abi bakın birde şu var + ve - anlamda...
ben bu boyla km göstergesinin üstünü göremiyorum inanın...eğilmek zorunda kalıyorum...sürerken bu eziyete girmem şahsen...ön kafa camı o kadar aşağıdaki resmen eğilmek zorunda kalıyorum km ye bakmak için...boy 1.90 çünkü...yav az dik olsa ne olurdu...teli aşağıya tutarak çektim bu fotoyu...
ama şu gerçek olan ibreler çok düzgün hassas ayarı benzin tüketimi falan 4/4 lük yağ gibi...benim cbf km ibresi aldığımdan beri titriytor...benzin tüketim hepsinde diyim hatalı...4/3 depoyla çeyrek gösteriyor...75.kmden sonra benim makina yarımın altına iniyor...
120 km den sonra boş gösteriyor...çin işleri gibi yani...
ama apaci göstergeleri bir SS makina ayarında işlev görüyor...Seyrantepede çok kullanıyorum apaci...
ama bir titreşim var...aboooooo...TVS rölantide bile gidona vuruyor...ben alışık değilim şahsen...o vibrasyon için alınmayabilir...ama kruye arkadaşlar için sorun teşkil etmiyor...
cbf yi devirdimi o yan kafa granajları adamların gözünü korkutmuş..
kanka malzeme çok sağlam hakkını vermek lazım...çekişini yiyim...düştüğünde ne kadar az hasarla kurtulursan o kadar iyi...koruma demirimiz olmasa bizde yalanız valla...çekişte Apacinin hakkını ver...makina gerçek bir 1500 cc...bizimki 125 haco...ne deseler beni kandıramazlar...bunda gaza ani tepki var...bizimki bağırıyor ama gitmiyo düldül...
titreşim dediğim gibi her piston vuruşunda var...