TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Eylül 2015, 01:00
osmanico adlı üyeden alıntı
Hocam ilana gir son fotodaki resimde ruhsatın bir Yaprağı var. Orada 2012 model olduğu yazıyor
Hocam bunun yenı kasası 2013'den ıtıbaren mı baslıyor. Bursa cevresınden yeni kasa TVS satan varsa forumdan bılgı verırse sevınırım.
Reklamlar
-
08 Eylül 2015, 01:02
vanhelcing adlı üyeden alıntı
Onu kontrol ettım hocam herhangı bır hasar kaydı gozukmuyor. Ancak ruhsat bılgılerı bellı degıl ne zaman alınmıs satılmıs vs.
motor komple yeni kasa belki ilk çıkan yeni kasa partisinde gelmiştir sen almayı düşünüyorsan oturduğun yerdeyse gidip motora bakarsın şase numarasını motor numarasını kontrol edersın yada motorcuya gösterirsin pazarlığını yaparsın
-
08 Eylül 2015, 01:05
t.madde adlı üyeden alıntı
bence güzel olur ve önemli olan senin beğenmen senin sevmen motor senin bi başkasının değilki....kamyon hastası arkadaşım var iki arabaları var biri doğan diğeri skoda felica ikiside kamyon gb ama onun hoşuna öle gidiyo =)))
Sağol abi güzel Düşüncelerin için canımızı emanet ediyoruz üstüne biniyoruz. Zaten yakışıklı ama daha da yakışıklı Olmayı hakediyor bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
Hocam bunun yenı kasası 2013'den ıtıbaren mı baslıyor. Bursa cevresınden yeni kasa TVS satan varsa forumdan bılgı verırse sevınırım.
Hocam ben sürat motora gidip geliyordum bi ara sürekli. Motoru alacağım zamanlar. Bana yeni kasaların 2013te çıktığını söylemişlerdi.
-
08 Eylül 2015, 01:09
Sağol abi güzel Düşüncelerin için
canımızı emanet ediyoruz üstüne biniyoruz. Zaten yakışıklı ama daha da yakışıklı Olmayı hakediyor bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
Hocam ben sürat motora gidip geliyordum bi ara sürekli. Motoru alacağım zamanlar. Bana yeni kasaların 2013te çıktığını söylemişlerdi.
sende sağol kardeşim =)) resimlerini merakla bekliyom
-
08 Eylül 2015, 01:11
http://www.suratmotor.com/tvs-fiyatlari/tvs-apache-rtr-150/2012-tvs-apache-rtr-150-gri
Hocam mesela burada 2012 kasa gozukuyor. Sızce bu motoru mu almalı yoksa buna verecegımız parayla 5000 km cıvarı yenı kasa mı almalı?
-
08 Eylül 2015, 01:16
sende sağol kardeşim =)) resimlerini merakla bekliyom
Abi pc sıkıntısı var. Telefondan fotoğraf atmak mümkün olmuyor galiba. Nasıl atabileceğim hakkında bilgin varsa lütfen paylaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
http://www.suratmotor.com/tvs-fiyatlari/tvs-apache-rtr-150/2012-tvs-apache-rtr-150-gri
Hocam mesela burada 2012 kasa gozukuyor. Sızce bu motoru mu almalı yoksa buna verecegımız parayla 5000 km cıvarı yenı kasa mı almalı?
Abi bu 2012 kasa ve bayide kalan motorlar. Bunları da satmak istiyorlar Tabiki. Ve bu motoru Alınca 3 yaşını doldurduğu için tekrar muayeneye gideceksin daha 0 km motora. Bence hiç gerek yok 2. El yeni kasa temiz bi motor al. Hatta arkadaşım 3 ay önce falan beyaz renk Aldı geçenlerde kız arkadaşıyla düşmüş. Motora o günden sonra dokunmak bile istemiyor. Kız Arkadaşının bileği burkuldu tırnağı Kırıldı. Motoru satmayı düşünüyor sanırım onunla konuşurum. Motorda sadece çizik olmuş bişey yok. Yarın yine burdan haber veririm hocam.
