılırdı düz yolda 133 ü hiçbir modifikasyon (dişli büyütme yada küçültme gibi) olmadan en orjinal haliyle gördüm. aldığım netice beklediğimdende iyi oldu motora verdiğim her kuruş sonuna kadar helal olsun dedim. bu arada ilk doldurduğum depoyla yaptığım ölçüm neticesinde 100km/2 lt yakmış olmasıda cabası tl olarak 0.075 tl yani yedibuçuk kuruşa karşılık geliyo hatta bunu için bir başlık bile açmıştım
Hayırlı olsun arkadaşım. Rodaj için de ayrıca tebrikler, bunun faydasını ilerleyen kilometrelerde görürsün. Bas açılsın diye rodajda motorun canını çıkartanların da kulağına küpe olsun. Demek ki motoru üzmeden de, sabırla bu iş yapılabiliyormuş. Son sürate gelince; 1300 km'de bir motor rodaj bitmiş olsa da tam olarak açılmamış olabiliyor. 2000 km'yi geçtikten sonra gidişinde bir miktar daha iyileşme olacaktır. Bundan sonraki dönemde de devir saatini kırmızı bölgeye sokmadan kullan ve en önemlisi de tam sentetik, motosiklet için üretilmiş yağlardan başkasını kullanma.
Bu arada unutmadan sorayım, titreşimle ilgili bir şikayetin var mı ?
Reklamlar
-
14 Haziran 2010, 12:54
Seko adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun arkadaşım. Rodaj için de ayrıca tebrikler, bunun faydasını ilerleyen kilometrelerde görürsün. Bas açılsın diye rodajda motorun canını çıkartanların da kulağına küpe olsun. Demek ki motoru üzmeden de, sabırla bu iş yapılabiliyormuş. Son sürate gelince; 1300 km'de bir motor rodaj bitmiş olsa da tam olarak açılmamış olabiliyor. 2000 km'yi geçtikten sonra gidişinde bir miktar daha iyileşme olacaktır. Bundan sonraki dönemde de devir saatini kırmızı bölgeye sokmadan kullan ve en önemlisi de tam sentetik, motosiklet için üretilmiş yağlardan başkasını kullanma.
gülü sevmiş arkadaşım dikeni hiç üzermi
-
14 Haziran 2010, 19:19
Seko adlı üyeden alıntı
ilk günki kadar değil ama birinci ve ikinci viteste az da olsa kendini hissttiriyo ama artık onada alıştım çok ta hissetmiyorum açıkçası üstadında dediği gibi GÜLÜ SEVMİŞİZ BIRAK DİKENİ DOKUNSUN AZCIK açılma konusundada rodaj sonrasında bu açma işi 4000 km ye kadar devam ediyo yani ilk 4000 km motoru düzgün bi şekilde açmakla geçicek inşallah...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
temenni ve güzel dilekleriniz içinde ayrıca hepinize tek tek teşekkür ederim ferhat kardeş resimler için tekrar teşekkür ederim hacim olarak seçimimi kolaylaştırdı. ben 40 lık shad aldım çok güzel oldu ve oldukça kullanışlı rüzgarla alakalıda hiçbir sıkıntı yaşamadım.
-
14 Haziran 2010, 21:20
ilk günki kadar değil ama birinci ve ikinci viteste az da olsa kendini hissttiriyo ama artık onada alıştım çok ta hissetmiyorum açıkçası üstadında dediği gibi GÜLÜ SEVMİŞİZ BIRAK DİKENİ DOKUNSUN AZCIK
açılma konusundada rodaj sonrasında bu açma işi 4000 km ye kadar devam ediyo yani ilk 4000 km motoru düzgün bi şekilde açmakla geçicek inşallah...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
temenni ve güzel dilekleriniz içinde ayrıca hepinize tek tek teşekkür ederim ferhat kardeş resimler için tekrar teşekkür ederim hacim olarak seçimimi kolaylaştırdı. ben 40 lık shad aldım çok güzel oldu ve oldukça kullanışlı rüzgarla alakalıda hiçbir sıkıntı yaşamadım.
rica ederim dostum hayıırlı olsun ,gülegüle güzel günlerde olsun
-
14 Haziran 2010, 22:01
TVS'den bugün gelen e-postada Apache RTR 150 Temmuz ayı içerisinde satışa sunulacaktır deniyor. Ama fiyatından bahsetmiyorlardı.. Düne kadar Haziran ayındaydı. Gecikmeden de özür diliyorlar..
