TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Eylül 2021, 21:46
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
2.5 tur deneyebilirsin. Ben hava ayarıyla uzun süre kafayı bozmuştum ne yapsam olmuyordu. 3 tur açtım herhangi bir sorun yok şu an.
Ben de senin gibi düzgün bir ayar için çok uğraştım 5 kere subap ayarı yaptım gene de hala mükemmel değil. Motorum drift bu arada tvsyi bilmiyorum. Karbüratörlü motor sonuçta her hava koşulunda mükemmel çalışmıyorlar.
hocam sıkıntı o zaten 2.5 3 3.5 la olmuyor kullanım klavuzunda da 1-4 yazıyor hadi 4 tur çevirdim yine egzoz patlıyor o yüzden diyorum ya 16 tur çevirip anca stabil hale getirebiliyorum ki oda tam değil aynen senin gibi takık durumdayım
subablara kadar girdim 0.06 emme 0.08 egzoz normalde ben ölçtüğümde ikiside 0.06 çıktı 0.08 denediğimde ise aşırı vurma sesi oluştu tekrar 0.06 ya döndüm 2 side 0.06 şuan
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
Bu arada sevgili tvs apache rtr 150 hyper edge 2014 model kullanan arkadaşlar rica ediyorum
Hava karışım vidanız kaç turda ve biliyor iseniz sizin valfleriniz hangi ölçülerde emme ve egzoz yazar mısınız bana lütfen
Reklamlar
-
29 Eylül 2021, 20:08
arkadaşlar şu resimdeki cıvata nın şekli şemali cinsı ırkı dili nedir bendeki düştüğü için yıllardır plastık hortum arasına sokup idare ediyordum boru ömrünü tamamladı kaliper tak tak ses yapıyor bu vidadan bulmam lazım klavuzda aradaım taradım teknik resim buldum fakat üstündeki yazı tam anlaşılmıyor anladığım kadarını çevrincede saçma bir şey çıkıyor bu vidayı bulmam lazım
-
30 Eylül 2021, 13:16
Vahdebaht adlı üyeden alıntı
arkadaşlar şu resimdeki cıvata nın şekli şemali cinsı ırkı dili nedir bendeki düştüğü için yıllardır plastık hortum arasına sokup idare ediyordum boru ömrünü tamamladı kaliper tak tak ses yapıyor bu vidadan bulmam lazım klavuzda aradaım taradım teknik resim buldum fakat üstündeki yazı tam anlaşılmıyor anladığım kadarını çevrincede saçma bir şey çıkıyor bu vidayı bulmam lazım
https://i.hizliresim.com/iwpll9q.PNG
ordaki kauçuk kaak çıkmadı bende onun içindeki cıvata kaliperin ileri geri kayması için onu frencide bulabilirsin parça nosu katalogta N9321550 olarak yazıyor ama aynı numarada başka parçada var
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
https://i.hizliresim.com/iwpll9q.PNG
ordaki kauçuk kaak çıkmadı bende onun içindeki cıvata kaliperin ileri geri kayması için onu frencide bulabilirsin parça nosu katalogta N9321550 olarak yazıyor ama aynı numarada başka parçada var
Yukarıda ters tarafta aynı cıvatadan var örnek olarak onu sökebilirsin.
-
30 Eylül 2021, 21:34
M.balibey adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
Yukarıda ters tarafta aynı cıvatadan var örnek olarak onu sökebilirsin.
Ürünü motosiklet dükkanının bitanesinde buldum 10 TL
Kaliperi sökerkende zorlandım disk bayağı yuva yapmış derinleşmiş dış kısımları kalın kalmış komple temizledim yarın sabah toplayacağım
Teşekkür ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
Bir sorum daha olacak motor aksamındaki rulmanları sanayide rulmancıda bulabilirmiyiz örneğin krank yoksa sipariş mi vermek gerek illa
Aklıma gelmişken bir sorum daha var bizim motorlarda gidon tam düz iken ve düz kalmasını sağlayan rulman özel olarak bir kilit sistemi gibi bir şey mi var
Yani sağa yada sola hafif kırmaya çalıştığım da bir şeyden atlayarak dönüyor ama bu sadece gidon tam düz karşıya bakarken oluyor
Frene bastığımda ileri geri yaptığımda oynama yok ustaya gösterdim rulmanlar bozuk diyor emin olmadan 225 TL vermek istemiyorum parçaya
-
30 Eylül 2021, 22:40
Kaliperi sökerkende zorlandım disk bayağı yuva yapmış derinleşmiş dış kısımları kalın kalmış komple temizledim yarın sabah toplayacağım
Teşekkür ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
Bir sorum daha olacak motor aksamındaki rulmanları sanayide rulmancıda bulabilirmiyiz örneğin krank yoksa sipariş mi vermek gerek illa
Aklıma gelmişken bir sorum daha var bizim motorlarda gidon tam düz iken ve düz kalmasını sağlayan rulman özel olarak bir kilit sistemi gibi bir şey mi var
Yani sağa yada sola hafif kırmaya çalıştığım da bir şeyden atlayarak dönüyor ama bu sadece gidon tam düz karşıya bakarken oluyor
Frene bastığımda ileri geri yaptığımda oynama yok ustaya gösterdim rulmanlar bozuk diyor emin olmadan 225 TL vermek istemiyorum parçaya
- gidon rulmanı hariç bütün rulmanları sanayide var. krank rulmanı için koyo, şanzıman rulmanı için skf, jant rulmanları için nsk "ddu" serisi öneririm.
- özel kilit yok. rulman bozulmuş. tamir ettirmen lazım.
