TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Mayıs 2010, 15:00
MrSharp adlı üyeden alıntı
Şimdi Polemik Yaratmak istemiyorum da bir konuyu bilmeden Böyle Yorum Atmayalım. Ben Motoru İstanbul'dan 3.450 ye getirdim. ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------
Motor 10 Numara olmuş ellerinize ve Emeginize Saglık. Direksiyon Race Olmuş Çok güzel gerçekten.
polomik boş iş kardeş.sen o motordan bir tane daha getirt şimdi parasını ben vericem hediyem olsun sana.2009 ve üzeri ithal olucak ama.bilip bilmeden konuşuyor yorum yapıyorsunuz burda.meil attım cevabı bu diye.ne diyecekti sana abicim yarın geliyor hemen emrinizdemi.satış taktikleri bunlar ,bilmeniz gerekir burda senelerdir yazıyor,yazıyoruz ama hiç okumamışsınız anlaşılan.O 3500 tl ye satılan motorlar 2008 de gelen ithal motorlar diye.burda bir şeyin ithal tarihi önemli benim için öyle.çekmişler yurtdışından motorları fazlaca ,satamamışlar elde kalan eski modelleri satıyorlar.ruhsatta trafik çıkış tarihi yeni olabilir ama sonuçta bayi depoda beklemiş motorlar.arada sırada serviste denk geliyorum bayi yetkilileri ile .istersen işin aslını ögrenmek isteyen arkadaşlar Aydın ustaya bir sorsunlar bu motorların durumu nedir diye...... bilgi sahibi olursunuz ilk agızdan...
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
-
22 Mayıs 2010, 15:06
Aspendos8181 adlı üyeden alıntı
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
Evet motorumda Cyclone marka h4 uzun kısa xenon bulunmakta 270tl ye Düzcede Regi Güvenlik Sistemleri ne Taktırdım 2yıl Garantili Sağlam Esnaflar.
İlk Taktığımda Cok sIkıntı yaşadım Akü bitti falan filan ep ey uğraştırdı.
Şarj ve Konjektör Farklı takılarak sistem faal oldu Şimdi Gece gündüz yolumda Açık Farımda Hiç Bir Sıkıntı Yok 1,5 yıldır Kullaıyorum.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
-
22 Mayıs 2010, 15:08
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
aspendos motorun güzel görünüyor.güle güle kazasız belasız kullan.jantlar hoş duruyor.bende yanakları polisaj yaptırmayı düşünüyorum.siyah motorda güzel durur kanımca. bu arada ön dişliyi degiştirdim şu an düz yolda 130km üzerine çıkıcak gibi.sıra 160 lık piston gömlek takıma geldi.O zaman galiba 150 km hızı zorlar gibi geliyor.arka lastigide disc yaptıracagım.
bahadır şenonar senin motorda güzel arkadaşım ama,O far graneja ilginç durmuş gibi geldi bana.moralini bozmak gibi olmasın ama acerbis diamond far taksaydın daha güzel durmazmıydı.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
22 Mayıs 2010, 15:13
-
22 Mayıs 2010, 15:31
tş arjantinli, hiç kimse fark etmedi galiba ben arka çatalı 7 cm uzattım ve çamurluğuda biraz yukarı kaldırmak zorunda kaldım lastik sürtme yapdı.motorun görünüşü farklı ve daha güzel olmamışmı sizce.aynı zamnda artık tekere pek gelmiyor cok güzel oldu bu şekilde.
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 ----------
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
-
22 Mayıs 2010, 15:37
-
22 Mayıs 2010, 20:09
Tamer abi iyi hoş diyorsunda o farda 120 lira şu eksiklerimi halledim zaten kafamda o far var ....
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
22 Mayıs 2010, 20:10
arkadaşlar motorumu sattım tvs arıyorum uygun tekliflere açığım
-
22 Mayıs 2010, 20:14
wedata adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motorumu sattım tvs arıyorum uygun tekliflere açığım
Bi arkadaşımda var 2007 model kırmızı fuul orjinal değişen kaza bela yok 13 bin km civarında motor düzcede 2300 verdiler vermedi 2500 e bırakıyor.tel 0532 6977145 erdoğan
-
23 Mayıs 2010, 19:09
ya ne bitmek bilmez rodajmış bu. 500 km oldu 800 e az kaldı servis ilk bakımı 800 km dedi sonra yapıştır Allah ne verdiyse. 80 hiç geçmedim uzun yol gittim normal devrinde kullandım sanırım rodaj süper olacak yalnız bi sıkıntı var nereden geldiğini birtürlü bulamadım ama 6 ila 7 bin devire ulaşınca kafa grenajından bi zırıltı geliyo nasıl kesicem bilmiyorum varmı bu sorunu yaşayıpta çözen acaba ? bu konuda yardımınıza ihtiyacım var bu ses beni çıldırdıto sesin yüzünden sanki motor dökülecekmiş hissi yaşıyorum.
