hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyigünlerde kulan işaalah
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyigünlerde kulan işaalah
selam dostlar iyi geceler benim apachenin aküsü bitti, ne marka ,kaç amper önerirsiniz ?
12 V 9 Ah marka yuasa uygundur..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:07 ----------
yağ değişcem tavsiye ettiğiniz bir yag varmı arklar?
İZMİT:cat:
Castrol Al kardeşim Yag Olarak
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Arkadaşlar Sizden birşey Rica Etsem. Şu bizim Vites ayaklıgının ordaki Motor Blogunda Bir Vida Düşmüş bende. Bilgisi olan varmı acaba. Artçı ayaklıgının Deydigi yer varya.
Bunu unutun Ben foto Koym )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------
İşaretli yerdeki Vidanın Tipini Cibiliyetini bilen varsa. Bi zahmet.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Gökova Arkamızda
aynen öyle bakarsan bağ olur bakmazsan hurda.satıcagım motoru o yüzden temiz dursun bu aralar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
dostum şu vites soguk havalarda zor geçiyordu 500 km oldu bakımını yapalı yagdanmı kaynaklanıyo acep ne dersınız ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
ne alcan kısmetse dostum bende düşünüyorum en müsait bir zamanda inşaallah
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu vidayı Bilen yok mu arkadaşlar. Acil lazım. :(
Arkadaşlar motoru Stunt Tarzında yapıyorum komple bitsin koyucam fotoları
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
arkadaşlar bu sym motorun fiyatlarını hakkında bilgi istiyorum yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)