-
15 Haziran 2010, 01:56
-
16 Haziran 2010, 14:34
arkadaşlar her bakımda yağ filitresini değiştiriyormusunuz ? filtreyi nerden alırım ? ümraniye kadiköy civarı. bide servis sünger takıyordu ucuz bısydır her yagda degısır kanımca castrol nasıl 15/50 daha oncede sordum fakat bıraderde kullanıyor bu yagı memnun vitesleride rahatlatırmı acaba eski yag petrol ofısınındı ıyı sayılmaz vıtes gecıslerı
-
16 Haziran 2010, 21:44
arkadaş bence her sefere gerek yok yaga gelince kışın 15 40 castrol iyidir filitede 5 veya 10tl dir
-
16 Haziran 2010, 22:00
arkadaşlar www.velomoto.com.tr adresini ziyaret edin yağ filtresini buradan temin edebilirsiniz fiyatı görünce bana baya bi dua edeceksiniz:D ben 10 tane sipariş verdim 4 günde elime ulaştı
-
16 Haziran 2010, 23:50
aktaş adlı üyeden alıntı
arkadaş bence her sefere gerek yok yaga gelince kışın 15 40 castrol iyidir filitede 5 veya 10tl dir
sagol arkadaşım eksik olma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------
arkadaşlar
www.velomoto.com.tr adresini ziyaret edin yağ filtresini buradan temin edebilirsiniz fiyatı görünce bana baya bi dua edeceksiniz:D ben 10 tane sipariş verdim 4 günde elime ulaştı
sagolasın dostum tüm arkadaşların saglıgına duacıyım eksik olmayın
-
17 Haziran 2010, 02:03
benim motorda vibrasyon başladı çıldıracağum vidaları falan sıktırdım hala biraz var geçmniyor çaresi ne
rodaj bittikten sonra ilk defa bugün güzelce bi yokladım motoru, rodajını çok özenerek yaptım 80 i 1 km bile geçmedim hiç zorlamadım 800 km boyunca sabırla kullandım hatta ekonomik moddan neredeyse hiç şaşmadım o turuncu ışığı ya 3 kere ya 4 kere gördüm görür görmezde elimi gazdan çektim zaten servise rodaj sonrası bakım için gittiğimde üst düzey bir rodaj yapmışsın dedi motor hiç zorlanmamış ve yağda neredeyse tortu yok dedi. çoğu zaman rodaj sonrasında yağca ciddi boyutlarda metal parçaları çıkıyormuş. ben ilk defa bukadar iyisini görüyorum dedi motor 1300 km ye geldi hava koşulları iyiydi serin sayılırdı düz yolda 133 ü hiçbir modifikasyon (dişli büyütme yada küçültme gibi) olmadan en orjinal haliyle gördüm. aldığım netice beklediğimdende iyi oldu motora verdiğim her kuruş sonuna kadar helal olsun dedim. bu arada ilk doldurduğum depoyla yaptığım ölçüm neticesinde 100km/2 lt yakmış olmasıda cabası tl olarak 0.075 tl yani yedibuçuk kuruşa karşılık geliyo hatta bunu için bir başlık bile açmıştım
MrSharp adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Kardeş. Motorun ve sana Uzun bir birliktelik diliyorum. Allah kaza bela vermesin.
Seko adlı üyeden alıntı
ferhatdm adlı üyeden alıntı
gülü sevmiş arkadaşım dikeni hiç üzermi
ilk günki kadar değil ama birinci ve ikinci viteste az da olsa kendini hissttiriyo ama artık onada alıştım çok ta hissetmiyorum açıkçası üstadında dediği gibi GÜLÜ SEVMİŞİZ BIRAK DİKENİ DOKUNSUN AZCIK
açılma konusundada rodaj sonrasında bu açma işi 4000 km ye kadar devam ediyo yani ilk 4000 km motoru düzgün bi şekilde açmakla geçicek inşallah...
rica ederim dostum hayıırlı olsun ,gülegüle güzel günlerde olsun
okanco adlı üyeden alıntı
TVS'den bugün gelen e-postada Apache RTR 150 Temmuz ayı içerisinde satışa sunulacaktır deniyor. Ama fiyatından bahsetmiyorlardı.. Düne kadar Haziran ayındaydı. Gecikmeden de özür diliyorlar..
