eyv hacım bi bakayım dediklerine...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
hacım aliağada çalıştırıyorum motoru menemene gelmeden otobana giriyorum gaziemire kadar yavaşlamak yok saatte ortalama 100-110 km hızla yani... sonra gaziemirden havaalanı kavşağına kadar nispeten yavaş gidip sonra ahmetbeyli sahile kadar yine hızlı gidiyorum... ahmetbeyli sahilden pamucak kavşağına kadar yaklaşık 8 kmlik keskin virajlı bir yol var... mıcır dökmüşler ortalama 40 km hızla gidiyorum... sonra yine hızlanıyorum... yani ışıklar haricinde hiç durmuyorum desem yeridir...
Bu aralar cok ilginc seyler dusunuyorum. Harley Davidson motorlarin da arka tekerden dolayi plakanin zincirin hemen arkasina konuldugunu biliyorsunuzdur, ben de boyle bir sey yapmayi dusunuyorum. Cafe Racer demek biraz fazla kacar ama kendi capim da dusuk butce ile motorum da farkliliklar yaratmak istiyorum. Sonucda cogumuz bu alete eglence icin biniyoruz.
Bugun tam da bu konu aklimdayken yolda onumdeki Chopper'in plakaligi gorunce "iste tam aradigim sey" dedim. Arka sol teker 22lik vidanin uzerine takiyorlar bunlari. Montaji gayet kolay ama aklim da iki soru var. Birincisi eger camurlugu cikarirsam camurluk gorevini yapamadigi icin ne gibi olumsuzluklar ile karsilasirim, ikincisi ise sinyaller nereye montajlanacak? Eger akliniza olusabilecek baska dogacak sorun geliyorsa paylasabilirsiniz.
Dedigim gibi modifiye isini cok severim. Eger projemi tamamlarsam cok guzel bi' goruntu olacagina inaniyorum. Hep teknik konulardan konusacak degiliz ya, biraz da isin eglencesine bakalim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21190823/detay şu linkteki motor nasıl sizce
Kazası yok diyor ama vazgeçtim.Zaten İzmire gitmek zor gelirdi buradan bakayım birşeyler
Ön çamurlukta değişmiş sanırım. Şeritleri yok
Ayak üstü dedektif de olduk anasını satiyim (aslında çaldıran gülücüğü koyacaktım ama telefondan yapamadım )
Isiklandirma ne kadar yapilabiliyor Apache'ler de? Elektrik tesisati yeterli kaliyor mu? Kafa farina mercek far, yanlara iki adet sis fari ve iki adet ekstra aydinlatma takmak istiyorum. Arkaya da cakar far.
Yok abi pavyon tarzi degil :D 2-3 basit isiklandirma cok abarti seyler degil.
Statoru guclendirmeden dedklerini yaparsan akun 2 gun dayanir farlar acik gezdigin surece ^^ apacheye gelmez fazla elektrigi zorlamak ..
Işe girdim 1 haftadir pek bakamiyorm eve cok geç geliyorm..yeni girdm daha okudm (: motorada pek binemiyorm.. Allah muhabbetinizi artirsin ^^
Ben de iki aydir issizim. :( Peki stator nasil guclendirilir, kisaca yapmam gereken adimlari anlatirmisiniz isiklandirma hakkinda?
herkeze kazasiz belasiz sürüşler. bana dişli zincir seti ve filitreleri tedarik edebileceğim yer adres web olabilir verebilirmi bilenler güvenilir.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)