Çok iyi fakat çokta pahalı .Şuan belli bir bütçem var onunlada yeni bir kask ,kamera vs alıcam.
5.000 km de daha balata bitmiş olabilirmi gerçekten
Çok iyi fakat çokta pahalı .Şuan belli bir bütçem var onunlada yeni bir kask ,kamera vs alıcam.
5.000 km de daha balata bitmiş olabilirmi gerçekten
Pahalı derken ne kadar fiyata buldun. Cb125e için 200tlye almıştım. Bu eğitime kayıt olarak http://www.yolemniyeti.org/ hem Rahmi Barutçu dan eğitim hemde ls2 kask alırsın. Hoca çok iyi. Kaskta fena bir kask değil. Lastik alırsın kalana. 5000de balata biter mi sanmam ama ayar gerekebilir.
Net hatırlamıyorum ama apache ye uygun lastikler sadece arka için 300 den başlıyor ön-arka 500 civarı tutar sanıyorum
Sen beni yanlış anlamışım
Vites göstergesi olmayan motor alınmaz demedim ki
Benim yaptırım sadece eleştiri
Pulsar olsun ninja300 olsun bir çok motorda vites göstergesi yok
Almak istediğim motorlar vites göstergesi yok diye almayacak mıyım
Şu anda almak istediğim motorlar pulsar200ns ile tvs apache 150 arasında sürekli gidip geliyorum hala karar veremedim
Söylentilere göre tvs apache 200 bu yaz haziran da Türkiye ye gelecekmiş
Pulsar 200ns aynı fiyata gelirse direk apache 200 alırım pulsar ın yüzüne bile bakmam
........
Hort yeni mesajları bulamıyorum mobildeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
Merhaba iyi akşamlar 2014 model 2015 çıkışlı tvs var 2 adet kaza geçirdim motorun yürür akşamı güzel granajlarin bi kacinda çatlak var bide deponun sol tarafı da diz kapagimizin geldiği yerde göçük var nasıl oldu hiç bi fikrim yok 19.500 km de sizce ne kadar fiyat aralığında ilan vermeliyim ?
viteş boştayken boşta ışığı yanmıy bunun sebebi nedir arkadaslar? kontagı acınca N de yanıyo ama normal olarak yanmıyo
apache 200; 9300tl fuarda fiyat, pulsara da zam gelirse kafa kafaya gelebilir toksa 1000tl fark var
https://m.youtube.com/watch?v=K7LpaeUmJWU
Çok kaliteli görünüyor
Acaba söylenildiği gibi haziranda Türkiye ye gelecek mi?
Merakla bekliyoruz...
Motorum satılıktır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6012553/detay/
s.a abilerim 5bin km deki apacheme komple set tiger egzoz takmak istiyorum motosikletim için yararları ve zararları nelerdir beni aydınlatırsanız sevinirim :D
Fuarda yeni Apache 200 ü gördüm motor maked olmuş bildiğin çok harika fiyat 9300 diyorlar birde Apache'nin bmw ile ortak üretimi vardı 310 cc ama o bmw standındaydı
bi ara üsküdara gel çayımı iç sorun varsada bakalım.. motor top speedi yapıyodur 9 10 bin devirde vites değişmezsen top speed göremezsin.. kamerayı bırakta kask ve lastik olmazsa olmaz motorda.. metzeler her türlü parasını hakeder
apache 200ü bekle o halde bencede gelirse pulsara çok rahat tercih edilebilir motoru inceledm güzel alet..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Arkadaşlar Elimde Yeşil renk 2013 TVS APACHE RTR 150 yedek parçaları mevcuttur,
sadece YEŞİL renk olarak vardr,
Tek parçaları mevcuttur,
İhtiyacı olana yardımcı olunur,
NOT: Motor Kaza Sonucu PERT'e çıkarılmıştır,
Bu arada dileyene Montaj 'ı Yapılır,,,
Moto Garaj,,,
0535 939 20 86,,,
Bu yaz orjinal lastikleri ile idare etmeyi düşünüyorum sıcakta idare ediyo diyolar. Üsküdar bana yakın bi ara uğrarım kısmet olursa
Topspeed en son dün 107 gördüm ama yol devam etse sanki en fazla 115 olurdu.
Birde benim motor özellikle 2.viteste gazı açarken 2 saniye kadar tıkanır gibi olup sonradan gazı alıp hızlanıyor ve bu sabah soğukdanmıdır bilmem daha fazla oldu. Tam vitesi 2 ye çekip gazı veriyorum şöyle bi kendini geriye çekip sonra ilerliyo motor karbüratörde pislik felanmı var acaba önemli bir sorunmudur
Dün fuarda bende apache 200 ü inceledim. Özellikle deposu çok hoşuma gitti. Sanırım yetkililer henüz net bir fiyat belirlemediler. Ben sorduğumda pulsardan daha ucuz olacağını söylediler. Hayırlısı bakalım, bekleyip göreceğiz.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)