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
11 inde bir karadeniz turuna çıktık arkadaşlar ve yarasamla yola ,4 gün süren yolculuk sonu bu akşam dönebildim eve
tam olarak 1180 km yol yaptım ve şu an depo göstergesi yarımın altı yani 3 dişte ve 113 tl benzin aldım.iki kere benzin almak zorunda kaldım.sebebi opet harici benzin istasyonundan benzin almak istememem ama mecbur kaldı dağ yoluydu ve başka bir istasyondan 20 tl benzin aldım sonra 40 tl aldım ağzına kadar full depo ve km saati 630 du hesabı sizlere bırakıyorum
birde yolda 4.vites redline devir videosu var onu'da kısmetse yarın atarım bakarsınız ne durumda diye
ben sana söyleyeyim güzel kardeşim,yine vaz geçmişler 160 cc motordan
kasa 160 motor 150 cc ve tek özelliği mikuni karbiratöe be enjeksiyonlu,diğer görsel özellikleri zaten biliyorsunuz.alt fiyat limitide 4500 tl imiş ve hafta sonu 1 tane ana bayiye tanıtım amaçlı gelicekmiş gerisi ne zaman diye sordum temmuz sonuna kadar yavaş yavaş gelicek dediler. hiç işim olmaz yeni kasa TVS ile
arkadaşlar her bakımda yağ filitresini değiştiriyormusunuz ? filtreyi nerden alırım ? ümraniye kadiköy civarı. bide servis sünger takıyordu ucuz bısydır her yagda degısır kanımca castrol nasıl 15/50 daha oncede sordum fakat bıraderde kullanıyor bu yagı memnun vitesleride rahatlatırmı acaba eski yag petrol ofısınındı ıyı sayılmaz vıtes gecıslerı
aktaş adlı üyeden alıntı
arkadaşlar
www.velomoto.com.tr adresini ziyaret edin yağ filtresini buradan temin edebilirsiniz fiyatı görünce bana baya bi dua edeceksiniz:D ben 10 tane sipariş verdim 4 günde elime ulaştı
sagol arkadaşım eksik olma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------
sagolasın dostum tüm arkadaşların saglıgına duacıyım eksik olmayın
-
17 Haziran 2010, 02:55
mustanoglu adlı üyeden alıntı
benim motorda vibrasyon başladı çıldıracağum vidaları falan sıktırdım hala biraz var geçmniyor çaresi ne
aga boyle takılmaya devam yoksa tvs sevdasından vaz gec
-
17 Haziran 2010, 10:22
Valla bu son mesajdan sonra yeni gelen modelde de bir değişiklik olmamışsa ben kesin olarak vazgeçtim, vibrasyon kadar berbat birşey olamaz. Yalnız geçmiş sayfalarda 2009 modellerde pek yok deniyordu, mustanoglu senin motor kaç model ?
-
17 Haziran 2010, 10:31
arkadaslar selamlar motor almak istiyorumda yaa ybr 125 yada cbf 150 istiyodum ama tvs nin yakıtı gözümü kamastırdı fazla sorun cıkarıyomu bu motor cin malları gibi bide ne malı bu kore falan mı biraz bilgi verebilirmisiniz lütfen
-
17 Haziran 2010, 11:10
Sarı çok iyi gidiyo bu motora...
-
17 Haziran 2010, 15:15
arkadaşlar
daha önce servis motora Opet 4T motor yağı kullanmıştı ve güzeldi.ama önceki yağın yerini tutmuyordu.tekrardan CASTROL POWER 1 RACING 4T 10W-50 tam sentetik yağ kullandım,vites geçişleri süper hemen fark ediyorsunuz ve sıcak havalar'da tam ideal yağ.bence yağ filtresini orjinal kullanın derim ve her yağ değişiminde değiştirin.neden derseniz sıcak yaz günlerinde motor daha çok ısınıyor ve yıpranma daha'da çok artıyor.ben orjinal ve kaliteli malzeme taraftarıyım
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
17 Haziran 2010, 15:39
Seko adlı üyeden alıntı
Valla bu son mesajdan sonra yeni gelen modelde de bir değişiklik olmamışsa ben kesin olarak vazgeçtim, vibrasyon kadar berbat birşey olamaz. Yalnız geçmiş sayfalarda 2009 modellerde pek yok deniyordu, mustanoglu senin motor kaç model ?
2008 model vibrasyon bi anda oldu . ne iş anlamadım . yağını değiştirdim bujiyi değiştirdim . komple vidaları sıkıldı . gene de devam ediyor . hacı satıcam böle giderse alıcam bi (10 dk düşüyorum) daha bulamadım . :D alırım bişey işte
-
17 Haziran 2010, 16:32
180likleri gelse gerçekten cok iyi olur. 17 bg motor hiç yabana atılcak bi sonuc cıkarmaz sanıorum.
-
17 Haziran 2010, 16:41
cekokk adlı üyeden alıntı
arkadaslar selamlar motor almak istiyorumda yaa ybr 125 yada cbf 150 istiyodum ama tvs nin yakıtı gözümü kamastırdı fazla sorun cıkarıyomu bu motor cin malları gibi bide ne malı bu kore falan mı biraz bilgi verebilirmisiniz lütfen
Hint Malıdır kendileri. Hiç bir arıza falan çıkarmaz. Son hızı 110 KM Kullanım kılavuzunda yazana göre. Benzinde Gerçekten çok cimri,Akranlarına Göre Çokta Yakışıklıdır. 2010'ları İmaj olarak Ayrı bir güzel.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
-
17 Haziran 2010, 16:59
pki 2-3 sene sonra yedek parça konusunda falan sıkıntı yaparmı. bende cbf 150 alma arifesindeyim bu motorda hoşuma gidiyor ama hiç bilmediğim için tereddütlerim var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler