krank sağlam imiş, manuel gerginin sıkma zamanı gelmiş ve ben krank sesi sanıyordum ama değilmiş..
zamanında 180cc silindir almış bulundum, pek fazla modifiye yapmak istemediğim için üst kapak yada başka bir şey almayacağım... şimdi 250cc bir tane chopper alacağım... tanıdık birinde yuki yk250-4 var.. senelerdir yatıyor, baya masraflı olacak bir şey, ben ucuza alıp motoru yürür hale getireceğim..
belki de onu kullanırım, kararsızım.. tvs apache yedek parça fiyatları tepemi attırıyor, çok pahalı değil ama 150cc bir makine için bu rakamlar çok geliyor..
yk250-4 sağlı sollu kumanda paneli 125 lira, tvs apache kumanda paneli ne kadar bilmem...
yk250-4 arka amortisör takım 240 lira iken tvs apache arka amartisör takımı belki bin lira civarıdır.. apache güzel motor ama yedek parça daha ucuz olabilirdi..
yk250-4 yedek parçalar
biraz daha araştırmam lazım...
tvs apache silindir modifiyesi önerilebilecek bir şey değil, piston strok mesafesi uyumsuz oluyor, üst kapağı bilmem ama alt blokta da değişiklik var sanıyorum çünkü 180cc ve 150cc pistonların biyel kolu bağlantısı noktasından yukarı kısmı farklı boyda..