TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Nisan 2010, 19:18
millet tutturmuş ybr 125.motordan anlamayan,motor hakkında fikri olmayan herkes ybr 125 diyor.çünki yorum yapacak başka bilgisi yok.sokaktaki 8 yaşında çocuğa sorsan o da ybr 125 der..biraz ufkunuzu açın,geliştirin kendinizi ya!! honda ile yamahadan başka motor görmediğiniz için ağzını açan ybr 125 diyor,,artık midem bulanmaya başladı
Reklamlar
-
07 Nisan 2010, 23:45
sıfırı 3500 olan motorun 2. el 2007-2008 modellerine 2500 ve üstünü isteyen bir mantık kabul edilemez karga yavrusunu şahin sanırmış hesabı millet elindeki motoru ne olursa olsun hayabusa sanıyo:D
-
07 Nisan 2010, 23:48
Apacheye laf yok
-
07 Nisan 2010, 23:52
sysroot adlı üyeden alıntı
Apacheye laf yok
geldi apache dostu er5 satmıssın sanırım hayırlı olsun yenı motorun
-
08 Nisan 2010, 05:21
-
08 Nisan 2010, 13:48
Bu motor neden kutuplardan basık ekvatordan şişik duruyor
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
08 Nisan 2010, 21:27
Şenonar adlı üyeden alıntı
Bu motor neden kutuplardan basık ekvatordan şişik duruyor
fazlaca stıcker motorun bütün asaletini bozmuş bence bundan olabilir.
-
08 Nisan 2010, 21:30
Herkeze selam arkadaşlar sıfır bir apachi alarak bizde TVS çiler kervanına katıldık.Ben pek araştırmadım iyi dediler sadece biraz vibrasyon var dediler aldık.İnş motor güzeldir.
-
08 Nisan 2010, 21:49
MadEnd adlı üyeden alıntı
Herkeze selam arkadaşlar sıfır bir apachi alarak bizde TVS çiler kervanına katıldık.Ben pek araştırmadım iyi dediler sadece biraz vibrasyon var dediler aldık.İnş motor güzeldir.
İlk öncelikle "Herkeze" değil "Herkese".. Türkçe imla kurallarına LÜTFEN uyalım.
İkincisi olarak hayırlı olsun..
Üçüncüsü 2009 da vibrasyon azaltılmış. ;)
-
09 Nisan 2010, 00:40
hayırlı olsun bende düşünüyorum bu aralar .
-
09 Nisan 2010, 15:09
gursus adlı üyeden alıntı
fazlaca stıcker motorun bütün asaletini bozmuş bence bundan olabilir.
ya kardeş o motorun her tarafı basık zaten sonuçta Apache stıker ların olmasının sebebi diz korumalıgı yan kapakları çiziyor O yüzden yapıştırdım.depoda'kilerde geziye giderken depo üstü çanta baglıyorum lastik ipi stiker'ın üzerinden bağlıyorum. işimi görüyor yani.arkadaki süs takımı bozmasın diye.motoru alan söker onları
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------
hayırlı olsun arkadaşım 150 cc lerin içinde iyi seçim yapmışsın.geçenlerde bir çanakkale gezisi yaptık.ben+artçım 2 kişi 400 km 15 dakkalık molalarla 7 saat motor üzerinde kaldık,dönüştede 450 km geldik aynı şekilde gayet iyiydi.+ 200 kg yük vardı bizimle beraber motorun üzerinde Maşallah banamısın demedi yolda tık yok,yalnız artçımın oturmaktan bacakları agrımış vibrasyon NO problem.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
09 Nisan 2010, 16:47
apaçiler rampada bayılıyor gözümle gördüm ama düzde 140 bastık bunu gözümle gördüm benden 20 krş daha az yaktı bunada şahıt oldum .Ama gelgelelım apaçi işte ybr gıbısı yok acaba dıyom arjantınli benden kılolu onun içinmi rampalarda zorlandı .bak ne dıyeceğim sen gel sat o motoru sana bı pıonner alalım benım motordan
-
09 Nisan 2010, 17:10
selam arkadaşlar bu yeni kasalar mayısta kesin geliyormu bir de hangi modelleri gelecek rtr160 anladığım kadarı ile gene 150cc değilmi yani motorda bir değişiklik yok ??? görsel olarak alt sakal grenajı depo grenajı kuyrukta biraz değişiklik var dijital gösterge bir de fren diskleri papatya peki enjeksiyon olduğu doğrumu.bir de rtr 180 gelecekmi motor gücü falan nasıl
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
09 Nisan 2010, 17:22
karayılan adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bu yeni kasalar mayısta kesin geliyormu bir de hangi modelleri gelecek rtr160 anladığım kadarı ile gene 150cc değilmi yani motorda bir değişiklik yok ??? görsel olarak alt sakal grenajı depo grenajı kuyrukta biraz değişiklik var dijital gösterge bir de fren diskleri papatya peki enjeksiyon olduğu doğrumu.bir de rtr 180 gelecekmi motor gücü falan nasıl
Geliyor diyorlar ama TVS Türkiye'ye mail attığımda yok öyle bir şey dediler.. 150 ve şimdiki kasa ile devam dediler..
