Resimlerden gördüğümüz kadarıyla enjeksiyonlu değil. Ayrıca arka frende yine kampana. Motoru zaten 150 cc. Bu makinaya öncekinden fazla fiyat verilmemesi gerekir.
Resimlerden gördüğümüz kadarıyla enjeksiyonlu değil. Ayrıca arka frende yine kampana. Motoru zaten 150 cc. Bu makinaya öncekinden fazla fiyat verilmemesi gerekir.
Valla eger Satmassam motoru. sadece 200 TL ye Aynısını yaparız bunların. Gösterge Grenaj Stopl gidon. Bitti. Aynısı işte.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Arkadaş Far diyorsun Far zaten Aynı deilmi. Gösterge pahalıysa bilemem ama digerleri fazla para etmez.grenajlar 15 TL olsa. Tane başı. Stop 50 olsa 80 TL. Birde gösterge işte.Gidonda varmış 25-300 o zaman =))
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
aynısını yapmaya gerek bile yok motora ekstra ağırlık koymuşlar enjeksyon yoksa bana göre hiçbir artısı yok
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
hadi hayırlı olsun geldi gelicek derken geldi motorun rengi siyah acaba sadece rengimi farklı yoksa yeni motormu bunlar ?
alamışlar pulamışlar bu motoru bize yolamışlar bunun yerine 180cc olanı getirselerdi ya
arkadasım ne kadara aldın o çanta demirini?
İZMİT:cat:
160 lık 180 lik emisyon ölçümünden geçmiyor diye biliyordum
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
[QUOTE=mustanoglu;2082281]bedava üstünde geldi 90 a aldım dedi çanta dahil denizlide demir 50 tl[COLOR="Silver"]
arkadasım o yerin adresi telefonu falan mevcuutmudur?
İZMİT:cat:
[QUOTE=didonatos;2082292]
TVS APACHE 150 cc arka çanta bağlama demiri elektrostatik boyalı çok sağlam kendi imalatımız dır. İRTİBAT İçin= 0541 714 44 44 -- 0536 327 39 39 --- NOT= 5TL FARKLA KAPIDA ÖDEME İMKANIDA VARDIR Arayın sadece kendinizi tanıtın kapatın biz sizi arayıp aydınlatalım
Yeni Apache Rtr 150 gelecek galiba,ilanını gördüm sahibindende.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...aliyoruz/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-rtr-150/detay
arkadaşlar benim devir saatinin ışıgı kör yanıyor gibime geldi akşam karanlıkta parkları yakıp bir resim gönderirseniz sevinirim boşa sevrise gitmeyim
acaba yarın bir gün 250 liklerde gelirmi ki ?
rodaj bittikten sonra ilk defa bugün güzelce bi yokladım motoru, rodajını çok özenerek yaptım 80 i 1 km bile geçmedim hiç zorlamadım 800 km boyunca sabırla kullandım hatta ekonomik moddan neredeyse hiç şaşmadım o turuncu ışığı ya 3 kere ya 4 kere gördüm görür görmezde elimi gazdan çektim zaten servise rodaj sonrası bakım için gittiğimde üst düzey bir rodaj yapmışsın dedi motor hiç zorlanmamış ve yağda neredeyse tortu yok dedi. çoğu zaman rodaj sonrasında yağca ciddi boyutlarda metal parçaları çıkıyormuş. ben ilk defa bukadar iyisini görüyorum dedi motor 1300 km ye geldi hava koşulları iyiydi serin sayılırdı düz yolda 133 ü hiçbir modifikasyon (dişli büyütme yada küçültme gibi) olmadan en orjinal haliyle gördüm. aldığım netice beklediğimdende iyi oldu motora verdiğim her kuruş sonuna kadar helal olsun dedim. bu arada ilk doldurduğum depoyla yaptığım ölçüm neticesinde 100km/2 lt yakmış olmasıda cabası tl olarak 0.075 tl yani yedibuçuk kuruşa karşılık geliyo hatta bunu için bir başlık bile açmıştım
Hayırlı olsun Kardeş. Motorun ve sana Uzun bir birliktelik diliyorum. Allah kaza bela vermesin.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)