yaratıcı olmak lazım arkadaşlar.hazıra konmak yok öyle
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Arjantinli69 ve ben arka fonda.
Bugün yüzyüze geldik tanıştık apache den hemen bir muhabbet açıldı
Hafta içi görüşmek üzere abi.Saygılar
Yuvacık iyi geldi valla
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
3.500 Ama Onu alıcagına TVS Apache AL ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
Bana Gelen Maili size Aynen Yazıyorum...
Sayın Sarp Öğütlü;
Gönderdiğiniz e-posta için çok teşekkür ederiz.
Şu an Tvs Apache 2010 modeli bayilerimizde mevcut değildir.2010 model motorların haziran ayı itibariyle bayilerimizde satışa sunulması planlanmaktadır.
Araçlarımızla ile ilgili önerilerinizi, isteklerinizi ve şikayetlerinizi gelecekte de her zaman bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.
Saygılarımızla,
TVS Destek Hattı
0 216 572 04 00
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
arkadaşlar sahibinden de 25475333 nolu ilan ile apache mi satıyorum.
hepinize iyi günler.
Hayırlısı Ama 4.700 KM Motor 3.500 Fiyat. Zaten 0 KM Apache 3650. Bilmiyorum Kardeş.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
nihayet bu motorla alakalı bir kusur buldum... bu kusur motorun MARKASI. annemde babamda TVS yerine sürekli karıştırıp TSV DİYO markayı daha anlaşılır söylemi daha kolay yapmalıydılar. başka sorun bulamadım:D
hayırlı satışlar arkadaşım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------
senin bindiğin motorun markası neydi arkadaşım merak ettim doğrusu.vatandaş birşey satıyorsa pazarlık payı varsa pazarlık edersin yoksa pazarlık payı boşuna yorum yapmanın anlamı bence yok gibi.birde şu var sizin yörelerde elde kalan Apache var demekki istanbul'da arasanda 0 Apache bulamazsın malesef fiyatlar en son burda 4650 idi.fiyatları bölgenize göre yorumlamayın bence.
motorsikletimin yeni görünümünü görmelisiniz harika oldu resimleri yarın paylaşıcam merakla bekleyin.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
Şimdi Polemik Yaratmak istemiyorum da bir konuyu bilmeden Böyle Yorum Atmayalım. Ben Motoru İstanbul'dan 3.450 ye getirdim. ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------
Motor 10 Numara olmuş ellerinize ve Emeginize Saglık. Direksiyon Race Olmuş Çok güzel gerçekten.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)