Youtube den baktığım videolarda 0-100 16 sn
Biraz hantal gibi bir değer sanki
Bunlarin 200 lukleri cikmis bilgisi olan varmi
Buralar çok durgun bajaj tvs nin satışlarını baltaladı herhalde...
Tvs'yi bilen bilir zaten. Bence durum tam tersi vaziyette. Bajaj'da sular pek durulmuyor da ondan çok muhabbet dönüyor olsa gerek. Yanılıyor muyum?
Hele bir de yeni 200 cc. modeli gelir ve fiyatı da iyi olursa, bak sen o zaman bajajcıların haline.
herkeze slm uzun zamandır gıremıyodum malum paket servısınde kuryeyız ogrencı zamanlarında ısler cok yogun oluyo sadece yemek molasında duruyoz...sayfayı bıraktıgım yerden okudum okurken keyıf aldım apache candır tekerınız duz bassın kazasız belasız ıyı geceler
S.a. arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
TVS'nin yeni modelini gördüm de bence güzide ülkemizin para hırsı dolu firmaları oldukça ne Tvs 200 modelini getirir ne de Honda 190R modelini getirir...
Alın size videolar
o motoru buraya getirmezler demeye gerek bile yok zaten herkes biliyor getirmeyeceklerini
İyi günler arkadaşlar,bir şey danışacaktım.Yeni kasa ön 110 70 17-arka 130 70 17 takmayı düşünüyorum.Arka ölçüleri kullanan birçok arkadaşım var,acaba ön 110 70 nasıl olur,kullanan,büyüten var mı ?
Uygun bir takım buldum da
[QUOTE=Traveler;3829191]Şu ana kadar arka bırakmışlığı yok valla, varsa da hissetmedim bile. Pahalı ama mükemmel.[/QUOTEMR
mrb kardeşim, ölçü olarak ne kullanıyorsun geçenlerde arka taraf virajda bir attı motorla ben ayrı köşelere gittik olayın peşine düştüm şimdi
Ön frene saygı duyuyorum
Ön arka 90 80 17 110 80 17.
merhaba arkadaşlar mayıs ayında motorsikletle tekirdağa gitmeyi planlıyorum önceden gidip gelenler varsa tavsiyelerini dinlemek isterim..
Ön frene saygı duyuyorum
Merhaba arkadaşlar bu başlık baya durgun kalmış
Size bir sorum olacak 2013 model yeşil bir apache alıyorum 5.000 km de sizce fiyat olarak ne kadar eder . gayet temiz durumda az kullanılmış 2015 de bayiden sıfır alınmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
Nereye kayboldu bu millet nerdesiniz
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)