-
08 Eylül 2015, 01:26
Abi pc sıkıntısı var. Telefondan fotoğraf atmak mümkün olmuyor galiba. Nasıl atabileceğim hakkında bilgin varsa lütfen paylaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
Abi bu 2012 kasa ve bayide kalan motorlar. Bunları da satmak istiyorlar Tabiki. Ve bu motoru Alınca 3 yaşını doldurduğu için tekrar muayeneye gideceksin daha 0 km motora. Bence hiç gerek yok 2. El yeni kasa temiz bi motor al. Hatta arkadaşım 3 ay önce falan beyaz renk Aldı geçenlerde kız arkadaşıyla düşmüş. Motora o günden sonra dokunmak bile istemiyor. Kız Arkadaşının bileği burkuldu tırnağı Kırıldı. Motoru satmayı düşünüyor sanırım onunla konuşurum. Motorda sadece çizik olmuş bişey yok. Yarın yine burdan haber veririm hocam.
Haber beklıyorum hocam. sagolasın.
-
08 Eylül 2015, 01:32
o tamamen sana kalmış bişey çok temiz kullanılmış insan evladının sattığı motorlar oluyor ben geçen ay burdan mete abiden aldım motoru yeni kasa yeşil sağolsun çok iyi bakmış motora memnunum fiyatta da yardımcı oldu ama durumum iyi olsada sıfır alcağıma onun motorunu alırdım on numara rodajı yapılmış özenle kullanılmış motor biraz sabret araştır nasibin neyse o çıkar karşına
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
pc düzelince atarsın ben 12/13 bazen 18 saat çalıştığım için pek giremiyorum ama girdiğimde kaldığım yerden göz gezdiriyom o zaman görürüm fotoları =))
-
08 Eylül 2015, 02:47
o tamamen sana kalmış bişey çok temiz kullanılmış insan evladının sattığı motorlar oluyor ben geçen ay burdan mete abiden aldım motoru yeni kasa yeşil sağolsun çok iyi bakmış motora memnunum fiyatta da yardımcı oldu ama durumum iyi olsada sıfır alcağıma onun motorunu alırdım on numara rodajı yapılmış özenle kullanılmış motor biraz sabret araştır nasibin neyse o çıkar karşına
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
pc düzelince atarsın ben 12/13 bazen 18 saat çalıştığım için pek giremiyorum ama girdiğimde kaldığım yerden göz gezdiriyom o zaman görürüm fotoları =))
Abi buraya telefondan bir tane yükledim ama net paketim yarın yenilenecek yarın hepsini yüklerim.
https://hizliresim.com/XoGJa7
-
08 Eylül 2015, 13:04
Hocam bu yeni kasa degil mi? Ruhsatı nasıl sorgulattın o tarıhde oldugunu?
Ayrıca sence 2013-2014 5000-10000 cıvarı bır motorun pıyasa fıyatı nedır sence?
Bu motor yeni kasa dostum fakat yeni kasalar 2013 te çıktı diye biliyorum.Hatta 2013 model eski kasa bile olanı var.4. ay gibi bi zamanda çıkmış olabilir.
Sorgulatma e-devlet üzerinden araç sorgudan plaka girip sorgulatıyorsun.
Orada gerekli bilgiler var şahış adı, marka, model, haciz, ruhsat tarihi vs..o sms işleri de km si,hasar kayıtları için sorgulatmak daha mantıklı..
Motor piyasası da mesela ilandaki araç 2013 model diyelim sıfır ne kadar bunun : 4900 mü km ye bakarsın ,diğer aynı model km ilanların fiyatına bakarsın birde extraların yarı fiyatına koyarsın,sıfıra yakınsa km ruhsat masrafı(230) hesaplarsın vs.. böylece sağlıklı bir fiyat belirlemiş olursun.
Bu ilandaki motorda bir şey var bak diyorum.2012 model kasa yeni ruhsat yeni değişmiş.Var bir şey eski kasadan birine mi yazdılar motoru ne yaptılar bilemiyorum.
Daha bilgili arkadaşlarda yardımcı olurlar zaten.
-
08 Eylül 2015, 14:55
Marşa bastıgımda adam bogazlıyormuş gibi bir ses geliyor, Araba olsa volan dişlisi kaçırıyor diyeceğim ama araba değil.. Ne olabilir sizce..
