illa ki öyle ama kacınılmaz son ikisi de hintli ve 200cc ister istemez kağıt üzerinde mukayese yapılmak zorunda.
biliyorsundur coğu tvs kullanıcısı pulsara geçmişti eminim hepsi de bu yeni model ile tekrardan yuvalarına döneceklerdir.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
cümlenin sadece orasını kesersen bulamazsın tabi hocam.. arkadaşlar pulsarlarını ilana koyuyolar satmak için ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
apache 200de 150 gibi sorunsuz olursa pulsarın hiç şansı yok.. sırf sorunları yüzünden pulsara geçmeyen bi ton insan var.. alternatifsiz olduğu için öyle kötü bi motor satılabiliyor.. tvs gibi bi alternatif pulsarı bitirir.. bekleyip görelim
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
Söylediğini yanlış anlamışım Pulsar sahipleri pulsarlarını satıp apche almak için ilana koymuşlar Senin yazdığını okuyunca bu anlaşılmıyor.
Sorunsuz olursa dediğin gibi pulsar biter ,ama şunuda unutmamak lazım Hintliler için
*enejeksiyon
*elektronik devreler ( sensörler)
*su sogutmalı sistemleri
bu teknolojiler bu insanlar için yeni yavaş yavaş yapa öğreneceklerini düşünüyorum.. Hindistan dan TAMAMINI kendi işletikleri fabrikalardan sorunsuz teknolojik motor çıkacağını düşünmüyorum..TVS de Pulsar teknolojisinde motor yapmaya kalkarsa kendi başına pulsardan çok da farklı bir şey üretebileceğini düşünmüyorum..
Apche mekanik ağırlıklı,bu saydıklarımın hiç birisi yok sorun olmaması bence doğal..
Diyeceksin o zaman 150 lilik discovery serisine bak onda da sıkıntı var ama o da TVS apchenin muadili değil(o fiyat/performans) motoru ,TVS ile Pulsar 150 Ns/As muadiller onları karşılaştırmak doğru olur.
Zaten pulsardaki sıkıntılarda mekanik değil , elektronik(sensörlerde) ,sıvı soğutma sisteminde ,yada enjeksiyon sisteminde(zamansız stop etmeler) Bugüne kadar daha hiç kol çıkardı orası burası kırıldı diye formda ciddi seviyede geri bildirim görmedim.
Neyse seninde dediğin gibi bekleyip görelim, hele bir motor gelsin 40-50 bin km yol yapsın o zaman ne olduğu ortaya çıkar...Şuanda bizim kisi doğmamış çocuğa don biçme olayından başka bir şey değil.
Bence de. Benim ilgimi çeken arka süspansiyon. Gazlı yerine mono takmışlar. Yapılabilirliği ve getirisi-götürüsü ne olur acaba?
Kanalı da takip edin eğer hesabınız var ise. Tamamen Apache ile ilgili.
Beyler Apache için whatsap grubu falan var mı bizim. Varsa ben niye yokum
Apache Adana grubu varmı asıl 😊
Başlangiç olarak düşünüyorum onerırmısınız?
Tabii ki, mükemmel bir başlangıç motorudur. Ben bu motor ile başladım.
Bi grup açsak mi acaba ?? 😉
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)