Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

çok düşündüm bi aydır harıl harıl motor bakıyorum , bi ara işte yuan racinglermi dersiniz cbr lermi dersiniz chooperlarmı çelik enduro crosslarmı dersiniz çok motor araştırdım şimdi alıcam ikinci el bi ucuz 1 milyar 1,5 milyar civarı acemiliği atacam sonra satamıcam vs en iyisi hem acemilik hemde hayatımın motoru olsun bu apache... 2. el 2,5 civarı mevcut sıfırda 3.25 e bırakıyolar bi ara vazgeçmiştim apache almaktan ama şimdi tamamdır kesinlikle apache alıcam 500 liram kenarda var zaten 1,5-2 lira daha kasacam şu yaza kadar hadi bakalım yazın geliyorum aranıza :D

selamlar
    [B]Büyük ALTAy 1914[/B] [B]İzmir / Bozyaka[/B] [COLOR="Red"][B]MEKAN[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

apache

merhaba arkadaşlar aranızda tvs apache hakkında bilgisi olan varmıdır bu motorlar
    nekadar yakar,yedek parçar fiyatları,nelerdir.

Motosikleti
    Intruder M800
    [B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Fuzuli başlık açmayalım biraz araştıralım
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    R' lı bişiler düşünüyom
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuzuli başlık açmayalım biraz araştıralım
    Fuzuli kim yaa?

cevap: edebıyatımızda yerı olan bı şairimiz
    ::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]

Motosikleti
    XL 700 Transalp
    dün gece bu konu çok hararetli konuşuluyordu..

kim yener honda cbf 150 mi apachi mi?? diye... Ben ilk kez apachiyi o zaman duydum. ama çok detaylı ve fanatik bilgiler vardı dün akşam..

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bu motor 150cc 136kğ biraz ağır değilmi
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar imeykşekteki sorun çözülsün diye bekliyorum...benim derdim şu gidon boruuyla...ybr ve cbfde alimunyum bir parça vardır...hepiniz bilirsiniz...

peki Apacideki bu gidon malzemesi nedir...hayatımda bu kadar dayanlıklı bir malzeme görmedim...yok böle bişey abi...

sadece bir ara yanınızda görürseniz TVS bu mzlaemeye bir dokunun...anahtarınızla vurun çıkan sese bakın...bide bizim gidon borusu malzemesine bakın ve tık tık layın demirle...

abartmayımde galiba bu malzemenin alaşımında krom var arkadaşlar...bizim demirler alimunyum en küçük darbede yamulur...ama bunu kolay kolay bir darbe bükmez...

peki kazadan sonra bir apache gördünüzmü...ben gördüm...önden tosluyorsunuz ön maşa Allah sizi inandırsın 3-4 cm eğiliyor...
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bakın birde şu var + ve - anlamda...

ben bu boyla km göstergesinin üstünü göremiyorum inanın...eğilmek zorunda kalıyorum...sürerken bu eziyete girmem şahsen...ön kafa camı o kadar aşağıdaki resmen eğilmek zorunda kalıyorum km ye bakmak için...boy 1.90 çünkü...yav az dik olsa ne olurdu...teli aşağıya tutarak çektim bu fotoyu...

ama şu gerçek olan ibreler çok düzgün hassas ayarı benzin tüketimi falan 4/4 lük yağ gibi...benim cbf km ibresi aldığımdan beri titriytor...benzin tüketim hepsinde diyim hatalı...4/3 depoyla çeyrek gösteriyor...75.kmden sonra benim makina yarımın altına iniyor...

120 km den sonra boş gösteriyor...çin işleri gibi yani...

ama apaci göstergeleri bir SS makina ayarında işlev görüyor...Seyrantepede çok kullanıyorum apaci...

ama bir titreşim var...aboooooo...TVS rölantide bile gidona vuruyor...ben alışık değilim şahsen...o vibrasyon için alınmayabilir...ama kruye arkadaşlar için sorun teşkil etmiyor...

cbf yi devirdimi o yan kafa granajları adamların gözünü korkutmuş..

kanka malzeme çok sağlam hakkını vermek lazım...çekişini yiyim...düştüğünde ne kadar az hasarla kurtulursan o kadar iyi...koruma demirimiz olmasa bizde yalanız valla...çekişte Apacinin hakkını ver...makina gerçek bir 1500 cc...bizimki 125 haco...ne deseler beni kandıramazlar...bunda gaza ani tepki var...bizimki bağırıyor ama gitmiyo düldül...