-
23 Mayıs 2010, 20:37
O ses sanki uyurken camın kenarında zıızızzııızıızzı yepan sinek gibi gicik bir ses o sesin gitmesi için ön granajı söktüm ve yuvarlak honda farı taktım ama yinede o canı cehenneme o kahrolası pis sinek cıkıp gitmedi.km satinden geliyor zıvıltı,bir kez değiştim amayine başladı aynı şekilde, yeni gelecek olan modellerdeki elektronik dijital km saatin gelmesini bekliyorum.Yada o sese ritim yapıcam ve kardeş kardeş gecineceğiz, zaten baya anlaşmaya başladık 3 yıldır.
-
23 Mayıs 2010, 22:03
O ses sanki uyurken camın kenarında zıızızzııızıızzı yepan sinek gibi gicik bir ses o sesin gitmesi için ön granajı söktüm ve yuvarlak honda farı taktım ama yinede o canı cehenneme o kahrolası pis sinek cıkıp gitmedi.km satinden geliyor zıvıltı,bir kez değiştim amayine başladı aynı şekilde, yeni gelecek olan modellerdeki elektronik dijital km saatin gelmesini bekliyorum.Yada o sese ritim yapıcam ve kardeş kardeş gecineceğiz, zaten baya anlaşmaya başladık 3 yıldır.
Uploaded with
ImageShack.us
ozman ben hiç uğraşmıyım uygun bi ritim bulayım en iisi:D boşa masraf yapmamış olurum teşekkürler üstad!!!
-
24 Mayıs 2010, 02:40
GHOST RİDER
-
24 Mayıs 2010, 03:20
MrSharp adlı üyeden alıntı
Evet Abi Çok saol Birkes daha Nasıl kazıklar yedigimizi Hatırlattın bizlere. Apache Depo 375 TL Acaba Orda Kaç Para :( Arka Jant 400 TL Dediler. Bilmiyorum giren çıkan bize :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:19 ----------
http://www.suratmotor.com
Sitesi'de Bu Herhalde.
Evet biraderim...biz parayı zor kazanıyoruz..resmen hırsızlık bu...Orjinal idye bize Çin malını kaktırıyorlar...bu TVS nin parçalarıda çayna işi bence...TVS Hindistan malıdır ama yan sanayisi bence ÇİN...belkide yanlışımdır ...
Gerçekten parçaların fiyatı hesaplıymış ii gecirmişler milletimize ,metehan tş moruk paylaşım için saol.
Dostum şu motorunu yıllardır görürüm yolda görsem seni tanırım... nazar değcek yeminle...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
24 Mayıs 2010, 03:23
pitoresk35 adlı üyeden alıntı
ya ne bitmek bilmez rodajmış bu. 500 km oldu 800 e az kaldı servis ilk bakımı 800 km dedi sonra yapıştır Allah ne verdiyse. 80 hiç geçmedim uzun yol gittim normal devrinde kullandım sanırım rodaj süper olacak
yalnız bi sıkıntı var nereden geldiğini birtürlü bulamadım ama 6 ila 7 bin devire ulaşınca kafa grenajından bi zırıltı geliyo nasıl kesicem bilmiyorum varmı bu sorunu yaşayıpta çözen acaba ? bu konuda yardımınıza ihtiyacım var bu ses beni çıldırdıto sesin yüzünden sanki motor dökülecekmiş hissi yaşıyorum.
tekrardan hayırlı olsun motorun güle güle kazasız belasız kullan.rodajı tamamlayamamışsın yakınıyorsun,takıl bir hafta sonu bize temiz 500-1000 km yol yaparız tamamlamış olursun
kafa grenajından gelen ses gösterge paneli yapıyor.paneli tutan takozların içinde burç var.haliyle fazla sıkıldığı için metal metale temas edip ses yapıyor.yapman gereken takozları metalburç olmayanlarla değiştirmek,göreceksin ses gelmiyecek.
bu motorun tek zırlama sesleri vida ve somun aralarında lastik contaların olmaması.yoksa kesinlikle zırıltı filan gelmez.birde krank üzerinde honda'da oldugu gibi balans yok.zamanında takmamışlar.yeni motorlarda mevcut O yüzden sessiz Apacheler.
GHOST RİDER
-
24 Mayıs 2010, 14:32
-
24 Mayıs 2010, 17:36
Dostum şu motorunu yıllardır görürüm yolda görsem seni tanırım... nazar değcek yeminle...[/QUOTE]
Valla Haklısın nazar değecek diye korkuyorum,o yüzden fazla çarşılarda gezmiyom.İstanbula geldim iki kez belki geçişmişizidir.
-
25 Mayıs 2010, 15:45
Benim motora arkaya 80e 80 lastik aldım duro marka ince yanak
50 lira
-
25 Mayıs 2010, 17:58
Şu gidon ucuna takılan aynalardan takmayı düşünüyorum aşağıya doğru dönenlerden
-
25 Mayıs 2010, 18:15
şenonar o kadar bahsediyodun stunt yapıcam diye moblet olmuş bu
sakal güzel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler