arkadaşlar Isparta'da benim motorum için yedek parcalarını aldığım yer var hat da bu gün zincir takımı ve arka canta demiri aldım .
kaliteli bir iş yeri işletmecileride aynı şekilde hatır naz cana yakın kişiler.
formda debriyaj balatası aradığınızı gördüm ve iş yerine sordum ellerinde varmış ve orjınal fiyatı ise 50 tl dediler.
linki atıyorum incelersiniz .
http://motomagaza.com/
merhaba, 2014 model de lastik sorunu yaşıyorum metzeler in bu çifti uyuyormu çözemedim http://www.n11.com/90-90-18-275-x-18-on-arka-metzeler-me-22-dis-lastik-seti-P63798266 uymuyorsa irc harici ön arka lastik önerirmisiniz lütfen..
teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
http://www.n11.com/90-90-18-275-x-18...seti-P63798266
senin lastiklerin 17 inç
bu lastikleri alırsan 5 metreden tek hamleyle lastiği janta gecirirsin
burayla irtibata gec
http://www.motolastik.com/
Motolas ile lastik hakkinda gorustum de haftaya Michelin Pilot Street 110/80/17 gelecegini beklememi soylediler. Bir kac ebat alternatifi de soylediler.
Birini Pilot Activ birini Street yapabilirsin dediler. Diger alternatif ise yanak capini dusurerek her iki tekere de Street takip on 100/80/17 arka 130/70/17 takabilecegimi soylediler. Acikcasi orjinal ebatlari disina cikmayi istemiyorum ancak Michelin'de boyle bi' tercih yapilamiyor.
Diger alternatif ise yeni lastigi bekleyip on 100/80/17 arka yeni gelecek olan ve orjinal ebatlarin da olan 110/80/17.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
a.selam.. Hacıabi o gidon demiri diye geçiyor.. ancak bizim motora kısa kalıyor.. ben standart bi gidon demiri aldım,ölçüsünü alıp ortadan kesip bi parça kaynattık.. sonra eşit şekle gelecek şekilde düzledik.. sonra boya attık.. bu şekilde yaptık biz.. Telefon tutacağı ve usb şarj bağlı ona.. ama daha bişeyler monte edilebilir.. baya işime yarıyor..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
S.A arkadaşlar ben emre izmitten 29 yaş aranıza 2012 model APACHE alarak katıldım. üstatlara birkaç sorum olacak
1-Far ve parklar motor çalışmadan yanmıyor bunu aküye bağlanabildiğini duydum tam anlamıyla bilgisi olan yardımcı olabilirmi
2-Lastik konusu ön 90-90-17 arka 110-80-18 ebatlarında ne marka lastik önerirsiniz
şimdiden teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------
s.a arkadaşlar bir şey daha sorayım şimdi aklıma geldi
hiç durmadan kaç kilometre yol gidilir motorun sağlığı açısından
a.selam hoşgeldin hocam öncelikle aramıza..
1. yapılır ancak apache elektriği statörden alıyor ve öyle yaparsan aküyü kolayca yersin.. en sağlıklısı böyle maalesef..
2. metzeller kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim diğer markalar hakkında pek bilgim yok ancak hepsi orjinalden iyidir.
3. sen dayandığın kadar durmadan gider motor.. 500km durmadan gittiğimde oldu.. senın dayanıklılıgına ve motorun bakımlı olmasına kalmış..
Merhaba değerli TVS Apache RTR 150 kullanıcıları
2. El olarak aldığım 2012 model motorumun lastiklerini değiştirmek istiyorum. Şu anda üstünde önde 3.00-17 arkada 3.00-18(Tubeless) Metzeler lastik var. Fakat ömrü bitmiş denilebilir. Bu motorda tubeless uygulaması doğru mu? Ya da herhangi bir sorun oluşturuyor mu? Öne 3.00-17 arkaya 3.25-18 iç lastikli Metzeler taktırmayı planlıyorum. Bu kararı edinebildiğim bilgiler ışığında verdim. Siz tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim bu uygulama hakkında?
Keyifli sürüşler dilerim.
Çok teşekkürler cevaplar için peki gündüz ledi yada çakar taksam bağlantıyı nerden almalıyım.
Arkadaslar yeni kasa Apache uzun tur cami nereden bulabilirim yardım lütfen.
slm arkadaşlar 2 haftadır debriyaj balatası arıyordum sonunda burdan bir arkadaşın (07DFB18) sayesinde ıspartadan sipariş ettim antep'e göre daha ucuza geldi
sipariş etmişken başka siparişlerde verdim yağ filresi hava filresi falan ama bir filtre varki ne işe yaradığını bilmiyorum nereye takılıyor bilen varmı,(fotoğrafta elimde duran)
hepsi 79 tl.
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)