Hacıabi geçmiş olsun öncelikle ama eldivende montta kaskta yaz kış giyilir .. Elini götür o yaz sıcağında asfalta 5cm kadar sürt bakalım hızlıca ne oluyor.. düştüğünde olacağın yanında hiçbişey.. aman diyeyim eldiven iyidir konfordur hele yazları..
2 yazdır bu eldıvenı kullanırım hava alması iyi koruması iyi fiyatı iyi son derece memnunum gayette konforlu.. eldivenden sakın vazgeçme..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Herkese merhaba. 2014 mayısta sıfır aldığım motorum 8000 km ye yaklaştı. Piyanolardan gelen ses harici hiçbir sorunu yok şükür, o ses de zaten aldığımdan beri var.
Bu sezon satıp pulsar yada 250 lik bişeyler bakıyodum, havaların düzelmesi ile motorumu çıkardım birkaç gün gezdim ve satmaktan vazgeçtim, satmak içime sinmedi bu sezon da beraberiz inş. daha nice km ler görürüz motorunuzun kıymetini bilin arkadaşlar tekeriniz düz bassın hadi sağlıcakla.
Arkadaşlar hayırlı akşamar
sizden bir ricam olacak Surat motora gittiğiniz zaman 180 cc nin maliyeti ve değişmesi gereken parçaları öğrenebilir misiniz....
(Parçaların orijinal olmak kaydıyla)
Bende sorucaktım manet işini. Farklı manet deneyip takabilen oldu mu, uymuyor diye biliyorum ama..?
OSMANNNN ni ittin parça koymadın ya laa senin bu dediklerin 2000 lirayı bulur valla
sadace 150 cc nin karbüratörü 975 tl cik
http://www.tvsparca.com/karburator-komple
http://www.tvsturkiye.com/apache-rtr-180-teknik.asp
http://www.tvsturkiye.com/apache-rtr-180.asp
180 liği çıkmış 17 hp fiyat 7299 hayırlı olsun...
200 lük satılırda 180 liği bilmiyorum arada kalıyor biraz ve fiyat yüksek sadece arka disk fren için kimse o parayı vermez en azından bi sıvı soğutmayı hakediyor o paraya
Apachenin kıymetini bilin arkadaslar efsane motorumdu benim sattim fazer 600 aldim ama apachenin tadi baska idi, baska..
köpek gibi gidiyor iki hafta önce depoyu fulledim bugün yarım deponun altına indi. 440 km oldu. tüp taksak yakıt aldığımız tarihi unutcaz. aslında buna bir enjeksin sistem ve üstüne benzin deposunu söküp 15 litre tüp taktırcan gezicen bedava
bu arada gaza yüklenince motor kendiliğinde tekere kalkıyor bende.
o Bir Efsane
Ustam at o lanet lastikleri
slm ustam sana bişey danişmak istiyorum bu ön düzenden ses geliyordu dediğin neresinden geliyordu bendede aynı sorun var ön frene üst üste sert basınca tık tık ses geliyor ve ellerimde hissediyorum boşluk var sanki ama hiç biçare bulamadım durdurup bakınca hiç boşluk yok ama fren yapınca veya çukura girdiğimde tıkırtı sesi geliyor, bide alt vidası dediğiniz hangi vida?
drej73 o tık sesi ön tekerin baglanti yerinden geliyor bilyalar düzgün yerleştirilmedi yada hasar görmüş olabilir sökülüp bakılması lazım. serviste yaptırmanız yararınıza bilyanin yeniden alinmasi gerekebilir.
bugün motorun deposunu fulledim, bir önceki fullemeden bu yana 475 km yol yapmışım ve yaktığım yakıt 12,8 litre. Sadece Shell V-Power kullanırım ve şu an litre fiyatı 4,42 tl.
bu bilgilere göre motorum yaklaşık 100 km mesafede 2.7 litre yakıt yakmış yani 100 kilometrede 11,934 tl yapıyor ve buda kilometrede 11,9 kuruş yakmış oluyor. bu arada çoğu zaman red line ve yüksek devirlerde kullanırım ve bazende 2 kişi biniyoruz.
buda demek oluyorki lpg takarsak yakıt koymayı unuturuz
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)