arkadaşlar motorun 10bin bakımı geldi.Zincir değiştirmeyi düşünüyorum.ucuz olarak ne tavsiye edersiniz?
arkadaşlar motorun 10bin bakımı geldi.Zincir değiştirmeyi düşünüyorum.ucuz olarak ne tavsiye edersiniz?
önerin için sağol deneyeceğim bunu ama kafama takılan konu bu sorun yan ayaklık taktırmıştım yay vites kolundaki demir çubuğa sürtüyordu servise
anlattım ve biraz yayı törpülerseniz olur dedim tarif ettim onlar abi biz hallederiz dediler ve bu aksama çıktı ortaya..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Tasarım fena büyük bir ihtimal bir sonraki motorum 200 olacak inşallah fiyat düzgün olur ulaşılabilir bir model olur
Ön frene saygı duyuyorum
Merhaba arkadaşlar
Zincir ve dişliyi degiştirecegim orjinalmi almalıyım yoksa orjinalden daha iyi zincir markası ve dişli varsa yazarsanız sevinirim. bir de dişli boyutları nasıl olmalı boyut olarak lastik olarakta inova 90/90/18 buldum arka için 80 tl almalımıyım uygunmudur.
Kış lastigi metzeler me 22 var nasıl onumu almalıyım 90/90/18 boyut 120 tl fiyatı var. onu alsam yazın sıkıntı yaşarmıyım.
senin bana önere bilecegin bir lastik varmı varsa link ve bilgilerini verebilirmisin
18 inç de metzeler m22 kullanan arkadaşların hepside memnun gönül rahatlığıyla taktırabilir sin.
http://www.lastikal.com.tr/Metzeler-...siklet-Lastigi
yanlız almadan önce muhakkak üretim tarihini sor bayat lastiği göndermesinler.( 2 yıllık olur isede sorun etme bir şey olmaz)
çok tşkr ederim kardeşim ilginden dolayı yazın gönül rahatlıgı ile kullana bilirmiyim birde tubeless mi bu lastik
tamam kardeşim çok sagol.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
kardeşim dişli boyutları kaç olursa iyi olur birde zincir orjinalmi takayım?
Arkadaşlar bu yaz askere gidiyorum motorum satılıktır ilan no 279358251
Merhaba arkadaslar. 2. El aldigim yeni kasa tvs apache motorumun uzerinde arka canta ve canta demiri mevcut. Fakat canta demirini cikardigimizda takilacak olan artci icin tutamak yokmus yeni farkettim. Elinde fazla olup ucretini verip alabilecegim arkadas varmi. Yardimci olabilirmisiniz tesekkurler.
türkmen kardeşim o parcayı sana kimse satmaz,camiye lazım olan mescite haramdır derler.
sen iyisi mi yenisini al aaşağıda ki link de firma sağlamdır gözün kapalı alışveriş yapabilirsin. fiyatı da 50 tl
http://www.suratmotor.com/tvs-apache...yolcu-tutacagi
pahalı gelirse bi ustamız var motoru parca olarak satıyor ondan tedarik ederiz ama kac lira der bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
bu da tvs ni kendi sitesi 37 tl
http://www.tvsparca.com/yolcu-tutacagi-titan-sol
İlgilendigin tesekkur ederim hocam. Bu sayfayi demin bende gordum fakat evet ucretten dolayi buradaki arkadaslar belki yardimci olur diye sormak istedim. Motoru yeni aldim biraz maddi skinti var o yuzden. İkinci elde olsa olur benim icin hic sorun degil. O parca satan abiye nasil ulasabiliriz ben Kayseri deyim
Türkmen kardeşim az önce fiyatını sormak için ustayı aradım cevap vermedi müsait deyildi herhalde.
bende formdan biliyorum bir ara ilan vermişti yedek parca olarak ben sana telefon numarasını vereyim sen kendin görüşürsun artık.
ustanın ismi Serkan dı 0535 939 20 86
Şimdilik elimden gelen bu kardeşim ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
altına adımı yazdım Ercan
imzamı attım
Hocam tesekkur ederim Bende irtibata gecerim insallah elinde vardir
Angara lı hemşerim 10000 km de değişim kullanmaya bağlı olarak (yüksek devirlerde fazla kullanmadıysan) erken sayılır o yüzden istersen usta bir baksın ona göre değiştir boştan yere masraf etme
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
inşaallah vardır kardeşim yalnız kargo ücretini de hesaba kat...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)