-
01 Ekim 2021, 12:28
Teşekkür ediyorum
İnternetten parça kataloğuna bak orda rulamların ölçüleri yazıyor ona göre istediğim marka rulmanı alabilirsin. o cıvatanında ucuna en güçsüz sökülebilir cıvata yapıştırıcısı sürün aşırı sıkmayın kaliperde dişleri bozulur. Bu şekilde siz istemeikçe çıkmaz.
-
01 Ekim 2021, 15:31
Gidon konusunda video yükledim görün istedim
Tam düz konumda yaptığı için ben standart sandım
https://youtube.com/shorts/hWcLMYu8r0c?feature=share
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
Kaliperi bugün topladım taktım aldığım plastik somunu da taktım kaliperi oynamıyor ama bir tık lastiği çevirdiğimde disk sürtüyor
Hiç bir vidayı ekstra sıkmadım zaten hepsinin konumu girdiği yer belli ediyordu kendini sanırım kullandıkça açılır
-
01 Ekim 2021, 17:30
Gidon konusunda video yükledim görün istedim
Tam düz konumda yaptığı için ben standart sandım
https://youtube.com/shorts/hWcLMYu8r0c?feature=share
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
Kaliperi bugün topladım taktım aldığım plastik somunu da taktım kaliperi oynamıyor ama bir tık lastiği çevirdiğimde disk sürtüyor
Hiç bir vidayı ekstra sıkmadım zaten hepsinin konumu girdiği yer belli ediyordu kendini sanırım kullandıkça açılır
plastik somunu anlayamadım. Kaliperdeki balataları elle içeri çekip yani pistonu içeri itip diske takınca freni sıkın bakalım yine yapacak mı? Benim bu şekilde sesi kesmişti ses diskin belirli bir bölgesinde mi yapıyor yoksa sürekli mi
-
01 Ekim 2021, 17:47
Ses sürekli var ama önceden yeni Balat’a taktığımızda da olduydu geçmişti sonradan
şimdi erindim geri sökmeye
Somun dediğim o resimde işaretlediniz şeye dedim bush bot pin varya
Şimdi başka yere geçtim
Resimdeki alet gaz kelebek switch sanırım kataloğa baktım renkli işarette olacak diyor ama resimdeki bende sarı olan renkli işaretin önünde bi halka daha var gaz tam açık konumda hangisinde olacak şimdi bu
-
01 Ekim 2021, 22:37
Ses sürekli var ama önceden yeni Balat’a taktığımızda da olduydu geçmişti sonradan
şimdi erindim geri sökmeye
Somun dediğim o resimde işaretlediniz şeye dedim bush bot pin varya
Şimdi başka yere geçtim
https://i.hizliresim.com/jjof3hi.jpeg
Resimdeki alet gaz kelebek switch sanırım kataloğa baktım renkli işarette olacak diyor ama resimdeki bende sarı olan renkli işaretin önünde bi halka daha var gaz tam açık konumda hangisinde olacak şimdi bu
Bende sarıda duruyor bu
-
01 Ekim 2021, 23:44
Eyw hocam bende sarıya ayarladım
-
11 Ekim 2021, 23:51
Beyler selam bu bizim motorların bende servis kitabı vardı fakat formatta silindi. Şimdi ingilizce olanı bulamıyorum elinde olan var mı pdf formatında
-
12 Ekim 2021, 10:28
slm arkadaşlar benim motor yağ yakmaya başladı çok düzensiz de çalışıyor servise gösterdim (sadece sesini dinledi) silindir değişecek dedi subap keçeleri değişecek dedi sizce nerden alayım silindiri fiyatı nedir?
-
12 Ekim 2021, 20:31
drej73 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar benim motor yağ yakmaya başladı çok düzensiz de çalışıyor servise gösterdim (sadece sesini dinledi) silindir değişecek dedi subap keçeleri değişecek dedi sizce nerden alayım silindiri fiyatı nedir?
sürat motordan alabilirsin orjinal
-
14 Ekim 2021, 20:31
M.balibey adlı üyeden alıntı
Beyler selam bu bizim motorların bende servis kitabı vardı fakat formatta silindi. Şimdi ingilizce olanı bulamıyorum elinde olan var mı pdf formatında
nasıl paylaşıyoruz belge bende var iki tane biri portekizce ama resimler bulanık biri ingilizce ondan resim ler net
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
manual_servico_DAFRA APACHE 150.pdf - 5.6 MB
Manual de Serviços Apache.pdf - 30.8 MB
-
15 Ekim 2021, 12:09
Linktekilerin ikiside protekizce ingilizce olanı mesutcagataycihan@gmail.com adresine mail atabilmeniz mümkün mü?
-
15 Ekim 2021, 13:20
Ben onu İngilizce indirdim sanıyorumdum direk otomatik translate yaptığım için fark etmemişim
Fark eder mi hocam çevirin gitsin
-
15 Ekim 2021, 15:56
Ben onu İngilizce indirdim sanıyorumdum direk otomatik translate yaptığım için fark etmemişim
Garajda internet çekmiyorda indirip basıp öyle kullanmak istiyorum. Eski sayfalarda linkini koymuştum fakat o sitede uçmuş.
-
24 Ekim 2021, 15:54
Naber apache ailesi Motor değişse de yolda bir apache görünce içim bir değişik oluyor hala
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
26 Ekim 2021, 21:42
pdf açınca çevirebiliyor musunuz bende olmadı bir türlü portekizce değil mi bu metin
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Naber apache ailesi
Motor değişse de yolda bir apache görünce içim bir değişik oluyor hala
iyidir kardeşim sen nasılsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler