yav yapmayın apacheyi mobilet te yaptınız ya heralda yakında bisiklet dersiniz bu güzelim motora
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------
bırakın orjinal kalsın bari apache dersiniz
yav yapmayın apacheyi mobilet te yaptınız ya heralda yakında bisiklet dersiniz bu güzelim motora
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------
bırakın orjinal kalsın bari apache dersiniz
Mobilet seviyorum hocam
Yeterli olmuştur sanırım..... Beğenen beğenir beğenmiyene saygı duyarım
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
selam arkadaslar beyaz ampul kullanmak istiyorum osram 35w kullanan varmı?yada baska ne kullansak?
İZMİT:cat:
uzun süre kullanımda sıkıntı oluyormu akü ile ilgili?İzmitte bulabilirmiyiz ben sordum bikaç yere bulamadım?
sen yeni mi aldın motoru ?
izmitin neresindesin buluşalım ben ayarlarım sana 1 saat içinde..
isim ne bu arada.
bekirdere tarafındayım.15 gün oldu aldıgımız.İsmim Güray..
mlheren@hotmail.com msn e ekle beni
Ya Arkadaşlar Bir şey sorucam ?? Motor Galiba Açıldı yada Kafayı yedi. Hiç bir Dişli modifiyesi yok Yalnız. 1. Vites 40-45 / 2. Vites 75-80 3. Vites 110 4 ve 5 120 Max. Devir kesici olmasa 2 de 80 i geçer. Herkesdemi Böyle Yoksa bir sorun mu var. Bugün Motor 5.000 Oldu. Arkadaşım bir Tur istedi. Ne olmuş lan ne yaptın buna dedi. :( Son 2 gündür Böyle
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
4000 km 15diş dişliyle 115 yapıyor ama rüzgar çok tutuyor
abi 120 rahat rahat Yapıyor. Orijinal her şeyi. Ama neden böyle oldu. Açıldımı ne oldu anlam veremedim. Demin yine bizde uzun bir düzlük var oraya çıktım. 2 kişi 80 KM ile 2. vitesten 3.ye geçerken ön kalkıyor. Hayırlısı bakalım =)) Darısı sizinde başınıza ama. Tutamıyorum motoru.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Çok basarsanız sonuçlarına katlanacaksınız. Gaz Telim Koptu =))
dün şileye araç muayene istasyonuna gittik.zar zor 8. saatte hallettik arkadaşın motor muayene işini.neyse bilen bilir yol bir iniş bir çıkış.rampa aşagı bir gaz ibre 150-155.rampa yukarı 110-120.hadi rampa yukarı neyse dedimde-rampa aşagı bizim kakalağın ibre bozuldu galiba kafasına göre sallıyor dedim.tekrar rampa aşagı iniyoruz ibre rampanın ortasına doğru yine 150 nin üzerine çıkmaya çalışıyor,o sırada yanımdan honda civic marka araç geçiyor gözüm km saatine takıldı.arabanın ibre 160 km yi gösteriyor benim ibre 150 km gösteriyor.adamın camı açık olsaydı diyecektim km saatin bozuk,ama diyemedim.bir ara tekrar test edicem saati kafayı yeni galiba.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bizimkileri diyorsan evet biraz kafayı yiyor. 120 den bir anda 80 e düşüyor sonra fırlıyor birden.
Apachenin km saati malesef düzgün göstermiyor 80 km den sonra.düzgün çalıştıgını anlamak için bir araçla kontrol etmeli.yoksa 160 da gösterse boş.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Evet. Dün en az 110 la giderken 80 gösteriyordu. Acaba Kesiciden dolayımı oluyor ya.
selam sizlere fakir ama gururlu dostlar.hayırlısıyla motoru 3.350 tl ye veriyorum kısmetse.x-max 250 alıyorum titrşimsizzz olanından
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)