Tamam hocam Teşekkurler , yarın gidip yaptiricam , az önce dışarıya çıkmam gerekti her ışıkta stop etti yetti canıma artık
Tamam hocam Teşekkurler , yarın gidip yaptiricam , az önce dışarıya çıkmam gerekti her ışıkta stop etti yetti canıma artık
Yağmur için en iyi lastik Metzeler ME22.
Bizim motor için uygun ölçüde takım bulabilirsin, Motolastik.com'a bak.
Yeni kasanın iki jantı da 17' değil mi? Şuan kitapçıktan da bakıyorum ön 90/90x17 arka 110/80x17 2013 model yeni kasa benimki
Bir seneye yakın Michelin Pilot Street kullandım.
Ebatlar aşırı değişmiyor. Arka bir beden daralıyordu sanırım. Sürüşte ve yakıtta olumsuz yönde çok bir şey farketmiyor. Ama artıları aşırı fazla. 1 sene yağmurda çamurda kullandım pilot street. Bir kere bile banamısın demedi. Altına zamk sürülmüş gibi yola yapışıyor meret. Fren performansını acayip iyileştiriyor.Özellikle ıslak zeminde. Yatarkende daha bir kere bile kaymaya yanaşmadı. Yalnız tam asfalt lastiği toprak yola hiç gelmiyor.
Eğer tali yol veya toprak yola girmeyeceksen tavsiye ederim. Verdiğin paraya fazlasıyla değiyor.
Arkadaşlar ben bi arka çanta almak istiyorum motor için fakat bu aralar durumum sıkışık, sizin kullanmadığınız arka çanta falan var mıdır? Ya da ucuza alabileceğim bir arka çanta önerebilir misiniz? Kappa'nınkiler var ama 390 TL (iki kasklık), çok pahalı geldi onlar.
Arka 130 ön 110 oluyor bir de 110 olan arka için üretilmiş yani arkayı öne takıyoruz. Michelin bayilerrinin tamamına yakınını aradım apaçilere takıyoruz sorun olmuyo dediler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
Jant yeni kasa 17 bu arada. Kitapçıkta da böyle yazıyor sürat motorda böyle diyor.
yok cnm o kadar büyücekse takmam.. gereği yok.. biri daralıyor diyo sen genişlettin iyice :d
hmm.. Daralması sıkıntı degıl , genişlemesinden daha iyidir.. O zaman deneyebilirim metzelerden sonra bu lastiği.. biraz daha asfalt lastiği istiyorum zaten.. metzeler tam bir asfalt lastiği değil..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
http://www.motolas.com.tr/PilotStreet.html
Hatırlarsan ben lastik ararken bakmıştım burada ön arka yazıyordu ama şuan yazmıyor. Uyan ebatlı olanların hepsinde ön arka sıkıntısı var. Bir tek 130 olan arkaya oluyor oda büyük diye vazgeçmiştim. Şu an pirelli mt75 var hiç sıkıntım yok frenaj sürem çok düştü özellikle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Bugün motorun yağını değiştim. Motul 7100 10 40 koydum. Cillop gibi oldu. Havalar soğudu dün akşam sürerken vitesler zor geçiyordu, boşu zor buluyordu, şuan hop diye geçiyo, iyi oldu tavsiye ederim herkese.
Bir de yeni kasaya kafa koruma demiri yapmışlar bi' motora denenelik. Bildiğin orjinal parça gibi duruyordu. Öndeki plakalık vidalarından yapmışlar bağlantıyı. Daha gelmemiş ama fiyatına 50 TL dediler.
Sonax marka Karbüratör/enjektör temizleyici ürünlerden satın aldım benzinin geçtiği yerlerde birşey varsa temizlesin diye
ilk denememde 110-112km hızın ve 8,500 devirin üzerine çıkamadım
Hala çekişin düşük olduğu kanaatindeyim eskiden daha bir atik gibiydi sanki...
belki hemen etkisini göstermiyor da olabilir biraz kullanalım böyle bakalım ne olacak
Bu arada ayın 26'sında benim ilk muayene süremin geçerlilik tarihi doluyor
Ben ne olur ne olmaz diyerek ayın 20'sine aldım randevumu maslaktan (Malum bayram arefesi)
Trafik polisinin dediğine göre gün değil saat bile geçse 88TL cezası varmış
Öğrendiğim bilgilere göre egzos emisyon ölçümü motosikletlerde olmuyormuş bilginize
Allah’ım yolculuk boyunca arkadaşımız sensin. Bizi emniyet içerisinde evimize geri çevir. Allah’ım bize mesafeleri kısalt, yolculuğumuzu kolay kıl. Allah’ım yolculuğun sıkıntılarından, zorluklarından ve kötülüklerinden de sana sığınırım. Amin
Hocam, karbüratör temizlettim . hava filtresi temizlettim ve hiç temizlenmemiş şimdiye kadar , şimdi motor iyi oldu hatta tekte marş alıyor fakat giderken hem eskisinden fazla titriyor ve bloktan bir ses geliyor , tamirciye söyledim içini açıp bakmak gerekli dedi , tamirciye bırakmadan öncede o ses vardı fakat çok az vardı şimdi duyulur derecede açıp bakyirayim mi yoksa normal mi , bir arkadaşım egzantrik öyle ses çıkartabiliyor demişti. Ayrıca hangi bakımlarda yağ filtresinin değiştirmek gerek eski tamircim 5km kullanmama rağmen değiştirmedi hiç bir sonraki yağlama bakımında değiştireyim mi, şimdiden teşekkürler.
Dostlar Tvs arka kampanayı disk yapmışlar.Ve ayrıca 180 cc de satışı varmış.Yorumlar nedir?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09644265/detay
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)