Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı Şenonar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süprizzzzzzz herşey bitsin öyle koyucam fotoyu
    farı bana at fotosu olursa. ben de taktırabilirim güzelse

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    farı bana at fotosu olursa. ben de taktırabilirim güzelse
    Hemen kopya hemen kopya yürü tezgahın önünü kapatma
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    Alıntı ferhatdm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum benimde düşmüştü 8 mmlik bir somun , yada bir cm tam hatırlayamadım al ıkı uç çeşit civatacıya dene olmazsa ugra en ıyısı
    İlgilendigin için ve Yardımın için saol kardeşim.
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    yaratıcı olmak lazım arkadaşlar.hazıra konmak yok öyle
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

ferhatdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaratıcı olmak lazım arkadaşlar.hazıra konmak yok öyle
    olmak sadece ona munasıpdır derim dostum bizlere verdigi akıl ve fıkır aracıgıyla yönlenıriz biz yaratmaz üretiriz

Motosikleti
    VN 800
    Arjantinli69 ve ben arka fonda.

Bugün yüzyüze geldik tanıştık apache den hemen bir muhabbet açıldı

Hafta içi görüşmek üzere abi.Saygılar

Yuvacık iyi geldi valla

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı ferhatdm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olmak sadece ona munasıpdır derim dostum bizlere verdigi akıl ve fıkır aracıgıyla yönlenıriz biz yaratmaz üretiriz
    ferhat kardeş yaratıcı olmak demek bir şeyler üretmek,çabalamak demek.anlamını google'dan bakabilirsin.yaratmak ayrı bir şey onu cenab_ı Allah a mahsustur.cümleleri iyi okumadan yorum yapınca böyle oluyor malesef.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    ferhat kardeş yaratıcı olmak demek bir şeyler üretmek,çabalamak demek.anlamını google'dan bakabilirsin.yaratmak ayrı bir şey onu cenab_ı Allah a mahsustur.cümleleri iyi okumadan yorum yapınca böyle oluyor malesef.
    yaa iyiki bir laf söyledim hemen polemik çıkmış topikte neyse hayırlısıyla yarında son parçayı takarsam fotoğrafları eklicem
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

Motosikleti
    Alıntı efkarlı20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu sym motorun fiyatlarını hakkında bilgi istiyorum yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
    3.500 Ama Onu alıcagına TVS Apache AL ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------

Bana Gelen Maili size Aynen Yazıyorum...
    Sayın Sarp Öğütlü;

Gönderdiğiniz e-posta için çok teşekkür ederiz.

Şu an Tvs Apache 2010 modeli bayilerimizde mevcut değildir.2010 model motorların haziran ayı itibariyle bayilerimizde satışa sunulması planlanmaktadır.

Araçlarımızla ile ilgili önerilerinizi, isteklerinizi ve şikayetlerinizi gelecekte de her zaman bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.

Saygılarımızla,

TVS Destek Hattı
    0 216 572 04 00
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

arkadaşlar sahibinden de 25475333 nolu ilan ile apache mi satıyorum.
    hepinize iyi günler.

Motosikleti
    Hayırlısı Ama 4.700 KM Motor 3.500 Fiyat. Zaten 0 KM Apache 3650. Bilmiyorum Kardeş.

Motosikleti
    VN 800
    Alıntı zehan807 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepinize iyi günler.
    alana da satana da hayırlısı olsun,Herkesin kendi motoru istediği fiyatı yazabilir o da haklı kendine göre..

pitoresk35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    nihayet bu motorla alakalı bir kusur buldum... bu kusur motorun MARKASI. annemde babamda TVS yerine sürekli karıştırıp TSV DİYO markayı daha anlaşılır söylemi daha kolay yapmalıydılar. başka sorun bulamadım:D

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı zehan807 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepinize iyi günler.
    hayırlı satışlar arkadaşım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------

Alıntı MrSharp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı Ama 4.700 KM Motor 3.500 Fiyat. Zaten 0 KM Apache 3650. Bilmiyorum Kardeş.
    senin bindiğin motorun markası neydi arkadaşım merak ettim doğrusu.vatandaş birşey satıyorsa pazarlık payı varsa pazarlık edersin yoksa pazarlık payı boşuna yorum yapmanın anlamı bence yok gibi.birde şu var sizin yörelerde elde kalan Apache var demekki istanbul'da arasanda 0 Apache bulamazsın malesef fiyatlar en son burda 4650 idi.fiyatları bölgenize göre yorumlamayın bence.

Motosikleti
    SATILDI
    motorsikletimin yeni görünümünü görmelisiniz harika oldu resimleri yarın paylaşıcam merakla bekleyin.
    [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

ferhatdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache
    haklısın dostum

Motosikleti
    SATILDI

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------

[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

Motosikleti
    hayırlı satışlar arkadaşım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------

senin bindiğin motorun markası neydi arkadaşım merak ettim doğrusu.vatandaş birşey satıyorsa pazarlık payı varsa pazarlık edersin yoksa pazarlık payı boşuna yorum yapmanın anlamı bence yok gibi.birde şu var sizin yörelerde elde kalan Apache var demekki istanbul'da arasanda 0 Apache bulamazsın malesef fiyatlar en son burda 4650 idi.fiyatları bölgenize göre yorumlamayın bence.
    Şimdi Polemik Yaratmak istemiyorum da bir konuyu bilmeden Böyle Yorum Atmayalım. Ben Motoru İstanbul'dan 3.450 ye getirdim. ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------

Alıntı Aspendos8181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------

Motor 10 Numara olmuş ellerinize ve Emeginize Saglık. Direksiyon Race Olmuş Çok güzel gerçekten.

Motosikleti
    VN 800
    Alıntı Aspendos8181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

gayet güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah;

o egzoz dan nasıl bi ses çıkıyor video çekebilirmisin.

Far ybr den galiba bir de gidon da değişiklik var tam anlamadım şimdi ama açıklarsan yaptıklarını daha yararlı olur.

Motosikleti
    SATILDI

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler