subab ayarları 8 e 8 mi olacak yoksa 8 e 10 mu bilen var mı ?
subab ayarları 8 e 8 mi olacak yoksa 8 e 10 mu bilen var mı ?
begenmemek eldemi.buyrun bu arada 160 kasa ama motor 150 cc yeni apache 2 ay sonra Türkiye de.
http://www.youtube.com/watch?v=wBq7AfP8iHk
bu arada TVS Apachelere arka tekere disc takılıyor bilginize fiyatı 150 tl.adres veririm soran olursa
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
adresi alabilirmiyim
Vallahi Mayısta Gelsin RTR lar. Direk alıcam bir tane.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
TVS Türkiye'den mesaj varrrrrrrrrrrrrr...
---------------------------------------------------------------
Sayın Okan Karamisa;
Gönderdiğiniz e-posta için çok teşekkür ederiz.
Türkiye’de şu an için Scooty Pep + ve Apache rtr 150 cc lik ile devam edilecektir. Şu an apache rtr 160 ve 180 cc gündemimizde bulunmamaktadır..
Araçlarımızla ile ilgili önerilerinizi, isteklerinizi ve şikayetlerinizi gelecekte de her zaman bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.
Saygılarımızla,
---------------------------------------------------------------
RTR 160 gelmicek :(((((((
Valla Okan Kardeşim RTR dedigimz zaten 150 CC likler. Sadece Goruntu olarak 160 RTR gibi olucak. Dijital Gosterge Granajlar Sakal V.s Ama motor 150 CC Kalıcak. Bana Telefon Ediyorlar arada bir =))
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
mrba apache kullanıcıları size bir sorum olacak 2007 model 21bin km de bir apache var yarın görmeye gideceğim bende 2006 model 23bin km de honda activa var takas yapsam nasıl olur,, titreşim ciddi sorun olusturuyor mu ve kronik sorunları var mıdır bu km de ki apache nin,,, birde 2005 model 27binde honda innova var onu da çarsamba günü görmeye gideceğim ben vitesli bir motora geçeyim istiyorum, ama gerekirse de satıp değiştirebileyim istiyorum hangisi daha mantıklı olur
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
valla bırakın e-posta filan işini.ben bire bir görüşüyorum serviste distribitörle.olay şu kasa RTR 160 ama motor 150 cc.160 ve 180 likler emisyondan geçemiyormuş.yani ekzoz atık gazlarının düşük olması gerekli imiş bunlarınki yüksekmiş ve Türkiye izin vermiyormuş.Bu arada yeni kasa ların fiyatı Apache ile aynı yani 4380 + tescil masrafları.benden duydugunuzu söylemeyin kimseye eski kasa Apacheler elde patlayacak haberiniz olsun.ybr fiyatına veririz artık.gerçi ben 3500 veriyorum motoru darısı sizin başınıza
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Kardeş Apache Alıcaksan MAyısı Bekle Benden Tavsiye. Bilgiler Öyle Eski Apache'lerde Satısta sorun yasarsın Eger Mayısta Yeni Kasalar Gelirse Satamazsın. He Satmıcam Binicem diyosan. Asla Ve Asla Yarı Yolda Bırakmaz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------
Bu arada Titreşim diye birşey Yok Kardeşim. Benimkinde Sadece redLineda Çok Zorlayınca Aynanın birisi Aşagı kayıyor. Titreşim Genelde Arkada Oturanı Etkiliyor. Tabi 2009 Da Böyle.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------
Birde Rica Etsem Birisi Yedek Parça Listesini Paylaşabilirmi. Dururken Araba Çarptı Motor Biraz Dumanda :(
Sarp sende ne şansız adamsın yaa yinemi bişey oldu motora
Kardeşim motorunun bir yerine nazar boncuğu yapıştır vallahi ya
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
arka sayfalara bakıyorsunuz oraya atmıştım bir ara yedek parça listesini,aramakta fayda var
Buldum listeyi Teçekkürler. Hacı Astık nazar boncuguda. Kadın geldi urdugumuz yerde Yandan vurdu bide %50 %50 verdiler. Sigortada Karşılamıyor şuanda. Dava Açtım bitince Görücez bakalım.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)