titreşim dediğim gibi her piston vuruşunda var...
    başka bir topiğe yazdım dün gece..TVS malzemesi çok sağlam beyler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu motor 150cc 136kğ biraz ağır değilmi
    dediğin gibi birazcık ağır ama önemli olan birim ağırlık başına düşen beygir olduğu için ağırlığını fazlasıyla taşıyor emin ol
    [B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    apache kullanan arkadaşlar!! bu makinada titreşim var deniliyor çok rahatsız ediyormu?? mesela çin makinalarının 100%90'nında titreşim vardır..apache'nin titreşimini çinlere göre kıyaslarsak ne düzeydedir?? cevaplarsanız sevinirim.
    apache almayı düşünüyorum bilgilenmem lazım

sametrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    artçı yı çok rahatsız eden bi titreşimi var özellikle 0-1000 arası çok daha fazla oldugunu soyluyorlar sonradan toparlıyomuş ama sürücü kısmında ben hiç rahatsız edici bir titreşim hissetmedim.
    İki kişinin bindiği motor değildir.

Motosikleti
    TVS Apache
    Dostum apache yi 4 ay kullanmış biri olarak ve 2 defa 100kmlik yolculuk yapmış biri olarak, artçımla birlikte kesinlikle rahatsız olmadığımızı özellikle belirtmek istiyorum.Ki bilen insanlar beygir yüksekliğinin titreşime neden olması kadar doğal bişeyin olmadığını belirttiler..Tabi var olan titreşimin!!Her motorda titreşim vardır kanımca ama rahatsız edeni vardır etmeyeni vardır.Ama bu motoru titreşim dahil hiçbir açıdan çinlilerle kıyaslama..Sınıfında en iyisi her zmn bunu söylerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    piyasada baya apache var..artış söz konusu ama almadan önce biraz araştırayım istedim gerçektende albenisi var makinanın.

Motosikleti
    TVS Apache
    albenisini geçtik biz 'sev benisindeyiz' sen de çok oyalanma git al bir tane ama stoklarda çok az kaldığını biliyorum yeni gelecek olanlar da ilk fiyatından girecek yanlış değilsem:3.850

bu-rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende artık apache sahibiyim arkadaşlar çok araştırdım bindim cbf150-ybr125-apache150 arasında apache yi seçtim adana'da oturuyorum ama motoru iskenderundan aldım adana'daki yeni bayi arkadaşın peşin almama rağmen indirim yapmaması üzerine... motoru yormadan yavaş yavaş geldim otobandan önceki motorum keeway sl 150 idi... İlk izlenimim arkadaşların neden bağıra bağıra çin malına hayır dediğini motora bindikten sonra anladım ne kadar pra verdiysem sonuna kadar içime sindi.. Tecrübelerimi paylaşmaya çalışacağım .. İskenderun Binbaylar Motor'a Yardımlarından ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.... Birde yedek parça fiyatlarını inceledim sl 150 den ucuz olması dikkatimi çekti..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Alıntı bu-rock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende artık apache sahibiyim arkadaşlar çok araştırdım bindim cbf150-ybr125-apache150 arasında apache yi seçtim adana'da oturuyorum ama motoru iskenderundan aldım adana'daki yeni bayi arkadaşın peşin almama rağmen indirim yapmaması üzerine... motoru yormadan yavaş yavaş geldim otobandan önceki motorum keeway sl 150 idi... İlk izlenimim arkadaşların neden bağıra bağıra çin malına hayır dediğini motora bindikten sonra anladım ne kadar pra verdiysem sonuna kadar içime sindi.. Tecrübelerimi paylaşmaya çalışacağım .. İskenderun Binbaylar Motor'a Yardımlarından ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim....
    hayırlı olsun kazasız belasız bin kaça aldığını öğrenebilirmiyim ...

Motosikleti
    TVS Apache
    hayırlı uğurlu olsun burak kardeşim..benim şu an yok ama sonuna kadar destekçisiyim..

3.150 ytl nakit aldım 120ytl yi bulmadı bile plakam bugun çıkardım p.tesi alıorm onuda... 3.270 e mal oldu. bana.. piyasadan çok uygun aldım bayi düşük kar ile verdi.. uzun süre konuştum arkadaşımızın amacı motorun piyasaya tutunması tutarsa zaten ekmeğini yeriz diyor ayrıca suzuki bayisi yerel gazetede ilanları falan var zaten 3.300 e satışı normal şartlarda.. tşk ederim bu arada

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    çok iyi bir fiyata almışsın tekrar hayırlı olsun ..

Saol hocam en iyileri sizlerin olsun Öğrenci adamım anca buna gücüm yetti bundan sonra olursa GSR 600 olur artık

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler