Bi sorum var herkeze tvs apache 150 2014 modelleri var sıfır bunlara en fazla kac para verilir .uzun sure satmicam alirsam bnm icin problem degil 2014 olmasi ama fiyati guzel olursa alirim sizce ne olmali en fazla...saygılar
Bi sorum var herkeze tvs apache 150 2014 modelleri var sıfır bunlara en fazla kac para verilir .uzun sure satmicam alirsam bnm icin problem degil 2014 olmasi ama fiyati guzel olursa alirim sizce ne olmali en fazla...saygılar
Merhaba dostlar,
10 gün önce motorumla Zonguldak-İstanbul yaptım.Dünde geri geldim.700 km yakın yol yaptım.Uzun yol,otoban çıkacak arkadaşlara fikir oluşturması amacıyla yazıyorum.
Öncelikle havalar soğudu malum giderken değilde ,gelirken yani dün biraz üşüdüm.Özellikle eller üşüyor.
Motor durmaksızın 4 saat sürdüm.Genelde 100-120 arası otoyolda.Maşallah diyorum,bakımları tam motorumun,hiçbir sorun çıkarmadı tü tü
Genel olarak rüzgar biraz korkutuyor,yüksek devirle gidiyoruz, sahil kısmından özellikle,çünkü büyük araçlar tarafından sollarken,sollanırken,bildiğin savuruyor hafiften,köprü,kavşak,viyadük girişleri çıkışları,ayrı bir dikkat gerektiriyor.
Max hızım 128.hafif eğimli yoldu.Devir 9 10 arasaydı.Biraz daha zorlasam 135 göreceğine inanıyorum Tabi ki bu 128 anlık hız çıkıp hemen normal seyre devam 40 Kilo çantam vardı,arkamda bağlı.
Genel olarak bu şekil,pek resim çekemedim,her şeyimi çantama koyup güvenle yol aldım.
Termal içlik,bot,kot pantolon,dizlik,üzerine,,milfonlu su geçirmez kaliteli bir yağmurluk gibi bir şey.üst de aynı şekil reflektör yelek,mont vs. üstten alttan üşümedim.
Otopark güvenilir,bu sebepten ön teker bağlı,alarmlıyla.
Bu resim çok hoşuma gidiyor
Ve birde 11,11 de aliexpressten,birkaç yeni bir şey aldım,monster,türü şeyler,uygulayınca paylaşacağım.Km 2300
Selametle..
tam dolu depo yedek içinde 510 km yapti tvs cokmu yaktı yoksa ortalama mı yakti genelde ben hep depoyu fullerim 25 gün yeter bana yazin 550 km görüyordu tamdolu depo yedek dahil ilk aldiğimda apachi yi 650 km gittiydi rodaj döneminde gerci 60km hizla gittim o dönem simdi 80 i aşaya inmiyorum.
Hocam benim Apache'de 2011 17 binde. Bende çok az km yapıyorum. İşe git gel kullanıyorum motoru. Bir depo ile 593 km gitmiştim. Ama şuan Cidden gitmiyor. 500 km anca gidiyor.
Benim motor bildiğin deli gibi yakıyor anlaşılan. Az hava ısısında, bi halledeyim artık.
20 binde benim motor 2012 model yaşlandikca cok yakmaya basladi benzini
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
soğuk hava da anlaasilan bi depoda 40km kaybim oldu üşüyor demekki bu motor ondan cok yakiyor kişin.
Ben 2014 model Apache'mi satıyorum. Düşük km'de ve temiz kullandım. Eğer sıfır almakta ısrarcı değilseniz değerlendirebilirsiniz. Sizi hem plaka-ruhsat hem de lastik masrafından kurtarır. Linkiten bakabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-temiz-bakimli-tvs-apache-garantisi-devam-ediyor-fiyat-dustu-239713456/detay
Ben de 2012 model Apache'mi satıyorum. Km.'si 15.000'e dayandı, sanırım son periyodik bakımını yapıyor olacağım.
Bakımlarını hiç eksik etmedim. Son fiyat 4000 TL düşünüyorum.
İlan verme sürem dolduğu için ilan yok ama isteyene resimleri ve açıklamaları buradan gösterebilirim.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
benim motorunda deposunda da ezik var, çekme yöntemi ile ezik düzeltme yapan bir yerde baktırsam mı diyorum ama bakalım
Ön frene saygı duyuyorum
Sayfanın başında ki resim de dikkatimi çekti de, zincir kilidini jant ve diskten geçirerek bağlamış arkadaş.
Ben de Abus marka zincir var. Sanırım seviye 9. Okuduğum bilgilere göre motoru her zaman şasiden bağlamak gerek. Ön amörtisörlerin şasiye uzanan yerinden geçiriyorum ben hep. Tam zincir genişliğin de boşluk var.
Tavsiyem sizlerin de buradan bağlamanızdır. Tekeriniz düz bassın.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
hayırlısı olsun kardeşim benimkide yatıyor havalar güneşli ama buz gibi eşek donduran güneşi var
ezik nerede var eğer düzlerinin geldiği yerdeyse yani düz bir yerse navigasyon vantuzları işe yarıyor ben panik frende bir kere çok sıkmışım sol tarafı içeri göçmüştü onunla kendim çektim
Hocam benim göçük bu şekilde. Ne dersin çeker mi vantuz
http://hizliresim.com/j1Wnp9
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)