-
09 Nisan 2010, 22:48
okanco adlı üyeden alıntı
İlk öncelikle "Herkeze" değil "Herkese".. Türkçe imla kurallarına LÜTFEN uyalım.
İkincisi olarak hayırlı olsun..
Üçüncüsü 2009 da vibrasyon azaltılmış. ;)
İmla kuralı uyarınız için teşekkürler.
İyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler.
-
10 Nisan 2010, 00:12
Alıntı:
karayılan Nickli Üyeden Alıntı
Geliyor diyorlar ama TVS Türkiye'ye mail attığımda yok öyle bir şey dediler.. 150 ve şimdiki kasa ile devam dediler..
Bence ne zamanki satış grafikleri diger rakip yeni modellerden ötürü düşer o zaman yeni kasa getirirler.T.C de motorsiklet ithalatcıları(imalatcı zaten yok,montör bol)) yalnızca ticaret yapıyor dogal olarak.Prestij,hedef,misyon,vizyon kalite gibi kavramlar bunlar için hiç önemli değil.Bu gibi düşünceler zaten yalnızca imalatcı firmalarda bulunur.Biz yalnızca taklit etmeye çalışırız.Yamaha zaten muammaa,Honda desen servis hizmetlerinde sayılı bayileri ile başarılı....Bmw Suzuki ve Kawasaki nin zaten yanına belli kesimler yaklaşabiliyor ki halkın zaten %20 si anca asgari geçimin üzerinde gelire sahip.Ötv ve kdv zaten baş belası(İthalatcıdan zaten vergi alıyorsun.Kullanıcıdan bir daha niye alıyorsun.Hadi bunları aldın her yıl yeniden vergi niye alıyorsun.Her alımsatımda zaten gacırt.Vergiler mantıklıseviyede olsa satışlar biraz artsa distribütör istemesede yeni modelleri ülkeye sokmak zorunda kalacak.)Devlet kendi gelirlerini kendi eliyle kısıtlıyor.Madem ithalatı kısıtlıyorsun bari imalata teşvik et.Ülken kazansın.Ama nerdeeeeeee........Daha çok gözümüzde tüter Flama lar Rtr160' lar
-
10 Nisan 2010, 00:46
-
10 Nisan 2010, 01:30
Bekleyin apache ciler temmuz da allah kısmet ederse motorumu koyucam otobüse istanbula gelicem
-
10 Nisan 2010, 02:18
Şenonar adlı üyeden alıntı
Bekleyin apache ciler temmuz da allah kısmet ederse motorumu koyucam otobüse istanbula gelicem
otobüse niye koyuyorsun atla gel
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
10 Nisan 2010, 02:20
1200 km hiç çekilmez valla
AMa dönüşte öyle bir planım var...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 85 kullanıcı var. (0 üye ve 85 misafir)
Bu Konudaki Etiketler