selamün aleyküm arkadaşlar ya bu tvs nin oturak altı bagajı nasıl açılıyo hem her apachede bu bagaj varmı
vardır tabii yan kapagın altında halatı var onu çekerek açılır
ancak Çok büyük bir Bagaj Bekleme.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Sağolun Tvs ci dostlarım valla bizim arkadaş apache aldı bagaj yok bunda diyodu yarın gideyim de açıvereyim şu bagajı çok teş.
Arkadaşına Söyle O kitapçıkları okusun ;)
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Hayırlısı bakalım.
Arkadaşlar Apache'min Arka Stop ve Sinyallerinin Hepsini Led Yapıcam Kafama Taktım =)) Fotolarını Paylaşıcam Yapmaya Başlayınca. Bu Arada Bizim Apache'lerin Sinyal Kapaklarının Beyazı Var Mı ? Bilen Varsa Fiyat Ve Ulaşabilecek bir Telefon V.b Verebilirmi. Şimdiden Çok Teşekkürler.
mrsharp üst sayfalara bakarsan orda led göstergelerin fotoları var.nasıl gözüktüğüne bakabilirsin yapmadan önce sana renk bakımından bilgi verebilir.benim motorda normal ampül bulunmaz hepsi led.öyle böyle değil tam 270 tane led var motor üzerinde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:37 ----------
bak buda resimleri gece görünüşü
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Senden Şu konuda bilgi almak istiyorum. Kafadaki Şerit Çok güzel Onu bana Söylersen. Yada Msn Kullanıyorsan Onuda Verebilirsin daha seri olur ;) Motorun Gerçekten Hoş. Allah Kaza Bela Vermesin.
msn fazla girmiyorum malesef.ama şöyle anlatayım ön fat grenajını çıkartıyorsun farı vidalarından söküyorsun,çerçevenin alt kısmında hafif bir su girmesini engelleyen çıkıntı var,tam oraya alacagın silikon kaplamalı şerit ledi sıcak silikon ile yapıştırıyorsun.o çıkıntıdan fazla yükseltirsen ledleri farı taktıgın zaman kasar çerçeve.40 cm şerit led far kaşı için yeterli.tahmini fiyatı 25-30 tl arası.ama kesinlikle silikon kaplı led kullan motorda.yoksa su ve nemden hemen patlar ledler.
Teşekkür ettim.Sanki o led gibi diil ama. Çok güzel durmuş
bek bu şeritledden olucak silikonlu ama ledlerin yönü öne bakıcak.
http://www.turuncuguvenlik.com/produ...E-MEKAN).html#
bak burda daha güzel duruyor
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...26tbs%3Disch:1
2. si çok güzel. Ben Kafanın Altındaki yer. Led gibi olsun istemiyorum. Seninki Güzel. Stop Ve Sinyaller Led gibi olucak ama Kafa Seninki gibi güzel.
Teşekkür Ettim.
arkadaşlar herkese merhaba bir yıldan bu yana hep bu sayfayı takip ediyorum bendede apache vardı dün sattım 2009 model 11.500 kmde kırmızı renkli 3200 demiştim ama 3000 e bitirdik pazarlığı satmak isteyenler inşallah bir an önce satarlar motorlarını hayırlı günler kazasız belasız inşallah...
Saol Kardeş. Güle güle Harca Paranı Hayırlısı neyse o olsun.
saol kardeşim tşk ederim
Özel olmaz ise, İhtiyaçtanmı sattınız Yoksa Arızadanmı ?
hiç birinden sadece cc büyütmek için sattım... onun haricinde apache on numara motor ne arızasını gördüm nede başka bir şeyini...
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)