-
08 Eylül 2015, 18:12
slm arkadaşlar iyi akşamlar
ilgilenen olursa 2011 TVS Apache RTR 150 için satılık ilanı ekledim
ilan no forumdan ilgilenen olursa yardımcı olurum 230220036
-
08 Eylül 2015, 20:40
Haber beklıyorum hocam. sagolasın.
Abicim arkadaşın motoru bu. Pazarlık yaparız. Ilan no 229947999
-
09 Eylül 2015, 09:12
2012 model apachem var, fakat son bir haftadır motorda bir değişiklik var ışıklarda durduğumda stop etti.Genelde tekte marş almaz motoru ilk aldığımda ruhsat almaya giderken virajın ortasında çukur olduğu için yere düşmüştüm, motor ondan sonra arada sırada tekte marş aldı geri kalanlar gaz ile yada 2,3. deneyişlerimde.
Ama artık motor rolantide durmuyor düşüyor rolanti motorcuya gittim rolanti ayarı yaptı olmuştu o zaman çünkü motoru oraya götürene kadar motor ısındı ve karbüratör diyaframı değişti motorun eve dönene kadar sıkıntı yoktu ama ertesi gün yine aynı sorun oldu motorcuyu aradığımda soğuktandır dedi bu normal mi sizlerin motorundada oluyor mu?
Motor hareket halindeyken sıkıntı yok fakat yavaşlayacağım zaman devir düşüyor ve stop ediyor.Video çekmiştim onlarıda koyayım belki yardımcı olur sorunu anlamanızda.
https://www.youtube.com/watch?v=cEIHNYXZ0gc
https://www.youtube.com/watch?v=GU09bavg08I
-
09 Eylül 2015, 09:58
-
09 Eylül 2015, 10:42
Hava filtresi mi hocam , eğer oysa temizlenir mi yahut değişecek mi
-
09 Eylül 2015, 11:18
Scarty adlı üyeden alıntı
2012 model apachem var, fakat son bir haftadır motorda bir değişiklik var ışıklarda durduğumda stop etti.Genelde tekte marş almaz motoru ilk aldığımda ruhsat almaya giderken virajın ortasında çukur olduğu için yere düşmüştüm, motor ondan sonra arada sırada tekte marş aldı geri kalanlar gaz ile yada 2,3. deneyişlerimde.
Ama artık motor rolantide durmuyor düşüyor rolanti motorcuya gittim rolanti ayarı yaptı olmuştu o zaman çünkü motoru oraya götürene kadar motor ısındı ve karbüratör diyaframı değişti motorun eve dönene kadar sıkıntı yoktu ama ertesi gün yine aynı sorun oldu motorcuyu aradığımda soğuktandır dedi bu normal mi sizlerin motorundada oluyor mu?
Motor hareket halindeyken sıkıntı yok fakat yavaşlayacağım zaman devir düşüyor ve stop ediyor.Video çekmiştim onlarıda koyayım belki yardımcı olur sorunu anlamanızda.
https://www.youtube.com/watch?v=cEIHNYXZ0gc
https://www.youtube.com/watch?v=GU09bavg08I
Karbüratör ayarı ve subap ayarı yaptırın tekrardan. Benimde benzer sorun vardı subap ayarı yapılmıştı
-
09 Eylül 2015, 11:59
serkany adlı üyeden alıntı
Marşa bastıgımda adam bogazlıyormuş gibi bir ses geliyor, Araba olsa volan dişlisi kaçırıyor diyeceğim ama araba değil.. Ne olabilir sizce..
Üstatlar bir el atsanız benim probleme
-
09 Eylül 2015, 12:11
S.a arkadaşlar 2 gün önce yolda giderken motorun yağ değişim tıpası yerinden çıktı ve bütün yağ asfalta aktı. Tıpayı kaybettim yani o mıknatıslı somunu nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
-
09 Eylül 2015, 12:17
Arkadaşlar Tvs nin üzerinde gelen lastikler çok mu kötü?
2014 sıfır almayı düşünüyorum nasipse ? Rodajda 50 km/h yazıyor, kılavuz da ,yağmurda çok mu kayar,tutmaz vs ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler