180 TL. Manisa plakaydı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
Dostum dün Caberg stunt blade kask siparişini verdim. Bir iki güne gelecek. İnşallah Enes'in sözünü dinleseydim keşke demeyiz (:
180 TL. Manisa plakaydı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
Dostum dün Caberg stunt blade kask siparişini verdim. Bir iki güne gelecek. İnşallah Enes'in sözünü dinleseydim keşke demeyiz (:
34 plaka 230 tl halk sigorta . cok pahalli sigorta fiyati 150scooter var 98tl ye sigorta yaptirdim 34 plaka bu apachi tvs olduğu icinmi pahalli istanbulda sigorta ucreti
34 plaka scooter var onu 98 e sigorta yaptim tvs niye pahalli yapiyorlar.
Bende Tvs mi satıyorum. Alacak olan kişinin içi gerçekten rahat olabilir. Ufak bir miktar pazarlık payı var. Ama çok ufak. Acil değil, o yüzden sevimsiz tekliflerde bulunmayın lütfen. 2 kere 4250 tl teklif aldım fakat takıntımı diyelim bilmiyorum bir tık üstünde son fiyatım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0211752/detay/
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
Maşallah,dostum o ayna iş görüyor mu,millet bizim motorun aynayı alıyor takıyor o ne öyle cücük gibi :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
Hayırlı satışlar dostum,bir şey diyeceğim,satış açıklama kısmına çok fazla şey yazışın çoğu gereksiz ve yüz yüze konuşulacak türden şeyler,altı üstü 3-5 liralık makine..Sanki bir kusuru var, her şeyi deyip,onu saklamış gibi olmuş,tavsiyem biraz temizlemen.Dikkatimi çekti de geçende de paylaşmıştın
Açıkçası ben motosiklet alırken ilan açıklamasına çok dikkat ederim. 1 cümle yazıp bırakanları aramam bile.
Şuana kadar tüm motosikletlerimi en az bukadar açıklama ile sattım. Ve şunu belirtiyim, bu ilanım için arayıp yazdıklarınız çok hoşuma gitti diyen dahi oldu.
3-5 liralıkta olsa sonuçta para veriyor karşı taraf. Emin olun 100 tl nin pazarlığını yapan insanlar oluyor. Ben 4.400 son demişken 4.300 teklif edip kabul etmediğim için almayan oldu. Yani demek istediğim 3-5 liralık makinalar dediğiniz motosikletler için insanlar sıkıntıya sokacak borçlara giriyor. Ülkemizin şartları ortada malesef.
Açıkçası bu yüzden 19.000 tl lik Dl 650 mede 4.500 tl lik Tvs mede aynı uzunlukta ilan verdim. Hatta beni tanıyanlar bilir bu ilan açıklama hastalığımı .
Açıkçası ilanda farkettiyseniz buji ler vs değişti hava filtresi temizliği yapıldı dedim. Hava filtresi değişti demedim. En ufak ayrıntılara kadar doğru bilgi vermek istedim.
Hatta 500 tl ye sattığım iphone 4s için bile bundan daha uzun ilan açıklaması yazmıştım. Halada mükemmel çalışıyordu.
Teşekkür ederim yorumun için .
Doğrudur ben 120 yazdım fazlada abartmamak için. Eğer satılmazsa konuşuruz. Teşekkür ediyorum.
Ben düştüm diye nalburdan aldığım siyah boya ile boyadım da baloncuk oldu hep. Yanmayan boya ile boyamak lazım sanırım. Bu cuma günü servis de yaptıracağım, atarım fotoğrafını.
Ben boyadım. Cillop gibi olmuştu. İnternette ısıya dayanıklı boyalar var. Onlardan alıp , egzosu zımparalayıp sonra çok ince atmak gerekiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
Dostum yerin varsa evde yap servise bir ton para bayılacağına.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Ataol Behramoğlu
ARkadaşlar bana 12v/9amper Düzgün bi akü önerebilirmisiniz Apachenin akü yuvasına uyumlu.. Yuasa gibi yüksek fiyatlı akü alcak durumum yok orta halli bişey.. orjinali 3 yıl oldu artık teklemeye başladı..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Traveler, profil fotoğrafındaki kişi sen misin yoksa M² mi?
İnternetten almıştım ben.
Bu: http://www.hepsiburada.com/motip-gri...V4048500420146
Ama 12-13 TL gibi bir şeye almıştım ben diye hatırlıyorum. Biraz bakın istersen.
Ataol Behramoğlu
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)